Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

taigi ir sakau, kad monoklis tokio mistiškumo, ūko pridėjo, kad pojutis - brėkšta.

ant sienos rankom spausi? cool.gif

p.s. vakar pavariau stachanovietiškai - virš 70 nuotraukų (tiesa 10x15 ir 13x18). tai pasakysiu, kad jokio džiaugsmo nėra tokį kiekį daryti. bet čia buvo šiaip. užsinorėjau kolegoms smulkią dovanėlę padaryti. man labaiu patinka daryti kelias, bet dideles smile.gif neskubant ir nelenkiant produktyvumu minilabo...
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 07 23, 10:29)
taigi ir sakau, kad monoklis tokio mistiškumo, ūko pridėjo, kad pojutis - brėkšta.

ant sienos rankom spausi? cool.gif

p.s. vakar pavariau stachanovietiškai - virš 70 nuotraukų (tiesa 10x15 ir 13x18). tai pasakysiu, kad jokio džiaugsmo nėra tokį kiekį daryti. bet čia buvo šiaip. užsinorėjau kolegoms smulkią dovanėlę padaryti. man labaiu patinka daryti kelias, bet dideles smile.gif  neskubant ir nelenkiant produktyvumu minilabo...

na, aš tai rankom spausti neturiu kuo, kur ir kaip biggrin.gif siūlaisi? biggrin.gif
Atsakyti
tik jei kabinsi ant sienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 07 23, 11:20)
tik jei kabinsi ant sienos mirksiukas.gif

kabint aš ją kabinsiu 100 proc., bo man ji labai patink, pasakėlė tokia..smile.gif)
galiu šiandien pavakary kur nors privežt negatyvą, jei šiom dienom spausdini.. blush2.gif
Atsakyti
Et, Andriau, nepavyksta man ištrūkti iš namų. Bet tikrai įsiūlysiu tau tą nelemtą pušą.

Ir dar, tavo manymu, kurios geriausiai pušinasi, ta prasme grūdas toks pakenčiamiausias? Kad žinočiau ateičiai. Mačiau su rodinaliu Kodak Trix berods galima pušint.

Sayon, pirmos dvi patiko. Minkštos tokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 23 liepos 2009 - 14:02
kiek pamenu rodinalis pušui nelabai tinka. x-tolas irgi. metolo pagrindu ryškalai berods visi tinka pušui. be to rodinalis T greinui netinka (trix standartinis kristalas, kaip ir ilfordo fp4 ir hp5). bet viskas labai sąlygina.
Atsakyti
sayonara, nereali pirma foto thumbup.gif o ka padarei, kad dabar jau lieja per visa kadra vaizda, o ne tik krastus?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 23, 09:17)
ir pas Jumis dedu eksperimentus biggrin.gif

anoj temoj parašiau ir čia parašysiu - kas galėjo pagalvoti, kad aš žoles fotkinsiu? biggrin.gif

Labai! Numetei monoklį ant grindų? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 23 liepos 2009 - 22:24
QUOTE(Sansara @ 2009 07 23, 21:07)
sayonara, nereali pirma foto  thumbup.gif o ka padarei, kad dabar jau lieja per visa kadra vaizda, o ne tik krastus?

QUOTE(sillwio @ 2009 07 23, 22:12)
Labai! Numetei monoklį ant grindų? smile.gif

nea, tik diafragmą atsidariau biggrin.gif
Atsakyti
Na ka, mielieji. Sakau jums iki. Pasimatysim uz triju savaiciu. Pagaliau atostogos smile.gif
Atsakyti
Sayonara, man pirmoji ypač thumbup.gif , bet ir antroji patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 07 24, 14:18)
Na ka, mielieji. Sakau jums iki. Pasimatysim uz triju savaiciu. Pagaliau atostogos smile.gif

tai gerų atostogų ir kadrų su minimaliomis kurybinėmis kančiomis smile.gif
Atsakyti