Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 26, 11:21)
Nežinia. Palaikyk dar  4u.gif

gal įduoti _ms_?
Atsakyti
Tai kad nedega man, ką jis trukdysis irnesakyk.gif
Susiėmiau, išryškinau visas užsigulėjusias juosteles, tai dabar ramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 26 birželio 2009 - 11:32
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 26, 11:26)
Tai kad nedega man, ką jis trukdysis  irnesakyk.gif
Susiėmiau, išryškinau visas užsigulėjusias juosteles, tai dabar ramu.

tai rodyk smile.gif
Atsakyti
Ar ne per daug čia šnd bus iš manęs? biggrin.gif
dar sugrįžk puslapiu atgal, ten klausimą pateikiau. Prašom išsakyti griežtą nuomonę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 26 birželio 2009 - 11:42
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 26, 11:36)
dar sugrįžk puslapiu atgal, ten klausimą pateikiau. Prašom išsakyti griežtą nuomonę.

nežinau, žinok, neapsisprendžiu. žiūriu į vaikus, bet batai užstoja juos, man asmeniškai norisi juos patraukti smile.gif
Atsakyti
Na, žinok ir man taip pat atrodo. MB šaukia - palik, gerai čia viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 26 birželio 2009 - 11:49
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 26, 11:48)
Na, žinok ir man taip pat atrodo. MB šaukia - palik, gerai čia viskas biggrin.gif

tai kad reik palikt ir vaikams padėt į albumą net kalbos nėra. smile.gif
Atsakyti
Sayonara, o ką turi omenyje, sakydama "į albumą"? Ar spausdini nuotraukas ir dedi į albumą, ar į folderį "albumas" paguldai? Šiaip įdomu.. Seniai bespausdinau nuotraukas. Gal reikėtų sugrįžt prie to?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 26, 10:30)
Abi fotkintos labai panašioje šviesoje, o kontrastingumas labai skiriasi. Iš tikrųjų tai 400'tinė saulėtą dieną nelabai ir tiko. Nieko nekoregavau, kokios nuskenuotos, tokias ir sudėjau.

g.gif nesuprantu kame reikalas. Kaip negatyvas atrodo? Gal sviesus labai?

QUOTE(sayonara @ 2009 06 26, 10:51)
aš tai nuskenavau senai krosintos juostelės dalį. buvo pasibaigusio galiojimo skaidrė. labai spalvytės patiko. į kompoziciją ir turinį nežiūrėkit, spalvas tik rodau.

Geros spalvos. Man ir turinys bei kompozicija visai nieko smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 26, 11:23)
Noriu paklausti. O čia su kompoza labai blogai? Kaip tie batai - žiauriai trukdo?

Neteisingai klausima formuluoji biggrin.gif Jei norejai nufotografuot grazius vaiku portretus, tai tada trukdo ir kibiras bei saslykine smile.gif Jei tai reportazas i vaiku albuma, tada niekas netrukdo, o batai tik pagyvina kadra (nors kompozicijos taisykliu tai kruva sulauzei; Adamsas apsiverstu pamates smile.gif )
Atsakyti
Sayonara - uzsiziurejau i berzeli.... ir dar ziuresiu ir ziuresiu..

Puriena6 - zinok, kad jei atrodo, kad sviesa panasi, tai nereiskia, kad ji tokia ir yra.. ir dar ypac ant jb smile.gif Itariu tai antrai kontrasto duotum - pasitaisytu smile.gif

Del zaliu guminiu - man trukdo smile.gif Suprantu, kad Tavo B tai prikolas, bet as prikolus kitaip padaryciau.. t.y. ta tiksla kitaip iamzinciau smile.gif

p.s. jei ka reikia, galiu pervezti/perduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 06 26, 11:59)
*g.gif nesuprantu kame reikalas. Kaip negatyvas atrodo? Gal sviesus labai?

**Neteisingai klausima formuluoji biggrin.gif Jei norejai nufotografuot grazius vaiku portretus, tai tada trukdo ir kibiras bei saslykine smile.gif Jei tai reportazas i vaiku albuma, tada niekas netrukdo, o batai tik pagyvina kadra (nors kompozicijos taisykliu tai kruva sulauzei; Adamsas apsiverstu pamates smile.gif )

*Negatyve viskas panašiai ir atrodo. Pirmosios nuotraukos negatyvas kontrastingas, o antrosios visai ne. Buvo saulė pro debesis. Kadangi 400 jautrumo juosta, tai nelabai galėjau atidaryti diafragmą. Abi nuotraukos fotkinta su f8, o išlaikymas pats trumpiausias, kokį duoda fotikas - 300.

** ne - gražius vaikų portretus tai tikrai ne biggrin.gif Tiesiog linksmai besisupančius. Taip, Adamsas man neatleistų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 26, 12:06)
Del zaliu guminiu - man trukdo smile.gif Suprantu, kad Tavo B tai prikolas, bet as prikolus kitaip padaryciau.. t.y. ta tiksla kitaip iamzinciau smile.gif

p.s. jei ka reikia, galiu pervezti/perduoti smile.gif

Be abejo, jei kitaip sukomponuotum, tai netrukdytų ir batai. O šiuo atveju tikrai ne kas. Taip ir bus pasakyta, kad fotografų gildija pasakė : NE biggrin.gif

Ačiū, ms, tikrai nesitrukdyk. Nėra būtinybės 4u.gif
Atsakyti