Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2009 07 13, 16:30)
tai kad B yra "bulb", t.y. kiek laikai, tiek užraktas atviras blink.gif  kokis pas tavi aparatas?

ekspokoekcija duoda nurodymą kamerai padaryti išlaikymo/diafragmos korekciją (priklausomai nuo prioriteto pasirinkimo). tas tai tiesa. bet korekcija jis daro jau nuo kažko. tai kas pasiūlė daryti f3,5 ir 1/90?

Praktica B200 pas mane
as jam pasiuliau f3.5
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 07 13, 15:28)
tai va  blush2.gif  biggrin.gif islaikymas 1/90s gavosi  cool.gif zodziu  blush2.gif oioioi
buvau nustaciusi ant B raides islaikyma,nes tik su juo ta expokorekc.veikia

galvojau expkorekc.padarysiu,islaikyma pati kamera parinks... zodziu doh.gif

Viskas taip ir turejo gautis taip, kaip tu rasai, tik B tai visai ne tai, kas tau buvo reikalinga sauleta diena. Instrukcija kamerai turi?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 07 13, 17:23)
Viskas taip ir turejo gautis taip, kaip tu rasai, tik B tai visai ne tai, kas tau buvo reikalinga sauleta diena. Instrukcija kamerai turi?

ne,neturiu galvojau ebay nusipirkt,bet planavau pirmiau patikrint ar veikia ,be to turiu dar BX20 ir MTL3,tai kaip vaikas prie saldainiu,nuo vieno prie kitos sokineju,kas aisku irgi nepadeda doh.gif
Atsakyti
gal kas iš vilniečių šią/kitą savaitę turės reikalų Procentre? turėčiau mini-prašymą
Atsakyti
na vat, vakar baigęs ryškinti juostas, šiandien atėjo eilė plokštelėm. pirmas blynas nemažai žada rolleyes.gif

user posted image

raudonas 25 ir ND8 filtrai (atima 5 stopus). išlaikymas apie 20 sec.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 07 13, 15:28)
o, matau kolega sillwio irgi dieną prie kompo leidžia biggrin.gif

Dabar tik pastebėjau doh.gif Jo, darbe praktiškai nėra kas veikt. Visa Švedija išėjo atostogų, o aš, kadangi dirbu su rytų Europa, sėdžiu darbe ir sm skaitau smile.gif

QUOTE(ediper @ 2009 07 13, 15:56)
Praktica B200 pas mane
as jam pasiuliau f3.5

QUOTE(ediper @ 2009 07 13, 17:54)
ne,neturiu galvojau ebay nusipirkt,bet planavau pirmiau patikrint ar veikia ,be to turiu dar BX20 ir MTL3,tai kaip vaikas prie saldainiu,nuo vieno prie kitos sokineju,kas aisku irgi nepadeda  doh.gif

Kam pirkt. Gali rast internete http://www.praktica-...b200manual.html

Labai elementariai ten viskas veikia. Gali būti, kad eksponometras meluoja smarkiai. Pabandyk pasitikrint baterijas, kaip rašo instrukcija ir jei viskas tvarkoj, pabandyk palyginti prakticos ir savo skaitmeninio parodymus.

QUOTE(andriuska @ 2009 07 13, 20:13)
na vat, vakar baigęs ryškinti juostas, šiandien atėjo eilė plokštelėm. pirmas blynas nemažai žada rolleyes.gif

Liuks, andriuska. Aš nd neturiu ir niekaip nenusiperku, o nagai niežti.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 07 13, 21:12)
gal kas iš vilniečių šią/kitą savaitę turės reikalų Procentre? turėčiau mini-prašymą

tikriausiai aš. liko du kadrai. tikiuos pabaigt biggrin.gif

andriuška, jei pirmas blynas toks, tai neįsivaizduoju, kokie likę bus. labai patiko.
Atsakyti
andriuska, saunuolis bigsmile.gif drasiai gali didziuotis sia foto. man ji labai smagiai ir maloniai kompoziciskai ziurisi, net neziurint i vandens ruka thumbup.gif o kai sumoje viskas - man idealu.
ka reiskia "raudonas 25"?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 07 13, 21:42)
andriuska, saunuolis  bigsmile.gif drasiai gali didziuotis sia foto. man ji labai smagiai ir maloniai kompoziciskai ziurisi, net neziurint i vandens ruka  thumbup.gif o kai sumoje viskas - man idealu.
ka reiskia "raudonas 25"?

Sansara, papasakok ką nors.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 07 13, 13:34)
seni seleniniai eksponometrai gali meluoti, o normalūs ir kainuoja adekvačiai.
Va maniskis senas Leningrad 7 labai puikiai man nurodo smile.gif (na tai sakau tik po paatirties su viena juostele, tai gal fuksas buvo)

QUOTE(Gaziulka @ 2009 07 13, 22:12)
As arba sia arba greiciausiai kita tureciau tureti smile.gif

QUOTE(andriuska @ 2009 07 13, 22:13)
bigsmile.gif man yspudinga. akmenys kaip chalva atrodo, taip minksta ir trapu
Atsakyti
aciu, parasiau bitei prasyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 07 13, 20:13)
na vat, vakar baigęs ryškinti juostas, šiandien atėjo eilė plokštelėm. pirmas blynas nemažai žada

wow. tikrai wow. maladiec, andriuska blink.gif thumbup.gif
Atsakyti