Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Sansara @ 2009 07 18, 07:56)
sillwio, tas "tuoj" dar gali ilgai uztrukti  lotuliukas.gif na chemikalu sian bandysiu gauti, bet net issiryskinus ir neturedama skanerio nezinau kada ir ka parodysiu  doh.gif turbut vis tiek pradzioj reik darytis nuotraukas vertas demesio procentre ir tik po to jas skanuot.  g.gif

Negatyvą gali perfotografuot. Svarbu juostą statmenai objektyvui laikyti. Dešinėj rankoj fotikas, kairėj juosta ir valio. Aš kokius 3 mėnesius taip vidutinį formatą "skanavau" smile.gif
Atsakyti
Sveikos fotografomanes mirksiukas.gif As tik trumpam,gal ne i tema,bet jus tai tikrai pasakysit man,ar verta pirkti toki fotika,man nepatyrusiai fotografei pradziai,na kad tik paveiksluot,nes mano paskendo kompote verysad.gif todel gero labai nieks nepirks,o kad turet kazka siulo toki,nenaujas,bet tam paciam mieste ir gan kaina prieinama blush2.gif
http://www.epirkimas...ct/sony-dsc-h2/

nelabai zinau kaip cia jusu paklaust blush2.gif bet ar jis nera perdidelis kaip paprastas skaitmeninis fotikas g.gif vakar giminaite fotografavo su olimpus 700,maziukas kvadraciukas,kaip as sakau biggrin.gif tai nuotraukos tikrai labai grazios iseina,na b et aisku jokiu funkciju ten ner beveik,o sitam lyg kazkas daugiau,tik va ir MB sako ar neperdidelis g.gif

Na gal supratot ka norejau paklaust blush2.gif ir aciu jums labai jei pagelbesit aciuks.gif
Atsakyti
_ms_, nu gal gali be sarkazmo paaiskint... as po keliones visai sunkiai mastau - kas ir kaip yra su ta Andriuskos nuotrauka (kas gerai, kas blogai ir kodel). Nu ne visi tokie protingi unsure.gif Nepatingek, prasau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, isiterpsiu. Ar yra LT pirkti Kodak portra 35mm? smile.gif busiu dekinga uz info,kazkaip nerandu inete as ju pardavime g.gif radau ebay.co.uk 5vnt uz 21 svara , normali kaina kazi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 liepos 2009 - 17:08
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 18, 18:02)
Sveiki, isiterpsiu. Ar yra LT pirkti Kodak portra 35mm? smile.gif busiu dekinga uz info,kazkaip nerandu inete as ju pardavime  g.gif radau ebay.co.uk 5vnt uz 21 svara , normali kaina kazi  g.gif

procentras berods turi. kainą tik vidutinio formato žinau smile.gif nors ten kainos yra didelės. dar gali bandyt Juozapavičiaus g. pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 07 18, 18:17)
procentras berods turi. kainą tik vidutinio formato žinau  smile.gif nors ten kainos yra didelės. dar gali bandyt Juozapavičiaus g. pažiūrėt.

aha, neissisuksiu vadinasi, teks ten keliauti smile.gif aciu Bite Maja, pasiziuresiu.
Atsakyti
Zitlali, as juozapaviciaus g-veje pirkau, atrodo kainavo 14-19lt tiksliai nepamenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 07 18, 20:32)
Zitlali, as juozapaviciaus g-veje pirkau, atrodo kainavo 14-19lt tiksliai nepamenu 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
yra tos portros (ir VC ir NC) daug kur - ir procentre, ir fototechnikoj. juozapaviciaus g. pigiausiai.
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2009 07 18, 09:22)
Sveikos fotografomanes mirksiukas.gif As tik trumpam,gal ne i tema,bet jus tai tikrai pasakysit man,ar verta pirkti toki fotika,man nepatyrusiai fotografei pradziai,na kad tik paveiksluot,nes mano paskendo kompote verysad.gif todel gero labai nieks nepirks,o kad turet kazka siulo toki,nenaujas,bet tam paciam mieste ir gan kaina prieinama blush2.gif
http://www.epirkimas...ct/sony-dsc-h2/

nelabai zinau kaip cia jusu paklaust blush2.gif bet ar jis nera perdidelis kaip paprastas skaitmeninis fotikas g.gif vakar giminaite fotografavo su olimpus 700,maziukas kvadraciukas,kaip as sakau biggrin.gif tai nuotraukos tikrai labai grazios iseina,na b et aisku jokiu funkciju ten ner beveik,o sitam lyg kazkas daugiau,tik va ir MB sako ar neperdidelis g.gif

Na gal supratot ka norejau paklaust blush2.gif ir aciu jums labai jei pagelbesit aciuks.gif

Aš ne fotografomanė, bet mąstau, kad gal gi reiktų žmogui atsakyt. Turbūt jau supratai, kad šitoj temoj gautum daugiau patarimų, kokį juostinį fotiką nusipirkt. Anyway, jei įdomi mano nuomonė, tai atsakysiu subjektyviai - jei tau fotoaparatai kartais skęsta kompote ir nori mažo, neimk šito. Jis pakankamai didelis, o be to sony, IMO, ima pinigus tik už savo vardą. Geriau nusipirk pvz tokį http://www.epirkimas...mpus-mju-850-sw Ir megapixelių daugiau, negu reikia, ir zoom'as optinis 3x + skaitmeninis 5x, ir kompote neskęsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 07 16, 21:44)
ir sąžiningai parašiau, kad ekspoziciją parinko automatas (aš retai kada kišuosi į automatikos darbą).

Ar teisingai supratau, kad visada fotografuoji automatu?

Pasiskaiciau cia apie sia juostele, idomu pasidare ar yra atitikmenu pas mus? ebay neradau uzsisakyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 liepos 2009 - 08:04
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 19, 09:55)
Ar teisingai supratau, kad visada fotografuoji automatu?

Pasiskaiciau cia apie sia juostele, idomu pasidare ar yra atitikmenu pas mus? ebay neradau uzsisakyt  g.gif

lotuliukas.gif
si fotografomane nefotografoja automatu, tik kartais bandymu tikslu smile.gif

o portros plionkos juozapaviciaus gtv pigiausios (vmi pastatas, iejimas is desinio sono). dar ir linke deretis jie.
Atsakyti