Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(_ms_ @ 2009 07 19, 10:36)
1. si fotografomane nefotografoja automatu, tik kartais bandymu tikslu smile.gif
2. o portros plionkos juozapaviciaus gtv pigiausios (vmi pastatas, iejimas is desinio sono). dar ir linke deretis jie.

1. mastau.gif supratau.. gan idomiai nuskambejo, vakar kaip tik darbus ziurejau jos, tad buciau labai nustebusi... aciu uz paaiskinima smile.gif
2. aciu
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 19, 09:43)
1. mastau.gif supratau.. gan idomiai nuskambejo, vakar kaip tik darbus ziurejau jos, tad buciau labai nustebusi... aciu uz paaiskinima smile.gif
2.  aciu

jeigu cia apie andriuska, tai jis yra jis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 19 liepos 2009 - 12:39
QUOTE(andriuska @ 2009 07 17, 15:57)
mes nesipykstam. tiesiog kartais kiek neįprastai virtualiai bendraujam biggrin.gif

butent. mus abu moksluose karui valstybe ruose, todel taip ir gaunasi. Bet cia yra normalu ir is sono, ypac merginoms, neiprasta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 19 liepos 2009 - 20:41
Kokiu tik saviraiskos ir meno formu zmones neprigalvoja - http://www.boyofblue...ameras/hiv.html
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 19, 08:55)
Ar teisingai supratau, kad visada fotografuoji automatu?

smile.gif ne. kai kamera turi diafragmos prioritetą visada naudojuosi juom. tokią funkciją turi 2 iš 9 mano kamerų, tad sakyti "visada" neišeina.

p.s. po šio savaitgalio dar labiau pamėgau smena 8m. ypač po to, kai kelios mūsų baidarės vertėsi ir buvo paskandinta skaitmeninė muilinė. koks juzerfriendliškas meniu bigsmile.gif gali būti priėmęs kažikiek linksminančiųjų gėrimų ir išsaugoti galimybę fotografuoti. svarbu tik, kad atskirtum saulutės piktogramą nuo debesėlio cool.gif nu dar toks mažmožis, kaip atstumo įvertinimas iš akies. bet galima ir senoviniu būdu - virvute su mazgeliais. už tat rezultatai visai nieko ir paskandinti negaila smile.gif bet aš tikrai nustebęs šio aparato galimybėmis. o labiausiai - kolegos, kurie gan skeptiškai įvertino šį aparatą.

QUOTE(_ms_ @ 2009 07 19, 21:41)
butent. mus abu moksluose karui valstybe ruose, todel taip ir gaunasi. Bet cia yra normalu ir is sono, ypac merginoms, neiprasta smile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2009 07 20, 12:24)
Kokiu tik saviraiskos ir meno formu zmones neprigalvoja - http://www.boyofblue...ameras/hiv.html

pirmas žodis, atėjęs į galvą - (p)izė.... (atsiprašau, bet vat nieko cenzūriškesnio neatėjo). antras žodis - noriu. vat čia tai bent...fetišas, kažkos nenormalumas, inžinierija, dizainas, kreatyvas, net nežinau. bet keri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 20 liepos 2009 - 12:07
QUOTE(andriuska @ 2009 07 20, 11:56)
pirmas žodis, atėjęs į galvą - (p)izė.... (atsiprašau, bet vat nieko cenzūriškesnio neatėjo). antras žodis - noriu. vat čia tai bent...fetišas, kažkos nenormalumas, inžinierija, dizainas, kreatyvas, net nežinau. bet keri.

Va va. Ką ten pinholai iš degtukų dėžučių prieš pinholą su kūdikio širdim ar živ užkrėstu krauju vietoj filtro.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 07 20, 13:41)
Va va. Ką ten pinholai iš degtukų dėžučių prieš pinholą su kūdikio širdim ar živ užkrėstu krauju vietoj filtro.

blink.gif linko net neatsidarysiu. bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
sillwio, reikėjo įspėt prieš žiūrint laugh.gif nu kažkaip net nežinau, ką pasakyt.

andriuška, tu mane nustebinai laugh.gif
Atsakyti
as eiliniuose apmastymuose del fotografavimo. nu sedziu va cia kur sedziu ir zinau galvoj kokia serija noreciau is cia parsivezti - is baseino plyteliu, skeciu, karscio ir idegio, vandens, saules, lasu. tarsi matyciau ja galvoj, bet kzk nekonkreciai - kaip bendra ispudi, miglota vaizda. zinau kokia ji turi buti spalviskai - pablukusiu spalvu, i melynuma, dregnuma. bet neiseina man is tos puses fotografuoti, nes - tie mano vaizdiniai nera baisiai konkretus. kartais nesu tikra kaip tai techniskai igyvendinama. bet labiausiai mane neramina, kad netgi jeigu tvirtai zinociau, kaip tas turi atrodyti ir to samoningai ieskociau, ta serija atrodytu kzk sukonstruota, dirbtina. kai fotografuoju is kitos puses - na tiesiog pamatau kadra ir ji neva paimu, irgi kzk nesu patenkinta - paskui turiu kruva kadru, kurie nezinia kam man ir nieko jie man nesako. atsitiktinai viena kita tenkinanti gauni. bandau eiti treciuoju keliu - tarsi susikelti sau ta busena, kuria turi atspindeti foto, bet tas irgi turi kzk nenaturalumo. galvoju, kad tikriausiai tiesiog turi gyventi, i(si)jausti ir nusiteikti tom nuotraukom, tam galvoje turimam vaizdui ir vaikscioti su tuo pusiau samoningu zinojimu galvoj, ir tada tarsi "atsitiktinai" tuos kadrus ir pamatysiu. ir susirinksiu:) kartais taip budavo kai ND darydavau. kai turi tema/daina/citata is knygos/ideja ir su ja galvoj vaikstai laukdama progos igyvendinti ir kzk net susikurdama/ieskodama tos progos. be jos i kazkokius dalykus net demesio neatkreiptum, o su ja - atkreipiu. nu cia siaip vakarinis pamastymas. kam nebuna cool.gif
Atsakyti
klausyk, man atrodo, kad čia tiktų lomografija. tokia biški out of focus serija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 20, 21:07)
klausyk, man atrodo, kad čia tiktų lomografija. tokia biški out of focus serija  smile.gif

visiskam lomo as perdaug racionali matyt, bet kai kurias out of focus samoningai darau, ir spalvas samoningai blukinu. bet as gal labiau apie esme galvoju - is kurio galo ta serija turi ateiti? ta prasme, kokiu budu tureciau ja gauti - kaip galvoti, ka patirti. nu kaip ji mano galvoj turi uzaugti doh.gif kaip jus fotkinat? suprantu, kad skirtingai skirtingose situacijose, as gal apie esme labiau - kam jum ta fotografija, ka reiskia, kaip kuriat, ko siekiat, ar tai gaunat, kaip gaunat. apie ta kelia nuo minties iki fotografijos, kuri kvepuoja.. nu bet cia ilgam pokalbiui klausimai..
Atsakyti
Labas vakaras.
Gaziulka, serijos užuomazga turėtų gimti galvoje arba iš anksto, kaip užsiduota užduotis, arba ekspromtu, vietoje- tiesiog pagauni kažkokią temą ir ją pildai. Dar vienas variantas - nuotraukas sudėlioji į seriją jau post factum, kai turi krūvą nuotraukų ir padarai iš jų kažkokią istoriją, pasakojimą... Pastarasis variantas turbūt paprasčiausias g.gif Kursuose dėstytojas rodė seriją jo bičiulio, kuris daug metų fotografavo skaičius nuo 1 ik 100(jei neklystu), kurie užrašyti ant džemperių, futbolkių ir t.t. Va čia ir yra užsiduota tema. Serija labai faina gavosi, beje thumbup.gif
Atsakyti