Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(_ms_ @ 2009 06 16, 11:33)
sia savaite jis negali, todel itariu, kad nusikelia viskas rugsejui tada. Placiau parasysiu, kai laiko turesiu.

visai gerai, bent jau man, nes aš šį ketvirtadienį ir penktadienį būčiau negalėjus, nes lieku viena su sūnum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 06 16, 10:11)
Sansara, kudroj grozi uzmaciau. Dar karta sveikinu!

dekui 4u.gif

ar labai sunku LT rasti bakeli placiai juostai ryskinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 06 16, 13:50)
ar labai sunku LT rasti bakeli placiai juostai ryskinti?  g.gif

senuose turgeliuose, pas senus fotografus. Arba kas nors paskolint gali. Pvz. as.
Atsakyti
Sansara, aš bakelį plačiai juostai pirkau pas Mečkauską.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 16, 13:35)
Sansara, aš bakelį plačiai juostai pirkau pas Mečkauską.

super. aciu thumbup.gif ju tinklapyje nurodyta kad dar turi ir nemazai thumbup.gif
_ms_ dekui uz pasiulyma 4u.gif
Atsakyti
Taigi keletas pirmųjų Mamiya nuotraukų:

user posted image

Šioje spėju, kad sujudėjo aparatas. Nėr taip lengva visgi jį išlaikyti stabiliai, reikia į pilvą įremt ar kur kitur biggrin.gif nors išlaikymas tikrai neilgas - 1/125

user posted image

user posted image

Atsiprašau už dulkes, skenerio nenuvaliau.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 16, 20:00)
Taigi keletas pirmųjų Mamiya nuotraukų:

Super, pupeliuk! Neprisvilęs tavo blynas, o labai skaniai iškepęs.
Atsakyti
pupeliuk, labai minkstas piesinys.
Atsakyti
pupeliuk... o kaip cia su tom siukslem gavosi? smile.gif) kaip tu cia taip leidai sau? mm? smile.gif

Siaip esi girdejus, kad komponuojamos ir spalvos/tonai (formomis vadinama)? manyciau, kad bokeh "pagamintas" formas ir reikia komponuot smile.gif Ypac ant vid formato, kur jis truputi galingesnis smile.gif
Atsakyti
Muša mane ši nuotrauka. Skaudžiai muša.. Galėjo būti gražus prisiminimas dviems geriausioms draugėms. Ir vis dėl to.. Myliu aš tą juostą smile.gif Papurto ji, taip sakant, mane iš dūšios. Visomis prasmėmis biggrin.gif

Pavadinimas vistiek yra biggrin.gif :"Mano draugės gimtadienis"

user posted image
Atsakyti
puriena, jei vistiek.. nors ir krasteliu pagavai krastine mergaite (is kaires). Ji yra nr.1 siame kadre, po to seka labai stiprus nr.2 tortas, tada nr.3 sofos atlosas ir kas uz jo (sitai pasodina uz stalo ir mane) ir nr.4 jubiliate uzsimerkus - nors ir silpniausia grandis - bet pakankamai stipri (kad uzsimerkus grazu, bet mimika - truputi ne ta) smile.gif Gera fotografija vistiek.
Atsakyti
Pupeliuk, nu faina. man pirma patinka smile.gif bet ar čia man vienai ryškumo trūksta g.gif

Puriena6, man vis tiek patinka biggrin.gif nu tokia juokinga ir visai miela.
Atsakyti