QUOTE(_ms_ @ 2009 06 22, 10:28)
ka valgyt daro? jaukiai mikrobange su alaus bokalais atrodo
makaronams padažą troškinom jis labai dalyvauja, kai valgyt gaminu..
Labas,
Sayonara, dedi "ant sutaršymo" tai dabar jau taršau mintyse tavo padažą Skaniai atrodo. Aišku, ir man pirma labai patinka. Fainai ten formos viena kitą atkartoja. Akinukai - lėkštutės. Graži nuotrauka, Tauras fotogeniškas. Antra informatyvi prie kitų, bet kaip viena tai nepatinka. Jetau, nemėgstu tokių komentarų "nepatinka", bet ir pati taip darau O trečia irgi faina - naminė, jauki.
Sayonara, dedi "ant sutaršymo" tai dabar jau taršau mintyse tavo padažą Skaniai atrodo. Aišku, ir man pirma labai patinka. Fainai ten formos viena kitą atkartoja. Akinukai - lėkštutės. Graži nuotrauka, Tauras fotogeniškas. Antra informatyvi prie kitų, bet kaip viena tai nepatinka. Jetau, nemėgstu tokių komentarų "nepatinka", bet ir pati taip darau O trečia irgi faina - naminė, jauki.
QUOTE(bite maja @ 2009 06 22, 07:54)
pas mane XP. vuescan veikia, bet neveikia silverfast'as
Nu va. Kol kas XP instaliuoti vadinasi neapsimoka Šiaip atrodo silverfastu skenuoti pramokau. Vuescan butu reikalinga spalvotoms. Kol neturiu, lyg ir neskauda. Matysim, gal atnaujins gamintojas versiją.
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 22, 09:44)
fantastika, jokių kalnų bereikalingų RAW, sėdėjimo prie kompo
jaučiau keistus aplinkinių žvilgsnius, o už nugaros buvo išgirstas toks komentaras
jaučiau keistus aplinkinių žvilgsnius, o už nugaros buvo išgirstas toks komentaras
Pritariu. Tikras palengvėjimas. Skaitmenines nuotraukas tvarkant pasidaro gaila savęs ir gaištamo laiko. Kai ryškini juostą, tokio jausmo nėra. Aš net skaitmenoje grįžau prie jpg, kad negaišt tiek laiko. 99,9% skaitmena susitvarko, o jei paklius koks šedevras į tuos 0,01%, tai nepatingėsiu pasėdėt ir ištraukt, ką reikia
QUOTE(sayonara @ 2009 06 22, 09:51)
anoje temoje įdėjau, įdėsiu ir Jums ant sutaršymo
Visos trys gražiai formuoja serija. Pirmoji viena gal būtų nykoka, nes lyg ir norisi paaiškinimo, kurlink nukreipta jo ranka. Žvilgsnis aiškiai sako, kad kažkas ten vyksta labai svarbaus Beveik svarbiausio šiuo metu gyvenime. O iš nuotraukos tai nelabai aišku. Jeigu galėčiau improvizuoti, tai norėčiau matyti pirmas 2, tik antra turėtų būti horizontali (suprantama, kiek kitaip sukomponuota).
QUOTE(sillwio @ 2009 06 22, 22:00)
Skaitmenines nuotraukas tvarkant pasidaro gaila savęs ir gaištamo laiko. Kai ryškini juostą, tokio jausmo nėra. Aš net skaitmenoje grįžau prie jpg, kad negaišt tiek laiko. 99,9% skaitmena susitvarko, o jei paklius koks šedevras į tuos 0,01%, tai nepatingėsiu pasėdėt ir ištraukt, ką reikia
man RAW'ams gaila jau ir laiko, ir vietos laikmenose ar diske, ir kompo resursu nebeuztenka kai isaugo pikseliu skaicius nusipirkus D90... buvau perejus prie jpg, ale sazine uzgrauze del regresavimo
ryskinti neteko vienai, kad jausciau ar gaistu laika, ar ne
atkeliavo mano ansco speedex dumplinukas. itariu, kad irgi teks paklijuot dumples ties kampais ale nepabandzius nesuzinosiu. ryt reiks juostele organizuotis ale kadangi dar neryskinu ir skanerio ba ba, tai sugaisiu laiko "dafiga" iki rezultatu, su savo pagranduku ir vazinejimais i procentra
QUOTE(Sansara @ 2009 06 22, 21:38)
man RAW'ams gaila jau ir laiko, ir vietos laikmenose ar diske, ir kompo resursu nebeuztenka kai isaugo pikseliu skaicius nusipirkus D90... buvau perejus prie jpg, ale sazine uzgrauze del regresavimo
atkeliavo mano ansco speedex dumplinukas. itariu, kad irgi teks paklijuot dumples ties kampais ale nepabandzius nesuzinosiu. ryt reiks juostele organizuotis ale kadangi dar neryskinu ir skanerio ba ba, tai sugaisiu laiko "dafiga" iki rezultatu, su savo pagranduku ir vazinejimais i procentra
Aš tai vadinu progresu Galiu jau iš akies numatyt, ar pataikys automatika ar ne.
Sveika atvykus į klubą ir lauksim rezultatų, Sansara.
QUOTE(Sansara @ 2009 06 23, 20:57)
mano dumplinuko dumples kaip retis nereik ir juostos gadinti, pries sviesa matosi galvojam kuo cia suklijavus
Gaila.
Andriuska prieš porą lapų rašė, kaip klijavo.
QUOTE(sillwio @ 2009 06 23, 22:39)
sukom galva visa diena (na dar nebaigem sukti) ir isradom nauja namudini buda klijuoti dumplems dar isbandem tik ant pavyzdzio, tai visai neblogas variantas gavosi.
paemem angliuko tableciu (na kur apsinuodijus geriama buvo ankstesniais laikais, kol smectos nebuvo prieksportuota), sutrynem i miltelius ir sumaisem su "moment" klijais. gavosi i juoda guma panasus tepus dalykas, kuri reikia tik greit speti uztepti ir sustinges puikiai uztaisyt turetu visas skylutes. dar ant virsaus planuojam uzdeti polietileno juodos pleveles lopuka (nuo siusliu maiso ar agropleveles ieskosim, dar neapsisprendem galutinai, nuo siuksliu maiso puikiai gavosi pabandzius, bet gal ko storesnio vos vos reiktu), kad saugotu nuo nutrupejimo klijus (na neturi jie trupeti, bet maza ka) ir papildomai suteiks sandaruma nuo sviesos.
dar neuzpatentavom, tai galit laisvai naudot, kam prireiks
QUOTE(Sansara @ 2009 06 24, 22:02)
dar ant virsaus planuojam uzdeti polietileno juodos pleveles lopuka (nuo siusliu maiso ar agropleveles ieskosim, dar neapsisprendem galutinai, nuo siuksliu maiso puikiai gavosi pabandzius, bet gal ko storesnio vos vos reiktu), kad saugotu nuo nutrupejimo klijus (na neturi jie trupeti, bet maza ka) ir papildomai suteiks sandaruma nuo sviesos.
o juodos spalvos powertape'as nesilaikytų? šiaip kimba jis gi labai neblogai.
QUOTE(Sansara @ 2009 06 24, 21:02)
sukom galva visa diena
Ačiū, Sansara. Gal kada nors prireiks.
QUOTE(bite maja @ 2009 06 25, 19:26)
išbandžiau makro žiedus. man visai patiko
Cool. Čia ant pentacon'o?