QUOTE(sayonara @ 2009 07 03, 12:05)
o aš.. o aš.. o aš jau turiu monoklį..
kaip faina Man monoklinės foto toooks gėris
QUOTE(Smiltis @ 2009 07 03, 11:25)
kaip faina Man monoklinės foto toooks gėris
man irgi. tik faktas, kad monoklis savaime nepadarys foto stebuklingomis. pasibandysiu, ar jis man apskritai tiks prie veido
QUOTE(sayonara @ 2009 07 03, 12:26)
man irgi. tik faktas, kad monoklis savaime nepadarys foto stebuklingomis. pasibandysiu, ar jis man apskritai tiks prie veido
sveikinu. oj tiks tiks. isivaizduju Keksa su monokliu, protingai atrodyt turetu
QUOTE(Sansara @ 2009 07 03, 12:00)
sveikinu. oj tiks tiks. isivaizduju Keksa su monokliu, protingai atrodyt turetu
jo jo, ypač dabar, kai plaukų nebeturiu
QUOTE(sayonara @ 2009 07 03, 13:14)
plikas Keksas su monokliu - dar protingiau
o siaip gaminais ar pirkai?
QUOTE(sayonara @ 2009 07 03, 13:14)
kaip nebeturi čia tipo iš Peppi pavyzdį paėmei ar iš _ms_
QUOTE(Sansara @ 2009 07 03, 12:17)
ne pati gaminau, bet pagamino man jį iš helios'o. per pusę minutės
QUOTE(Smiltis @ 2009 07 03, 12:20)
kaip nebeturi čia tipo iš Peppi pavyzdį paėmei ar iš _ms_
na ne iki tiek, bet kasų nebeturiu
Labas,
užsukau pasakyti ate Ilgai neužsibūsiu - tik savaitę. Tikiuosi gerai, įdomiai praleisiu laiką, pailsėsiu, atitrūksiu.. Užsuksim į Prahą, Paryžių, Disneilendą, Amsterdamą. Kai grįšiu, tai jau tikiuosi, kad bus visokių monoklinių grožybių pridėta(Sayonara ) ir dar visokių kitokių grožybių, ane?...
Iki, brangieji
užsukau pasakyti ate Ilgai neužsibūsiu - tik savaitę. Tikiuosi gerai, įdomiai praleisiu laiką, pailsėsiu, atitrūksiu.. Užsuksim į Prahą, Paryžių, Disneilendą, Amsterdamą. Kai grįšiu, tai jau tikiuosi, kad bus visokių monoklinių grožybių pridėta(Sayonara ) ir dar visokių kitokių grožybių, ane?...
Iki, brangieji
QUOTE(Puriena6 @ 2009 07 03, 15:09)
Labas,
Iki, brangieji
Iki, brangieji
iki
jei ka idomesnio rasi, tai man lauktuviu parvezk
QUOTE(_ms_ @ 2009 07 03, 13:11)
be sure
QUOTE(Puriena6 @ 2009 07 03, 15:19)
be sure
tik lauktuvem netaupyk... juk draugai - tai brangiausia dovana.....
..chmm.. man koki aksesuara ant leicos... naprimier maciau originalu odini dirzeli ant kaklo leica pakabint uz 350 euru