Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(bite maja @ 2009 07 13, 08:29)
aš turiu nenaudojamą kitinį 18-55. bet tau greičiausiai toks netiks.
o taip. suprantu apie ką šneki  smile.gif

Dar ir kaip tiks. Ana issiunciau remontui, taigi kitokio net neieskau - reikia tik back-up (dairausi i VR versija, bet tai nera labai jau butina) smile.gif Brukstelk kaina i asmenine. Dar ziuriu i Tamron 17-35, kuris man labai tiktu ir juostai. Jei pasiseks ir kaina nesukils ziauriai - imsiu ta.

QUOTE(ediper @ 2009 07 13, 08:50)
aciu,jau uzsisakiau the negative. taip ir planuoju skaityti,po truputi su pasvarstymais

O kada prisijungsi su nuotraukom 4u.gif

QUOTE(andriuska @ 2009 07 13, 08:52)
po degustacijos Anykščių vyninėje, vykusioje 9.30 ryte ir kelionės siauruku, kažkaip į pavakarę "Kliudžiau" ir "Brisiaus galas" labai emocijas paveikė. kad neapsiverkčiau, pradėjau ekspozicinius etiudus fotografuoti cool.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 07 13, 09:16)

Labas 4u.gif Ispudziai kur smile.gif
Atsakyti
Įspūdžiai dar neišryškinti smile.gif Bet šiaip tai kelionė labai patiko. Pavargau, bet pailsėjau smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

sumečiau kūdron seriją savo monoklinių foto ir žiūriu - nugi tikrai labai aiškus pas mane centro ryškumas, o išplaukę ir aureoliniai - kraštai. Kitų žmonių monoklinėse kažkaip kitaip. Gal kas kartą vis kitaip gaunasi gaminant monoklį? g.gif Na, aš nesiskundžiu, man patinka ir taip.. ax.gif

tokiu kosminiu greičiu kaip su šia monokline serija į pelkę dar niekada nebuvau iškeliavus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 liepos 2009 - 10:16
QUOTE(sayonara @ 2009 07 13, 12:12)
Sveiki,

sumečiau kūdron seriją savo monoklinių foto ir žiūriu - nugi tikrai labai aiškus pas mane centro ryškumas, o išplaukę ir aureoliniai - kraštai. Kitų žmonių monoklinėse kažkaip kitaip. Gal kas kartą vis kitaip gaunasi gaminant monoklį?  g.gif Na, aš nesiskundžiu, man patinka ir taip.. ax.gif

nepyk uz pasiulyma ir suprask mane teisingai, bet stikla lengvai vazelinu patepk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 07 13, 10:09)
O kada prisijungsi su nuotraukom  4u.gif

dar tik 3 juostas isfotografavau ir visose dideles problemos su ekspozicija ,todel ir nusprendziau,kad be Adamso nieko nebus
cia keletas is mano kukliu bandymu blush2.gif
user posted image
kazkaip melsvoka ir turbut sujudejusi ar nesufokuota gerai

user posted image
si ant popieriaus atrodo geriau,t.y. nera tu tokiu intensyviu isdegimu g.gif nors aisku,kad persviesta unsure.gif

user posted image
si(su vyrukais) gal kaip ir labiausiai vykusi smile.gif

user posted image

sunkiai man sekasi,na bet ir nesitikejau,kad bus lengva,tai po truputi vis bandau gylintis smile.gif
blogiausia,kad ziuriu i nuotr. matau,kad negerai,bet priezastis tik spelioju,tai va jusu pagalba butu neikainojama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 13 liepos 2009 - 10:42
QUOTE(sayonara @ 2009 07 13, 10:12)
tokiu kosminiu greičiu kaip su šia monokline serija į pelkę dar niekada nebuvau iškeliavus  bigsmile.gif

Buvau pasiziuret. Siaip tai faina, bet matyt uzgavai savo serija kazkokia jautria styga smile.gif

QUOTE(ediper @ 2009 07 13, 10:36)
dar tik 3 juostas isfotografavau ir visose dideles problemos su ekspozicija ,todel ir nusprendziau,kad be Adamso nieko nebus

blogiausia,kad ziuriu i nuotr. matau,kad negerai,bet priezastis tik spelioju,tai va jusu pagalba butu neikainojama  4u.gif

Na, tokiu jau DIDELIU problemu as nematau. Pilnai gali buti, kad cia ryskinimo ir skenavimo bedos, o ne ekspozicijos. Net jeigu ir ekspozicijos, tai siek tiek teorijos bei praktikos pataisys situacija.

O ka tu matai negerai savo nuotraukose?
Atsakyti
_ms_, nesupratau Tavęs teisingai, manau smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2009 07 13, 10:43)
Buvau pasiziuret. Siaip tai faina, bet matyt uzgavai savo serija kazkokia jautria styga smile.gif

njo.... labai jautrūs gal pasitaikė.. bigsmile.gif
Atsakyti
vat vat, paskaičius Adamsą geriau suvoki peršvietimų ir juodujų skylių prigimtį (bei jų neišvengiamumą kai kuriose situacijose) bei apie šešėlių po atviru dangumi melsvumą... tiesa paprasta, kaip tris kapeikos, ale niekad nebuvau susimąstęs, kad šešėlių atspalvis priklauso nuo to, koks dangus. nors tai juk akivaizdu, patalpoje juk kiek vargo būna balansą sugaudyti, jei lubos/sienos kokį įkyrų atspalvį turi. o dangus - juk savotiškos lubos.

o -ms- pasiūlymas geras. tik reikia tą tikrąjį vazeliną (manau, kad ir vandens pagrindu padaryti lubrikantai tiks, tik greičiau išdžiūs...bet ir valysis lengviau), o ne lūpų pieštuką. o dar jei tam vazelinui suteikti kokį atspalvį (ir net kelis skirtingus įvairiose zonose) - gausis superlomo.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 07 13, 11:43)
Na, tokiu jau DIDELIU problemu as nematau. Pilnai gali buti, kad cia ryskinimo ir skenavimo bedos, o ne ekspozicijos. Net jeigu ir ekspozicijos, tai siek tiek teorijos bei praktikos pataisys situacija.

O ka tu matai negerai savo nuotraukose?

na tik 5 kadrai ir tesigavo is 24 juostos ,visi kiti toks grozys biggrin.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 07 13, 10:56)
o -ms- pasiūlymas geras. tik reikia tą tikrąjį vazeliną (manau, kad ir vandens pagrindu padaryti lubrikantai tiks, tik greičiau išdžiūs...bet ir valysis lengviau), o ne lūpų pieštuką. o dar jei tam vazelinui suteikti kokį atspalvį (ir net kelis skirtingus įvairiose zonose) - gausis superlomo.

vazelinu tepti stiklą aš galėjau ir nesigamindama monoklio.
man įdomu, kodėl monoklis gavosi kitoks, negu visų kitų. štai kur klausimas, štai kas mane kankina. na, iš tikro mane kankina visai ne tai, o ekonominė krizė, bet čia nesvarbu tongue.gif
Atsakyti