QUOTE(_ms_ @ 2009 06 10, 16:00)
pirma ar antra? Per Sayonara gali paimt arba kad ir ryt kada katedros aikstej diena
o pasirodysiu labai gobši, jei norėsiu abiejų jei ne, tai tada pirmą
aš su sayonara jau suderinau. per ją
P.S. o koks dydis tų nuotraukų?
30x40 tai kad imk kokį A3 formato dėklą, kiatip sveikos neparveši. popierius ten nestoras. ir gali tiesiai procentran vežti, kad ant putplasčoi kapos paklijuotų, bo kitaip įtariu normaliai niekus nepakabinsi. o jei pasilamdys - jei nenoriai klijuoja.
nors aš turiu savo nuomonę dėl grūdo, bet įsitikinau, kad ir iš siauros iso 3200 galima spausti didelio formato nuotraukas...
nors aš turiu savo nuomonę dėl grūdo, bet įsitikinau, kad ir iš siauros iso 3200 galima spausti didelio formato nuotraukas...
Bite gali ir abi, su salyga, kad andriuska tada per sekanti "zachoda" vel atspaus viena (kartu su kitom), nes vienos man rugsejui reikes.
Ant putoplasto draudziu klijuot cia toks mano tikriausiai apykvailis pageidavimas. Nes jei jau andriuska tas nuotraukas atspaude pagal mano norus: del formato, del krasteliu, tai tu putoplasto irgi nenaudosi
o pakabinti be putoplasto milijonas budu (jei kabinsi, zinoma)
Ant putoplasto draudziu klijuot cia toks mano tikriausiai apykvailis pageidavimas. Nes jei jau andriuska tas nuotraukas atspaude pagal mano norus: del formato, del krasteliu, tai tu putoplasto irgi nenaudosi
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 10, 18:45)
Bite gali ir abi, su salyga, kad andriuska tada per sekanti "zachoda" vel atspaus viena (kartu su kitom), nes vienos man rugsejui reikes.
būk ramus, jokio putoplasto nešiu normaliai rėmint (parodysiu po to rezultatą). nu tada, tada .... užteks man ir vienos renkuos pirmą, gerai?
jėėėė, kaip čia man nuskilo nerealiai ačiū
Aha Bite, tau nuskilo - žiauriai fainą nuotrauką nukovei Bet kad tau taip gerai šnd, ar nenorėtum pasidalinti gėriu su manimi, pvz. Nedrąsu man biskį prašyti, bet aš labai norėčiau tavo žemuogių pievelės...
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 10, 21:02)
Aha Bite, tau nuskilo - žiauriai fainą nuotrauką nukovei Bet kad tau taip gerai šnd, ar nenorėtum pasidalinti gėriu su manimi, pvz. Nedrąsu man biskį prašyti, bet aš labai norėčiau tavo žemuogių pievelės...
ką???!!!! aš ją brokui nurašiau aišku, kad galiu. o kaip nori gaut? atspaustą? ar persiųst meilu?
QUOTE(bite maja @ 2009 06 10, 20:26)
ką???!!!! aš ją brokui nurašiau aišku, kad galiu. o kaip nori gaut? atspaustą? ar persiųst meilu?
Atspaustą AČIŪ! Ir man nuskilo