Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2009 06 18, 23:08)
P.S. "kvadratistams" rekomenduoju pavartyti autoriaus galeriją. Yra įdomių kompozicinių sprendimų.

a-a-a-a-a-a-a-a-a- blink.gif kam tu tai padarei? bliamba, dabar reiks važiuoti spalvotos juostos pirktis. kai pamačiau ten kadrą su kalnais ir gėlių laukais, jūra tolumoje....taip ir įsivaizduoju save Kretoje, kur nors panašioje vietoje (kalamburčiks), o turiu tik BW verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 06 19, 10:50)
a-a-a-a-a-a-a-a-a- blink.gif  kam tu tai padarei? bliamba, dabar reiks važiuoti spalvotos juostos pirktis. kai pamačiau ten kadrą su kalnais ir gėlių laukais, jūra tolumoje....taip ir įsivaizduoju save Kretoje, kur nors panašioje vietoje (kalamburčiks), o turiu tik BW verysad.gif

nu viena spalvota juosta 120 pas mane masinoj yra dar. Jei nori - privaziuok i centra - padovanosiu smile.gif
Atsakyti
Andriuska andriuska, tu gi labai nemėgsti spalvotos juostos doh.gif
Atsakyti
kai sako mano draugas, cepelinai yra labai skanu, bet kartais užknisa, ir norisi saldžios varškytės cool.gif
-ms- ačių už pasiūlymą, bet juozapavičiaus gatvė man kiek arčiau, ir kai vakar ten buvau, mačiau fuji 160pro viso labo už 9 lt. kadangi turiu kur ryškinti ir gerai skanuoti, jaučiu pora pajamsiu...kaip desertą smile.gif
Atsakyti
Aha, man kaip ir tau. Tik desertui labiau cepelinai, o varškytė - kasdienai biggrin.gif
Turiu ir aš pamąstymų begalę. Važiuosiu neužilgo į Paryžių ir galvoju, ką imt-platų kampą, bet su skaitmena; ar juostą, bet su 50mm g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 19 birželio 2009 - 09:44
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 19, 09:39)
Aha, man kaip ir tau. Tik desertui labiau cepelinai, o varškytė - kasdienai  biggrin.gif
Turiu ir aš pamąstymų begalę. Važiuosiu neužilgo į Paryžių ir galvoju, ką imt-platų kampą, bet su skaitmena; ar juostą, bet su 50mm g.gif  g.gif  g.gif

abu smile.gif
Atsakyti
Gal tu ir teisi, Sayonara g.gif imčiau dar ir vid format, bet kas nešios? važiuoju su vaiku.

Sillwio, ačiū už nuorodą. Labai geros foto.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 19, 09:39)
Turiu ir aš pamąstymų begalę. Važiuosiu neužilgo į Paryžių ir galvoju, ką imt-platų kampą, bet su skaitmena; ar juostą, bet su 50mm g.gif  g.gif  g.gif

tik jau nesvaik biggrin.gif aisku, kad juosta su kuo ji bebutu. o ka Paryziuj? siaip romantiskai su kazkuo juo pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 06 19, 09:52)
tik jau nesvaik biggrin.gif aisku, kad juosta su kuo ji bebutu. o ka Paryziuj? siaip romantiskai su kazkuo juo pasidalinti?

Su Benu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 19, 10:39)
Aha, man kaip ir tau. Tik desertui labiau cepelinai, o varškytė - kasdienai  biggrin.gif

Imk viską, po pirmo pasivaikščiojimo atsirinksi su kuo nori fotografuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 06 19, 08:50)
a-a-a-a-a-a-a-a-a- blink.gif  kam tu tai padarei? bliamba, dabar reiks važiuoti spalvotos juostos pirktis. kai pamačiau ten kadrą su kalnais ir gėlių laukais, jūra tolumoje....taip ir įsivaizduoju save Kretoje, kur nors panašioje vietoje (kalamburčiks), o turiu tik BW verysad.gif

Imk ir spalvotą. Paįvairinimui smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 19, 09:51)
Gal tu ir teisi, Sayonara  g.gif  imčiau dar ir vid format, bet kas nešios? važiuoju su vaiku.

Jei nori fotografuoti tai, ką fotografuoja visi, imk skaitmeną. Jei nori nufotografuoti paryžių, kaip mes dar jo nematėm, imk bet kurį pilnai mechaninį juostinį smile.gif Bent jau man tai visada taip nutinka.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 19, 12:52)
Imk viską, po pirmo pasivaikščiojimo atsirinksi su kuo nori fotografuot smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif bet ir taip aisku, kaip bus smile.gif
Atsakyti