Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Sansara, aha, man irgi..smile.gif va trūksta kelueto detalių ir jau gaminsim.. :wb:
Atsakyti
ms, labai ačiū už foto 4u.gif sayonara stebėtinai greitai perdavė hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 29 birželio 2009 - 19:42
rollei produkcija is pupeliuko nuorodos pritrenke bigsmile.gif perki rinkinuka, kuriame juosteles, ryskalai kiekvienai juostelei atskirame buteliuke, fiksazas, net svirksta prideda ml matuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 06 29, 21:34)
rollei produkcija is pupeliuko nuorodos pritrenke  bigsmile.gif perki rinkinuka, kuriame juosteles, ryskalai kiekvienai juostelei atskirame buteliuke, fiksazas, net svirksta prideda ml matuot  thumbup.gif

Jo jo, rollei iš viso kartais stebina. Va juostelių rinkinukus tiekia medinėse dėžutėse smile.gif malonu labai smile.gif
Tik jaučiu tie rinkinukai su chemija brangokai gaunasi. Gerokai pigiau pirkti rodinalį atskirai ir juostų didelius pakus. Pigi juosta vienok, perkant didelius kiekius. Kaip Adox.

Grįžau iš miškų, reiks ryškint kelias juostas. gal kas įdomaus bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 29 birželio 2009 - 22:54
QUOTE(bite maja @ 2009 06 29, 21:42)
ms, labai ačiū už foto  4u.gif sayonara stebėtinai greitai perdavė hihihi.gif

smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 06 29, 20:34)
rollei produkcija is pupeliuko nuorodos pritrenke  bigsmile.gif perki rinkinuka, kuriame juosteles, ryskalai kiekvienai juostelei atskirame buteliuke, fiksazas, net svirksta prideda ml matuot  thumbup.gif

jo jo, jie tokie smile.gif bet kaina geriausia, jei jų visą dėžutę perki..smile.gif
Atsakyti
kiek galioja po buteliuko atidarymo skysti ryskalai ir fiksazas?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 06 28, 23:55)

Radau smagų linką. Su analogine fotografija tai nedaug susiję, bet man patiko nuotraukos ir interviu. Rekomenduoju http://www.bulb-maga...om/indexEN.html

13 nr. smagus. priminė vieno kūdrinio darbus. kaži kuris kuriam buvo įkvėpimo šaltinis biggrin.gif
Atsakyti
ivesiu bisk seimynines atmosferos. kzk l.jaudulys ima cool.gif isvaziuojam ryt su Domu i mano vaikystes kaima Rusijoj - jeigu niekas nesusirgs, viskas turetu buti gerai. fotografuosiu smile.gif atsisveikinimui pyragas smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 30, 18:15)
ivesiu bisk seimynines atmosferos. kzk l.jaudulys ima cool.gif isvaziuojam ryt su Domu i mano vaikystes kaima Rusijoj - jeigu niekas nesusirgs, viskas turetu buti gerai. fotografuosiu smile.gif atsisveikinimui pyragas smile.gif

čia tas pats gal pyragas bigsmile.gif

Geros tau kelionės 4u.gif

Žinutę tavo gavau, vairuodama perskaičiau ir grįžus aišku pamiršau atrašyt doh.gif Tai viskas tvarkoj , skambinsiu pioneer.gif Ačiū tau labai 4u.gif

Foto su neopanu thumbup.gif man aplamai grūdas patinka, taip kad bus liuks smile.gif

Ir dar, noriu pasigirti ir dar kartą padėkoti Gaziulkai, mes taigi šeštadienį su O. pas Gaziulką vonioj tamsoj meditavom thumbup.gif wub.gif Ech, gėris wub.gif wub.gif
Atsakyti
supratau. pyragas tas pats, bet kitas biggrin.gif as tai noriu dar karta pabambet, kad jo nesulauket tongue.gif
Atsakyti
Gaziulka, geros, turiningos ir fotogeniškos jums kelionės 4u.gif Kad bus ką fotografuoti, tai aš jau galiu įsivaizduoti rolleyes.gif Ačiū už pyragą. Vaišinuosi ir netgi ne virtualiai. Šnd ir aš obuolinį kepiau smile.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti