Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 15, 11:31)
ms, o tas musu ejimas i ta vieta, kurios geriau garsiai nemineti, dar birzeli nusimato? g.gif

ryt su juo susitinku aptarti tiksliau kada ir apie ka smile.gif Parasykit savo pageidavimus ypatingesnius, kad galeciau jam perduoti smile.gif
Atsakyti
as noreciau ne liepa
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 15, 10:31)
ms, o tas musu ejimas i ta vieta, kurios geriau garsiai nemineti, dar birzeli nusimato? g.gif

man ir šis klausimas labai įdomus. tik vat aš išvažiuoju šį sekmadienį ir grįšiu tik po liepos 6 d. tai po to man tinka iš esmės. bet žinioj, kaip vasarą su savaitgaliais... tai net kokią darbo dieną laisvadienį paimčiau.

QUOTE(inc @ 2009 06 15, 11:15)

Sveika, džiugu, kad mūsų gretos pilnėja. su ekspozicijos parinkimu aparate, kaip matau, viskas gerai. bet vat suku galva dėl ryškumo? išlaikymas per ilgas ar vaikai per greiti?

sillwio dumplių remontui reikia labai plonos odos. tokios neradau, tai padariau a la laiką - nupjoviau viršutinį sluoksnį iš storos odos. drebančiom savo rankelėm šiaip netaip priklijavau guminiais bison klijais. gavosi nesuper estetiška, bet tokioje vietoje, kur nelabai matosi. tai kaip ir gerai. bet vat suku galvą dėl to, kiek laikys kitose vietose. nes procesas yra procesas, jei prasidėjo - tęsiasi. bet į Kretą matyt pasiimsiu. vietos nedaug užima, piešia įdomiai (labai "nesausai", sakyčiau, ne taip, kaip yashica. net bronica mano akim žiūrint sausiau perteikia viską, be kažkokio šarmo). pagalvojau, kad kol fotografuoja - fotografuosiu po truputį. o jau kai dumplės bus kaip mano jaunystės džinsai - tai konservuosiu lentyniniam saugojimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 15 birželio 2009 - 10:39
Man irgi darbo dieną būtų geriau. Birželį dalyvauti aš galiu, liepos pirmoje pusėje taip pat galiu.
Atsakyti
gal si penktadieni po pietu paklaust? smile.gif
Atsakyti
_ms_, aš negaliu birželio 27 (paskutinį savaitgalį) ir negaliu liepos antrą savaitgalį. kiti savaitgaliai kol kas neužimti. man gal irgi netgi darbo dieną labai tiktų.. g.gif

penktadienius gal palikim reabilitacijoms po darbo savaitės? bent jau aš penktadieniais NIEKO nebenoriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 birželio 2009 - 10:47
Penktadienis tinka.
Atsakyti
penkt gerai
Atsakyti
aš ir norėč prisijungt ax.gif kadangi leidžia mus nemokamų, tai penktadienis tinka.
Atsakyti
ir aš labai norėčiau prisijungt prie jūsų penktadienį mirksiukas.gif

QUOTE(andriuska @ 2009 06 15, 11:37)
Sveika, džiugu, kad mūsų gretos pilnėja. su ekspozicijos parinkimu aparate, kaip matau, viskas gerai. bet vat suku galva dėl ryškumo? išlaikymas per ilgas ar vaikai per greiti?

žinai, dėl ryškumo ir aš svarsčiau. pradžioj peržiūrėjau ir galvoju, kaip aš čia taip su fokusu lyg dažnokai prašovus. nesu aš jam labai priekabi kai truputį ne vietoj, bet to raiškumo tai tikrai stinga. o kaži kame čia gali būt priežastis? mano pačios ar prie fotiko kabinėtis? lotuliukas.gif
Gaziulka, o kaip tu galvoji? tu vis tiek ją visą matei ir palygint turi su kuo. kaip tau ryškumas?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 15, 10:46)
Gaziulka, o kaip tu galvoji? tu vis tiek ją visą matei ir palygint turi su kuo. kaip tau ryškumas?

manau, kad fokusas, nes kai kur l.ryskiai nusokes. o kadrai, kur normaliai suvestas, tai normalus tas ryskumas.
Atsakyti
o tai auto fokusu naudojais? buau sakęs, kad maniškiame jis gan smarkiai grybauja ir kas įdomiausiai - tai visi trys taškai kiek skirtingai (nuo vos vos iki blink.gif ). jei regėjimas netrukdo - bandyk rankiniu. tose dvejose nuotraukose aš irgi bandžiau suprasti kas ir kaip. kėdė (bent jau iš krašto aštrumo) fokuse. gal vis tik tai kiek ir konpleksinė problema (vaikų judėjimas/išlaikymas/fokusas). pabandyk, jei tik objektyvas leidžia ir turi FTMF, iš pradžių auto, o po to ranka pasukti. jei tioksliau nesigaus - reiškia gerai veikia. jei nėra FTMF, tai ant trikojo pakabink aparatą, sufokusuok auto ir tada į rankinį perjungusi pasižiūrėk, ar geriau gausis. front/back fokusai juk ne tiks su DSLR atsirado.

jei darysit šį penktadienį - pasistengsiu sudalyvauti, bet ne 100 proc. "čiubadanus" kaip mano dukra sako, reiks pakuot....sunkiai spręsti, kurią kamerą imti, kiek juostų, trikojį ar monopodą ir t.t. g.gif
Atsakyti