Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nebekit plepet i kita tema apie fotografija unsure.gif juk cia kalbam apie ja, o ten galit kalbet apie vyrus blynus ir pan, kas nesusije su zodziu fotografija schmoll.gif
Atsakyti
Kazkaip nedrasu, bet siek tiek pakankinau savo mazule, ka manot? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 11, 14:17)
drinks_cheers.gif pas mane irgi  500. nikon d40 rolleyes.gif

drinks_cheers.gif pas mane irgi 500 duoda

liamuna, as is technines puses zalia komentuot, bet man graziai ziuris 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis merginos bigsmile.gif
kiek groziu pridejot mirksiukas.gif

as visai laiko nebeturiu, tikiuosi greit grysiu smile.gif o siandien gryzdama su vaiku is miesto, nupaveikslavau gelyte blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 11 birželio 2009 - 20:30
Sveikos.

Zitlali,kas cia dabar? Sugrizk,tu mums reikalinga 4u.gif

Patiko Ju.Ju kadrai. Ypac katinas, du vaikai kur juokiasi thumbup.gif Cia spalvas turbut su PS patvarkei? Ar kokiu actionu? Katino ryskumas labai patiko.
Ir dar tavo mazoji lelyte patiko,bet noretusi daugiau galvytes matyti ir tas zalias atspalvis man nelabai, noretusi naturalesnes spalvos.

Ievosiau, tavo lasiukas irg isuper. Taip pat TinTin bandymai thumbup.gif

Tiny,patiko pirmoji foto,bet truputuka fokusas kiek matau nusokes.

liamuna, pats vaizdas patinka. O smulkmenu dar irgi nelabai galiu komentuoti. Cia su blicu fotkinai?

Bet kaip idomiai, jusu d40 duoda 500, mano D80-tik 200 unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 11, 18:07)
Pafotkinau namuose vaika, ISO uzkeliau iki 800  blush2.gif Bet likau patenkinta rezultatu  thumbup.gif Jauciu visa laika dabar jei namuose kur tamsoka, kelsiu ISO verciau, o ne blykste naudosiu  rolleyes.gif
Beje pastebejau, kad zalia spalva kitokia rodo, nei kad real yra  g.gif O balta rodo gerai - baltai  g.gif Issitraukiau muilinuke savo - ta rodo teisingai, perteikia real zalia spalva  tongue.gif Ar galima ka fotkie pareguoliuot? ar aplamai verta? bijau ka nureguliuoti  unsure.gif

o ant kokios programos tada fotkini? Nes bandziau ir ISO sukelti- juodos foto gaunasi. O ant diafragmos rezimo-per ilga islaikyma duoda, matyt del sviesos namie trukumo. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 11 birželio 2009 - 20:30
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 11, 21:26)
o siandien gryzdama su vaiku is miesto, nupaveikslavau gelyte  blush2.gif

man patinka, spalvos, net kompozicija, nors atrodo turetu trukti ziedlapiu, bet visai gerai man ziurisi... 4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 11, 21:32)

liamuna, pats vaizdas patinka. O smulkmenu dar irgi nelabai galiu komentuoti. Cia su blicu fotkinai?

ne, be blico, tik natur apsvietimas pro langa. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 11, 21:07)
Kazkaip nedrasu, bet siek tiek pakankinau savo mazule, ka manot?  blush2.gif

liamuna, man juodas fonas nesiziuri g.gif Nepatinka ir fotografavimo kampas. Manau, kad kojyciu cia galetu ir nesimatyti, tuo labiau kai jos ivilktos i sliaustinukus. Nuogos kojytes manau geriau ziuretusi...
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 11, 21:42)
liamuna, man juodas fonas nesiziuri  g.gif Nepatinka ir fotografavimo kampas. Manau, kad kojyciu cia galetu ir nesimatyti, tuo labiau kai jos ivilktos i sliaustinukus. Nuogos kojytes manau geriau ziuretusi...

vis neprisiruosiu baltos medziagos nusipirkt fonui blush2.gif
Del kojiciu reiks paeksperementuot 4u.gif
turiu ir be kojiciu, kur jos nesimato, bet irgi juodas fonas blush2.gif
Papildyta:
user posted image o kaip si?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 11 birželio 2009 - 20:47
Tarzaniuke, tai kad ne apie pacia fotografija o tik norejosi man nustatymus susigretint, kad pamatyti ka blogai as nustatau, kad toki ilga islaikyma duoda.
Liamuna, ryskumas man thumbup.gif , bet kazkaip vaikiukas is fono iskrenta atrodo, kad pakibes.Gal rubeliu tada ir spalvotesniu reiktu, na ryskiu kokiu spalvu (raudonos, sodrios ruzavos ar pan).Galiu viena kl?Cia studija namie turi ar tiesiog fona pasidarei namu salygomis?
Zana, man gelyte gerai ziurisi, spalvos grazios.tik gal noretusi, lad ir viduriukas butu fokuse ir kaires truputi daugiau, nes dabar kazkoks truputi kvadratinis kadras.
Citra, dekui 4u.gif .Va va as ta pati galvoju,kad cia kazkaip keistai mano ir D80 ir tik 200 duoda. verysad.gif Jauciu teks susitaikyti su tuo ir neuzsimineti raganu medziokle ieskant del ko cia taip.
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 11, 21:26)
as visai laiko nebeturiu, tikiuosi greit grysiu smile.gif o siandien gryzdama su vaiku is miesto, nupaveikslavau gelyte  blush2.gif

As tai nemoku geliu nei fotografuot nei geliu foto komentuot. Siaip tai manau, kad reikia gerokai pasistengti, kad idomiai jas pateikti. Dauguma cia rodytu geliu foto, iskaitant ir mano, neissiskiria nei mintimi nei kompozicija, nors spalvos ir grazios gaunasi.
Zana, galiu pasakyti tik tiek, kad mano manymu tavo gelyte techniskai gerai nufotografuota, fokusas vietoje, spalvos naturalios... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 11, 21:50)

Liamuna, ryskumas man  thumbup.gif , bet kazkaip vaikiukas is fono iskrenta atrodo, kad pakibes.Gal rubeliu tada ir spalvotesniu reiktu, na ryskiu kokiu spalvu (raudonos, sodrios ruzavos ar pan).Galiu viena kl?Cia studija namie turi ar tiesiog fona pasidarei namu salygomis?

aciu uz pastabas 4u.gif studijos jokios neturiu, tiesiog medziaga naudoju fonui, nes nuolatinis "nefotogeniskas" bardakas namie tongue.gif , nespeju tvarkyt po vyresneles. Buto langai i pietu puse, tai stengiuosi isnaudoti sauletas dienas, tada ir fotikas beveik netriuksmauja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 11, 21:51)
As tai nemoku geliu nei fotografuot nei geliu foto komentuot. Siaip tai manau, kad reikia gerokai pasistengti, kad idomiai jas pateikti. Dauguma cia rodytu geliu foto, iskaitant ir mano, neissiskiria nei mintimi nei kompozicija, nors spalvos ir grazios gaunasi.
Zana, galiu pasakyti tik tiek, kad mano manymu tavo gelyte techniskai gerai nufotografuota, fokusas vietoje, spalvos naturalios...  4u.gif

drinks_cheers.gif visiskai sutinku su tavo mintimi, as dar irgi nemoku normaliai gerai nz net kaip ivardyti kampa gera pagauti, ir graziai idomiai nupaveiksluoti gele blush2.gif
bet man patinka smile.gif tai daryti experementuoti bigsmile.gif

aciu merginos uz nuomone, visada svarbu isgirsti , kad ateity galeciau pasitaisyti jai kas ne taip 4u.gif
Atsakyti