Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 10, 12:37)
Velvia duoda violetinį atspalvį. Teoriškai tą žinau biggrin.gif praktiškai nebandžiau.

Ai, reiks pamegint. Dar turiu Kodak Ektachrome Tungsten 5 vienetus. Reiks isfotkint is uzkrosint. Menas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 07 10, 14:36)
Ai, reiks pamegint. Dar turiu Kodak Ektachrome Tungsten 5 vienetus. Reiks isfotkint is uzkrosint. Menas bus biggrin.gif

Tai aišku mėgink. Aš kažkaip skaidrės iš viso net negalvoju pirkt, per brangu tiesiog. dėl 12 kadrų mokėti 20lt už ryškinimą, kažkaip kaip hobiui man atrodo per daug. Neįsivaizduoju kaip tu tiek už C-41 procesą moki doh.gif Rimtai siųsk čia, kai prisikaups.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 10, 13:42)
Tai aišku mėgink. Aš kažkaip skaidrės iš viso net negalvoju pirkt, per brangu tiesiog. dėl 12 kadrų mokėti 20lt už ryškinimą, kažkaip kaip hobiui man atrodo per daug. Neįsivaizduoju kaip tu tiek už C-41 procesą moki doh.gif  Rimtai siųsk čia, kai prisikaups.

Matai, skaidres gavau beveik uz dyka, tai dovanotam arkliui i dantis neziuri smile.gif C6 as ju neryskinsiu - tik krosint C41.
O uz C41 as nemoku tiek, nes neryskinu nieko smile.gif Tik jb savo rankom. Spalvotu neperku. Ale cia aplinkybes vercia smile.gif Isfotkinsiu ir siusiu Lietuvon.
Atsakyti
sveiki,
rasau tikedamasi, kad gal uzvesit mane ant kelio. poilsiauju pas tevus ir turgely anadien maciau fotika. pavarciau ir sakiau namie paziuresiu internete apie ji. siaip labai panasus i smena. irgi su saulutem , debesiukais lotuliukas.gif o pavadinimas is B ar tai R raides g.gif nesusiduret su tokiu?
galvoju paimciau, nes mano sesute viena bais lomografija susidomejo. labai jau jai krutai pasirode lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif
įlindau mažumėlę ax.gif

QUOTE(sillwio @ 2009 07 10, 14:36)

tiek Velvia, tiek Tungsten skaidrės, kai krosintos, man labai fainos. Nežinau, kaip Kodak, bet Fuji Velvia turi tokį smagų mėlyną atspalvį, o Fuji Tungsten gražią geltoną spalvą smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 10, 14:42)
Tai aišku mėgink. Aš kažkaip skaidrės iš viso net negalvoju pirkt, per brangu tiesiog. dėl 12 kadrų mokėti 20lt už ryškinimą, kažkaip kaip hobiui man atrodo per daug. Neįsivaizduoju kaip tu tiek už C-41 procesą moki doh.gif  Rimtai siųsk čia, kai prisikaups.

jei skaidrę krosint, tai pas mus Elektrėnuose tai kainuoja 2 Lt. o jei ir skenuoji pas juos, tai ryškinimas išvis nekainuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 10 liepos 2009 - 17:53
QUOTE(inc @ 2009 07 10, 17:10)
sveiki,
rasau tikedamasi, kad gal uzvesit mane ant kelio. poilsiauju pas tevus ir turgely anadien maciau fotika. pavarciau ir sakiau namie paziuresiu internete apie ji. siaip labai panasus i smena. irgi su saulutem , debesiukais  lotuliukas.gif o pavadinimas is B ar tai R raides  g.gif nesusiduret su tokiu?
galvoju paimciau, nes mano sesute viena bais lomografija susidomejo. labai jau jai krutai pasirode  lotuliukas.gif

Pirma mintis - ВИЛИЯ, bet nesu tikras, ar ten buvo saulutės ir debesėliai.
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2009 07 10, 17:52)
sveiki smile.gif
įlindau mažumėlę  ax.gif
tiek Velvia, tiek Tungsten skaidrės, kai krosintos, man labai fainos.  Nežinau, kaip Kodak, bet Fuji Velvia turi tokį smagų mėlyną atspalvį, o Fuji Tungsten gražią geltoną spalvą smile.gif

jei skaidrę krosint, tai pas mus Elektrėnuose tai kainuoja 2 Lt. o jei ir skenuoji pas juos, tai ryškinimas išvis nekainuoja smile.gif

Ačiū už info, Degute!

Tikriausiai turi omeny siaurą juostą. O vid. formatą jie ryškina? Kiek kainuoja? O skenavimas kiek?

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 07 10, 19:00)

Tikriausiai turi omeny siaurą juostą. O vid. formatą jie ryškina? Kiek kainuoja? O skenavimas kiek?

aha, čia siaura. apie vidutinį formatą nežinau, nesidomėjau. jei įdomu, galėsiu paklaust. bet grįšiu tik po 2 sav dabar smile.gif
o siauras skenuoja po 0.5 Lt/kadrą, jei nedidelė rezoliucija (na, 10x15 kadras) ir po 2 Lt/kadras, jei pvz spausdint A4 ir didesnį. ir gali dar didesne rezoliucija.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 07 10, 18:10)
sveiki,
rasau tikedamasi, kad gal uzvesit mane ant kelio. poilsiauju pas tevus ir turgely anadien maciau fotika. pavarciau ir sakiau namie paziuresiu internete apie ji. siaip labai panasus i smena. irgi su saulutem , debesiukais  lotuliukas.gif o pavadinimas is B ar tai R raides  g.gif nesusiduret su tokiu?
galvoju paimciau, nes mano sesute viena bais lomografija susidomejo. labai jau jai krutai pasirode  lotuliukas.gif

http://www.fotokolek...azo_formato.htm pažiūrėk čia. gal pamatysi, ką nors panašaus.

QUOTE(Degutė @ 2009 07 10, 18:52)

komunizmas kažkoks ten pas jus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 07 10, 18:19)
aha, čia siaura. apie vidutinį formatą nežinau, nesidomėjau. jei įdomu, galėsiu paklaust. bet grįšiu tik po 2 sav dabar smile.gif
o siauras skenuoja po 0.5 Lt/kadrą, jei nedidelė rezoliucija (na, 10x15 kadras) ir po 2 Lt/kadras, jei pvz spausdint A4 ir didesnį. ir gali dar didesne rezoliucija.

Būčiau dėkingas. Man nedega.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 07 10, 19:00)
Pirma mintis - ВИЛИЯ, bet nesu tikras, ar ten buvo saulutės ir debesėliai.

Vilijos jam mat galvoj lotuliukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 07 10, 19:25)
http://www.fotokolek...azo_formato.htm pažiūrėk čia. gal pamatysi, ką nors panašaus.

nu, zinok, tu mane isgelbejai. radau bigsmile.gif dekui tau labai mirksiukas.gif va koks tas fotikas BEIRETTE SL 300. jauciu, nueisiu ryt ir paimsiu as ji. o ir nori uz ji visai ne karve, o 10lt lotuliukas.gif gal veiks?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 07 10, 18:47)
Vilijos jam  mat galvoj  lotuliukas.gif

O tu nežvenk lotuliukas.gif Buvo tokia Baltarusijos meistrų išnešiota kamera. Turgely nieko kito nesitikėčiau rasti. Pasirodo ir vokiškais raritetais prekiaujama šiais laikais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 07 10, 18:58)
O tu nežvenk  lotuliukas.gif Buvo tokia Baltarusijos meistrų išnešiota kamera. Turgely nieko kito nesitikėčiau rasti. Pasirodo ir vokiškais raritetais prekiaujama šiais laikais smile.gif

Tu nustebtum, ko galima rasti sendaikčių turguose už mažas kainas smile.gif

skenuoju pirmąsias monoklines rolleyes.gif
Atsakyti