Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(boruzka @ 2009 06 10, 13:20)

Kolkas draugas, bet ateitis parodys , nespajunu i sulini is kurio gali tekti gerti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kazkada rasei,kad turi seimyniniu problemu,tai kiek suprantu sitas zaliakis prie to irgiprisidejo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 10, 13:25)
Kazkada rasei,kad turi seimyniniu problemu,tai kiek suprantu sitas zaliakis prie to irgiprisidejo? blush2.gif

Tikrai taip , sekliu burelis cia biggrin.gif
Atsakyti
prisiziurejau as is naujo lasu laseliu -eina nafik kokiu nete yr blink.gif wub.gif bet ir technikos reik bei amunicijos tongue.gif bet vis tiek smagiai ziuris tie stebuklai thumbup.gif nor sir nebe pirma syki wub.gif

kas gal judesio kokia nuorada zinot nematyta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 10 birželio 2009 - 13:28
Na ir įsibėgėjot doh.gif

Keliu paskutinį savo ND. Ir jei užskaitysite jį, lauksiu slapuko blush2.gif

WB dienos apšvietime.

1. Auto
user posted image

2. Saulutė
user posted image

3. Custom
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva: 10 birželio 2009 - 13:35
Pamaiva,as uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
o zekit del balto baltame , mes naudojom balta kiausini baltame fone , o db apribojimu daiktams nera ?
Atsakyti
O kažkas mano WB užskaitė blush2.gif , na bet jei netinka, tai kai bus laiko būtinai perfotkinsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 10, 14:41)
Pamaiva,as uzskaitau mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 10, 14:27)
prisiziurejau as is naujo lasu laseliu -eina nafik kokiu nete yr blink.gif  wub.gif bet ir technikos reik bei amunicijos tongue.gif bet vis tiek smagiai ziuris tie stebuklai thumbup.gif nor sir nebe pirma syki wub.gif

Aš tai laukiu kol labai atšils, tada eisiu į lauką taškytis su tais lašais biggrin.gif
Atsakyti
Jau yra nuotrauku ND thumbup.gif essen.gif
Atsakyti
Įmeskit ir man į a.ž. slapuką blush2.gif aš viską jau atsiskaičiau ax.gif
Atsakyti
sveikutes, 4u.gif

pabandžiau šiandien vėl pasižaist su lašeliais doh.gif Dabar visur aplink šlapia biggrin.gif Nieko gero nesigavo doh.gif

user posted image

ir dar kažkokia nesąmonė, nieko nesuprantu kodėl man taip lašus fotogravuoja g.gif Vakar taip nebuvo unsure.gif

user posted image
Atsakyti