QUOTE(Sansara @ 2009 06 29, 21:34)
rollei produkcija is pupeliuko nuorodos pritrenke perki rinkinuka, kuriame juosteles, ryskalai kiekvienai juostelei atskirame buteliuke, fiksazas, net svirksta prideda ml matuot
Jo jo, rollei iš viso kartais stebina. Va juostelių rinkinukus tiekia medinėse dėžutėse malonu labai
Tik jaučiu tie rinkinukai su chemija brangokai gaunasi. Gerokai pigiau pirkti rodinalį atskirai ir juostų didelius pakus. Pigi juosta vienok, perkant didelius kiekius. Kaip Adox.
Grįžau iš miškų, reiks ryškint kelias juostas. gal kas įdomaus bus...
QUOTE(bite maja @ 2009 06 29, 21:42)
ms, labai ačiū už foto sayonara stebėtinai greitai perdavė
QUOTE(Sansara @ 2009 06 29, 20:34)
rollei produkcija is pupeliuko nuorodos pritrenke perki rinkinuka, kuriame juosteles, ryskalai kiekvienai juostelei atskirame buteliuke, fiksazas, net svirksta prideda ml matuot
jo jo, jie tokie bet kaina geriausia, jei jų visą dėžutę perki..
QUOTE(sillwio @ 2009 06 28, 23:55)
Radau smagų linką. Su analogine fotografija tai nedaug susiję, bet man patiko nuotraukos ir interviu. Rekomenduoju http://www.bulb-maga...om/indexEN.html
13 nr. smagus. priminė vieno kūdrinio darbus. kaži kuris kuriam buvo įkvėpimo šaltinis
QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 30, 18:15)
ivesiu bisk seimynines atmosferos. kzk l.jaudulys ima isvaziuojam ryt su Domu i mano vaikystes kaima Rusijoj - jeigu niekas nesusirgs, viskas turetu buti gerai. fotografuosiu atsisveikinimui pyragas
čia tas pats gal pyragas
Geros tau kelionės
Žinutę tavo gavau, vairuodama perskaičiau ir grįžus aišku pamiršau atrašyt Tai viskas tvarkoj , skambinsiu Ačiū tau labai
Foto su neopanu man aplamai grūdas patinka, taip kad bus liuks
Ir dar, noriu pasigirti ir dar kartą padėkoti Gaziulkai, mes taigi šeštadienį su O. pas Gaziulką vonioj tamsoj meditavom Ech, gėris
Gaziulka, geros, turiningos ir fotogeniškos jums kelionės Kad bus ką fotografuoti, tai aš jau galiu įsivaizduoti Ačiū už pyragą. Vaišinuosi ir netgi ne virtualiai. Šnd ir aš obuolinį kepiau
Sėkmės
Sėkmės