QUOTE(andriuska @ 2009 07 21, 08:17)
jo.......
kažkaip nejaukiai pasijutau (net pasitikslinau, ar tą temą skaitau). aš taip skausmingai "negimdau". fotografiją sau prilyginau šaudymui.
kažkaip nejaukiai pasijutau (net pasitikslinau, ar tą temą skaitau). aš taip skausmingai "negimdau". fotografiją sau prilyginau šaudymui.
Negimdau ir as. Jeigu buciau tokios naturos, kad man patiktu gimdyt - matyt mieliau piesciau, negu fotografuociau. As irgi labiau medziotojas.
QUOTE(Sansara @ 2009 07 21, 08:18)
man labai patiko Victor zodziai pasakyti sia tema, kai jis rode mums savo nuotrauku poras ir as paklausiau, ar samoningai buvo ieskoma poru. pvz. vat yra tokia foto, reik jai poros, tai einu, dairaus ir ieskau arba turiu ideja kaip turi atrodyt pora, tai nufotkinu tokia, tokia ir.... tai jis atsake: galvoje - dar ne nuotrauka, pro vaizdo ieskikli - dar ne nuotrauka, kompe/juostoj - dar ne nuotrauka, atspausdinta ant popieriaus - vo cia jau nuotrauka. todel neimanoma visiskai numatyti galutinio rezultato turint ji tik galvoje ar matant pro vaizdo ieskikli.
Rasydamas vakar galvojau apie tai. Victorui pavyko vaizdziai tai parodyti. Kadangi dariau jo uzduoti su poromis, tai man smarkiai istrigo. Gimdziau mintyse kiekviena pora per didziausias kancias. Galim ir gimdyt, bet kaip rodo praktika, rezultatui tai itakos neturi.
P.S. iki siol dziaugiuosi, kad nepabijojau apsijuokti Victoro temoje ir bandziau ten dalyvauti. Tai dave didele pastuma i prieki. Dabar kartais pavartau tema, tai truputi juokinga ir geda Primena kudros ir pelkes santykius
Papildyta:
QUOTE(ediper @ 2009 07 21, 08:26)
na ne visos moterys 'gimdo' pas mane visi kadrai saudomi/medziojami t.p. turiu viena serija uzmaniusi,bet ir ta saudyt reikia
Tai mes jau pastebejom Man atrodo, kad jus su sayonara i pora pastacius ir i miesta isleidus, jus parnestumet smagiu kadru.
Papildyta:
P.S. offtopic - kai paskaitau as savo postus, del lietuviu kalbos geda pasidaro. Sakiniu struktura tokia anglo/svedo/ruso/lietuviska Dovanokit