QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 15, 10:31)
ms, o tas musu ejimas i ta vieta, kurios geriau garsiai nemineti, dar birzeli nusimato?
man ir šis klausimas labai įdomus. tik vat aš išvažiuoju šį sekmadienį ir grįšiu tik po liepos 6 d. tai po to man tinka iš esmės. bet žinioj, kaip vasarą su savaitgaliais... tai net kokią darbo dieną laisvadienį paimčiau.
QUOTE(inc @ 2009 06 15, 11:15)
Sveika, džiugu, kad mūsų gretos pilnėja. su ekspozicijos parinkimu aparate, kaip matau, viskas gerai. bet vat suku galva dėl ryškumo? išlaikymas per ilgas ar vaikai per greiti?
sillwio dumplių remontui reikia labai plonos odos. tokios neradau, tai padariau a la laiką - nupjoviau viršutinį sluoksnį iš storos odos. drebančiom savo rankelėm šiaip netaip priklijavau guminiais bison klijais. gavosi nesuper estetiška, bet tokioje vietoje, kur nelabai matosi. tai kaip ir gerai. bet vat suku galvą dėl to, kiek laikys kitose vietose. nes procesas yra procesas, jei prasidėjo - tęsiasi. bet į Kretą matyt pasiimsiu. vietos nedaug užima, piešia įdomiai (labai "nesausai", sakyčiau, ne taip, kaip yashica. net bronica mano akim žiūrint sausiau perteikia viską, be kažkokio šarmo). pagalvojau, kad kol fotografuoja - fotografuosiu po truputį. o jau kai dumplės bus kaip mano jaunystės džinsai - tai konservuosiu lentyniniam saugojimui.