Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Sveiki. Andriuska, auksines rankos smile.gif Kuo klijuoji dumples?

Man vakar ziauriai nesiseke. Ryskinau 4 juostas nesvieziais tmax ryskalais – 2 fortepan iso 100, 1 fortepan iso 200 ir viena orwo iso 125 (sita pasibaige dar tada, kai as sugalvotas nebuvau). Kadangi ryskalais jau buvo ryskinta keletas juostu, paklausiau Kodak rekomendaciju ir minute pailginau ryskinimo laika. Iso 200 issiryskino gerai. Orwo lyg ir per trumpai (tarpkadriniai nera skaidrus; tai, zinoma, gali buti ir senatves pozymis), kadangi laika emiau is akies, nes rekomendaciju ryskinant tmax nera), o vat iso 100 perryskinau gerokai. Klaidingos ekspozicijos versija atmetu, nes 2 juostos eksponuotos teisingai, o apsvietimo salygos nesikeite. Zodziu, sau pasidariau isvada – daugiau jokiu ryskalu taupymu ir laiku ilginimu. Tmax ryskalai lieka kodak iso3200 juostom, o viskam kitkam pereinu prie seno gero rodinal’io.
Vakare imesiu pavyzdziu.
Atsakyti
Puriena, kaip tau tas fotomaratonas praejo?

Oksana ar kas cia del juostu klause. Juozapaviciaus 11 pr.savaite pirkau:
Portra 160VC ir NC - 15lt, 400 - 19lt.
kodak Tmax 100 ir 400 - 11lt
Fuji superia (po 3vnt) - 16.50lt
skaidrines fuji irgi dar padoriai ten.
zdz, is lietuvisku parduotuviu turbut pigiausia.
Atsakyti
sveiki,

aš dar internetu iš fotofabrikas.lt užsisakiau juostų. pirmą kartą, tiesa, tai žiūrėsiu, kaip baigsis. kainos neblogos. dėl vienos iš juostų užstrigo užsakymas savaitei, žiūrėsim, ar neužtruks dar ilgiau smile.gif
Atsakyti
as tai dar is ebay visa biesa doh.gif pasibaigusio galiojimo laimejau. nez, ar cia dziaugtis net ar ne. po 8.5 lt iseina, daugiausiai Fuji skaidrines, tai tipo, crossinimui. kelios dar l.didelio Iso (Fuji film Neopan 1600), tai bijau, kad situ grudas isvis kosminis bus. nu atkeliaus, ziuresiu.
Atsakyti
Sveiki,

Gaziulka, nedalyvavau. ms kaltas biggrin.gif Juokauju, aišku. Vis dėl to nuojauta sako, kad teisingai padariau. Ar ilgam parėjai? mirksiukas.gif

Sayonara, fotofabrikas ir man sakė, kad juostelės (tmax) bus po savaitės, bet nebuvo ir po mėnesio. Tikiuosi tau labiau seksis.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 15, 09:05)
Sveiki,

Gaziulka, nedalyvavau. ms kaltas  biggrin.gif Juokauju, aišku. Vis dėl to nuojauta sako, kad teisingai padariau.    Ar ilgam parėjai?  mirksiukas.gif

Sayonara, fotofabrikas ir man sakė, kad juostelės (tmax) bus po savaitės, bet nebuvo ir po mėnesio. Tikiuosi tau labiau seksis.

avinu bandos issigandai? o as buciau vaziavus, bet pavelavau uzsiregistruoti. kad as niekur neisejus smile.gif ms kaltas anyway biggrin.gif

o Tmax taigi Juozapaviciaus g. ir pigesnes ir vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 15, 09:14)
avinu bandos issigandai? o as buciau vaziavus, bet pavelavau uzsiregistruoti. kad as niekur neisejus smile.gif ms kaltas anyway  biggrin.gif

o Tmax taigi Juozapaviciaus g. ir pigesnes ir vietoj.

kam vietoj, o kas iš Kauno biggrin.gif
Atsakyti
o as dar negaunu is fotofabriko agfos 400.
Gaziulka, man asmeniskai spalvotu grudas labai grazus. Pries kokius 5 metus dar turejau 1600iso spalvotu (minoltos atrodo kazkokiu), tai labai miela ziuret buvo. Ir portretams tiko (velgi mano nuomone) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 15, 09:19)
kam vietoj, o kas iš Kauno biggrin.gif

o tas, kam vietoj, va kaip tik savaitgali vaziavo pro Kauna, arba sia savaite uosviai pro ten vaziuos, arba... nu zdz, Puriena, jeigu nori, yra budu mirksiukas.gif

ir dar O, si ar kt sestadieni Smiltis atvaziuos pas mane ryskintis, gal noretum prisijungti? jeigu jau pradejai fotkint, gal ir ryskinsi? 20 ar 27d tau patogiau butu, mes kaip tik data derinam
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 15, 09:22)
o tas, kam vietoj, va kaip tik savaitgali vaziavo pro Kauna, arba sia savaite uosviai pro ten vaziuos, arba... nu zdz, Puriena, jeigu nori, yra budu mirksiukas.gif

Ai, man tai nedega, o yra ir kitų vietų Kaune smile.gif
Atsakyti
ms, o tas musu ejimas i ta vieta, kurios geriau garsiai nemineti, dar birzeli nusimato? g.gif
Atsakyti
sveiki!

atvarau prisiduot ax.gif
mano juostinukas veikia ir ačiū Andriuskai mirksiukas.gif
ir dėkui Gaziulkai už ryškinimo pamoką. 4u.gif

kad sausai nebūtų, tai keliu pora kadrų biggrin.gif user posted image

user posted image

Atsakyti