Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

prasideda... biggrin.gif
Papildyta:
klausyk, aš tau numegsiu tą dirželį autobuse važiuodama, vistiek kelias ilgas, veikt neturėsiu ką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 03, 07:52)
Brangesnis, bet ne dvigubai. Procentre 6Lt su centais. Apsimoka. Paskaičiavau viską biggrin.gif

Nu ir kainos ant LT. Reiks surinkt keleta juostu ir siust isryskint, o tai pas mus 120 juostos ryskinimas apie 25 litus, o 220 apie 50.

QUOTE(Sansara @ 2009 07 03, 08:06)
blush2.gif  hasselblad 500 c/m su dviem back'ais  clap.gif  clap.gif
sillwio patarpininkavo ir isbande. atrodo gavom nusipirkt uz protinga kaina ledini 1976 m. egzemplioriu.  thumbup.gif

Dar karta sveikinu, sansara. Paciupinejus toki, nevalingai zmogus pats uzsinori tokio smile.gif Ale laikausi dar.

QUOTE(sayonara @ 2009 07 03, 11:05)
o aš.. o aš.. o aš jau turiu monoklį..biggrin.gif biggrin.gif

Valio! As noreciau pabandyt, ale dabar ner galimybes.

QUOTE(Puriena6 @ 2009 07 03, 13:09)
Labas,
užsukau pasakyti ate  bye1.gif Ilgai neužsibūsiu - tik savaitę. Tikiuosi gerai, įdomiai praleisiu laiką, pailsėsiu, atitrūksiu.. Užsuksim į Prahą, Paryžių, Disneilendą, Amsterdamą. Kai grįšiu, tai jau tikiuosi, kad bus visokių monoklinių grožybių pridėta(Sayonara  mirksiukas.gif ) ir dar visokių kitokių grožybių, ane?...
Iki, brangieji  4u.gif

Toks itemptas grafikas matau. Geru kadru! Nepamirsk ir pailset siek tiek smile.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 07 03, 13:21)
..chmm.. man koki aksesuara ant leicos... naprimier maciau originalu odini dirzeli ant kaklo leica pakabint uz 350 euru  lotuliukas.gif

swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 07 03, 13:09)
Labas,
užsukau pasakyti ate  bye1.gif Ilgai neužsibūsiu - tik savaitę. Tikiuosi gerai, įdomiai praleisiu laiką, pailsėsiu, atitrūksiu.. Užsuksim į Prahą, Paryžių, Disneilendą, Amsterdamą. Kai grįšiu, tai jau tikiuosi, kad bus visokių monoklinių grožybių pridėta(Sayonara  mirksiukas.gif ) ir dar visokių kitokių grožybių, ane?...
Iki, brangieji  4u.gif

tikiuosi ir aš..biggrin.gif
geros kelionės, pailsėk, draugams lauktuvių nevežk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 07 03, 15:26)
prasideda... biggrin.gif
Papildyta:
klausyk, aš tau numegsiu tą dirželį autobuse važiuodama, vistiek kelias ilgas, veikt neturėsiu ką lotuliukas.gif

o kaip pro autobuso langą lekiantys svečios šalies peizažai, susimaišę su lengvu tavo paties atspindžiu... o kaip besileidžiančios saules raudonis ant užuolaidėlės.. bei jos blyksniai pro plyšelius, maloniai erzindami tavo, tikriausiai vienintelės autobuse taip lengvai sau besišypsančios, pavargusias kelioneje akis..??? mmm?? ar tu tai aukosi del to mezgimo?

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 07 03, 14:09)
užsukau pasakyti ate  bye1.gif

geros keliones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 07 03, 13:30)
Valio! As noreciau pabandyt, ale dabar ner galimybes.

na žinok kadangi prie manęs vyriškis padarė monoklį, tai.. aš apakus, KAIP tai paprasta.. tik, aišku, reikia žinoti, ką darai.. doh.gif
tokiems zubriloms ir technariams kaip Tu ir andriuška tai tik pasidomėt reikia ir pasidarysit patys..smile.gif pigu ir tikrai greitai, tik reik sugalvot, ant ko juos suktis. aš nusprendžiau, kad ant savo canon'ų suksiu, tai įsigijau adapterį m42-canon eos, tinka ir ant juostinio, ir ant skaitmeninio biggrin.gif tada makro žiedų komplektą - su skirtingais žiedais gaunasi skirtingi fokusavimo atstumai ir padarė man jį per minutę ir parodė, kaip darbinį atstumą keisti ir visokių dar fintų biggrin.gif dar kokius tris kartus parodytų ir jau pati galėčiau padaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 07 03, 13:34)
o kaip pro autobuso langą lekiantys svečios šalies peizažai, susimaišę su lengvu tavo paties atspindžiu... o kaip besileidžiančios saules raudonis ant užuolaidėlės.. bei jos blyksniai pro plyšelius, maloniai erzindami tavo, tikriausiai vienintelės autobuse taip lengvai sau besišypsančios, pavargusias kelioneje akis..??? mmm?? ar tu tai aukosi del to mezgimo?

lotuliukas.gif

smile.gif 4u.gif

Ačiū už linkėjimus visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 07 03, 13:37)
na žinok kadangi prie manęs vyriškis padarė monoklį, tai.. aš apakus, KAIP tai paprasta.. tik, aišku, reikia žinoti, ką darai.. doh.gif
tokiems zubriloms ir technariams kaip Tu ir andriuška tai tik pasidomėt reikia ir pasidarysit patys..smile.gif pigu ir tikrai greitai, tik reik sugalvot, ant ko juos suktis. aš nusprendžiau, kad ant savo canon'ų suksiu, tai įsigijau adapterį m42-canon eos, tinka ir ant juostinio, ir ant skaitmeninio biggrin.gif tada makro žiedų komplektą - su skirtingais žiedais  gaunasi skirtingi fokusavimo atstumai ir padarė man jį per minutę ir parodė, kaip darbinį atstumą keisti ir visokių dar fintų biggrin.gif dar kokius tris kartus parodytų ir jau pati galėčiau padaryti biggrin.gif

Reiks pastudijuot, ale garantuotai irgi reiks m42 adapterio. Nikon'o stiklai kazi ar taip paprastai ardosi. Panagrinesiu giliau.

Kas esat bande pinhole? Mane zavi jau senokai, ale vis rankos nedaeina.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 07 03, 13:44)
Reiks pastudijuot, ale garantuotai irgi reiks m42 adapterio. Nikon'o stiklai kazi ar taip paprastai ardosi. Panagrinesiu giliau.

tai Tau nereik ardyt nikon stiklo - gaila gi, nusipirk paprastutį helios'ą už 20 litų, m42-nikon adapterį ir ardyk į sveikatą smile.gif
aš dabar saviškį su 90 mm darbiniu atstumu bandausi (jis gan paprastai transformuojasi į 60 mm), paskui gal dar gaminsiu plačiakampį monoklį bigsmile.gif

o pinhole Tau turėtų tikti, nuojautą turiu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 liepos 2009 - 13:53
QUOTE(sayonara @ 2009 07 03, 13:53)
tai Tau nereik ardyt nikon stiklo - gaila gi, nusipirk paprastutį helios'ą už 20 litų, m42-nikon adapterį ir ardyk į sveikatą smile.gif
aš dabar saviškį su 90 mm darbiniu atstumu bandausi (jis gan paprastai transformuojasi į 60 mm), paskui gal dar gaminsiu plačiakampį monoklį  bigsmile.gif

o pinhole Tau turėtų tikti, nuojautą turiu wink.gif 4u.gif

Blin, reik paspartint savo svarstymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 07 03, 14:44)

aš kaip tik prieš kelias dienas sayonarai sakiau, kad noriu pinhole pabandyt pasidaryt biggrin.gif

puriena, geros kelionės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2009 07 03, 10:30)
ima. ten juk skaitiklis yra iki 24 kadru. Tik ties 11 uzsirakina uzraktas (taip ispedamas, jei dedama 120 juosta). Ta uzrakta atlaisvini ir toliau katalini wink.gif smile.gif

tik pasitikslint norėjau smile.gif kažkaip suabejojus buvau.
Atsakyti
Geros kelionės Puriena! Intensyvus grafikas smile.gif aš irgi gyvenu atostogų laukimu. Daukdie nenučiuošiu nuo proto dėl vaikų kol iki Italijos nusigausim, o toliau jau viskas ok turėtų būt.

Šian peržiūrėjau dar kelias MF juostas išfotografuotas, tai žiūriu, kad visgi Rollei reikia tamsesnėj aplinkoj įdėt/išimt, gerokai galai apsišvietę. Su Portra viskas gerai. Ir šįkart gerokai daugiau kadrų stipriai prašoviau su ekspozicija. Šeštojo pojūčio eksponometras pavedė biggrin.gif reiks netingės skaitmeną nešiotis.
Atsakyti