QUOTE(Gaziulka @ 2009 07 21, 12:25)
sillwio, as neignoruoju tavo nuomones, tik jau irgi ipratau, kad mudu skirtingai mastom ir matom. ir is foto musu tas matosi. bet man tai netrukdo kai kurias tavo foto gerai vertinti ir pripazinti, kad as to ir taip nepamatau ir nepadarau. ir tavo nuomone bent jau perskaityt taip pat netrukdo

o "receptas" nereiskia, kad ta pati per ta pati darai. nez, as apie sudetingus dalykus galvoju, apie fotografijos esme, reiksme, prasme, trumpom internetinem diskusijom tai nelabai tinkama tema.
bet man visai patinka su kuo nors is jusu pakonfrontuot, as tada geriau suprantu ir apsibreziu savo nuomone. ir geriau fotografuoju taip pat.
Ačiū, kad perskaitai mano nuomonę
Dėl recepto - neturėjau omenyje recepto, pagal kurį gali išvirti visada tokią pat sriubą. Manau supratai, kad tai buvo metafora. Puikiai suprantu apie kokius dalykus tu mąstai, Gaziulka. Visi mes, arba bent jau didžioji dauguma, apie tai susimąstom. Kai išlipi iš photoshopo actionų etapo, pradedi domėtis kompozicija, spalvomis, fotografijos istorija, fotografais, jų darbais, žanrais ir t.t. anksčiau ar vėliau susimąstai. Bijau kad ne tik internete, bet ir gyvoje diskusijoje prie arbatos tiesos nerastume.
Žinai, man irgi. Daug įdomiau, kai nuomonės išsakomos garsiai, o ne tyliai liekama prie savo.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso