Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Gaziulka, neprojektuokite smile.gif aš nepykstu. Aš durna pasijutau. Visi sako, kad gėris, o man taip neatrodo. Iš pradžių maniau, kad bus keli, kuriems gėris, keli, kuriems ne gėris. T.y. pusiausvyra nors kokia. o pasirodo likau viena. tai jausmas, turiu prisipažinti, nekoks. toks jausmas, kad esi aklas, bet to nesupranti smile.gif
viskas ok. tiesiog šį kartą nepamačiau gėrio, kitą kartą gal pamatysiu.
jei atvirai, man šioje temoje patinka rami kritika. ir kad nebijau pati kritikuoti, net jei, kaip šiandien, prieš srovę plaukiu.

peace on all mankind, save the whales and NO to dictatorship smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 17, 17:39)
Gaziulka, neprojektuokite smile.gif aš nepykstu. Aš durna pasijutau. Visi sako, kad gėris, o man taip neatrodo. Iš pradžių maniau, kad bus keli, kuriems gėris, keli, kuriems ne gėris. T.y. pusiausvyra nors kokia. o pasirodo likau viena. tai jausmas, turiu prisipažinti, nekoks. toks jausmas, kad esi aklas, bet to nesupranti smile.gif

Taip jaučiuosi labai dažnai smile.gif
Atsakyti
Sayonara, aš tai netikiu, kad tu jautiesi durna tongue.gif Ir sillwio toks nesijaučia. Nekoketuokite čia biggrin.gif Gi nesate naujokai fotografijoje. O ta foto tai nėra superinė, ji su trūkumais - pati minėjau. Bet jei ji būtų tokia, kokią aš noriu matyti, va tada ji būtų gera, mano nuomone.
Atsakyti
Teisi esi, sansara. Dulkiu, siuksliu dusioj pas mane pilna, todel toks siuksle ir esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 17, 18:39)
Gaziulka, neprojektuokite smile.gif aš nepykstu. Aš durna pasijutau. Visi sako, kad gėris, o man taip neatrodo. Iš pradžių maniau, kad bus keli, kuriems gėris, keli, kuriems ne gėris. ...

Dažnai man taip būna..
Atsakyti
be siuksliu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
ms, oj siuksle tikrai nelaikau nei vieno zmogaus unsure.gif net ir pacio bjauriausio...

o foto as visai paskutiniu metu nekomentuoju doh.gif pati totaliai neturiu ko rodyt, tad ir kritikuot neiseina, kai stoviu vietoj ikasta, o gal net regresuoju g.gif
Atsakyti
Dar pora, šį kartą spalvotų ir skenerį nuvaliau..

user posted image

user posted image

Ir euforija praėjo, kad darysiu šedevrus iš karto cool.gif bet labai stipriai užkibau už šito formato. Šiaip pastebiu, kad yra sujudintų nuotraukų, net expo esant 1/500, reikia matyt galvoti apie kažkokį stabilizavimo įrenginį ar stabilizuojančia padėtį.

Mariau, teisingos, paprastos vestuvinės nuotraukos. Be šiukšlių man gerai tongue.gif ir tiesa praignoravai mano prašymą aprašyti mano nevykusią kompoziciją plačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 18 birželio 2009 - 08:30
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 18, 10:28)
Ir euforija praėjo, kad darysiu šedevrus iš karto cool.gif bet labai stipriai užkibau už šito formato. Šiaip pastebiu, kad yra sujudintų nuotraukų, net expo esant 1/500, reikia matyt galvoti apie kažkokį stabilizavimo įrenginį ar stabilizuojančia padėtį.

Mariau, teisingos, paprastos vestuvinės nuotraukos. Be šiukšlių man gerai tongue.gif ir tiesa praignoravai mano prašymą aprašyti mano nevykusią kompoziciją plačiau.

keista, kad prie 1/500 sujuda. veidrodzio juk nera ten. arba rankos tavo juda labai stipriai. siaip kai tokius kadrus fotografuoji ir neskubi, tai rimtas statyvas tikrai nepamaisytu.

Del kompozicijos. Tai jei tu fotografavai, tai reiskia, kad ji tau vykusi. O i mano asmenine nuomone kazkaip perdaug neigiamai paskutiniu metu reaguojama.

Del nuotrauku. Nepaisant man netinkancio komponavimo - man tai paprastos, kokybiskos, grazios zoliu fotografijos - paveiksliukai. Man jos - negyvos vistiek. As tokiu irgi prikepu, bet galima padaryti ir tikru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 18 birželio 2009 - 08:40
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 18, 09:28)

euforija greit praeina. po kurio laiko ateina tvirtas suvokimas, kad ne įranga įtakoja šedevrų darymą, o yra tik įrankis, kurį kartais naudoti paprasta, kartais sudėtinga, tačiau su bet kuriuo įrankiu galima gauti labai gerą (kaip ir labai blogą) rezultatą. dabar aš tokio suvokimo fazėje ir visiškai nebeplėtoju minčių apie naują objektyvą, blykstę ar pan. stengiuosi išmokti naudoti tai, ką turiu...nors kitą vertus turiu visko daug biggrin.gif

ai, palieku filosofinius klausimus kitiems cool.gif

sujudinimai su išlaikymu 1/500 atsiranda ne dėl rankų drebėjimo, o dėl nemokėjimo švelniai nuspausti mygtuko. čia kaip šaudyme iš pistoleto - spaudi tolygiai ir nelauki šūvio, tiesiog atsipalaiduoji ir tolygiai, labai tolygiai spaudi....ir nieko nelauki, nesijaudini, neįsitempi. o tau iš karto sakiau, kad reikia troselio ir trikojo, kitaip bus daug broko. ypač tokiuose siužetuose, kaip tavo. vieną atliekamą troselį turiu. galiu paskolinti. jei patiks - iš ebejaus parsisiųsi. pas mamke troselis įsisuka į skylutę ar kaip pas yashica ant mygtuko yra srėgis ir reikia tokį "kalpačioką" prisukti?

p.s. man pirma nuotrauka geriau (nors žemės spalva kažkokia įdomi). antroje rugiagėlė kažkaip labai jau atitolusi nuo apačios ir vat kas asmeniškai mane nervina - tai bokeh esantys "sliekai". kažkuris iš bronicos objektyvų irgi tokius gamina iš šakų ir žolių. gražiai išplautame fone tamsesni pailgi objektai kažkaip išryškėja ir pradeda dominuoti. mane tai kažkodėl nervina (Gaziulka - kodėl?...jau žinau, pas mane ant dūšios daug gyvačių, toks jau aš žmogus...gyvatžmogis lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 18, 07:07)
be siuksliu smile.gif

Grazios komercines fotkes smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 18, 08:28)

Kaip pirmi tavo kadrai, tai sakyc labai neblogai (techniskai). Kad lengva sujudint kamera net prie 1/500 fotografuojant is tokiu atstumu, maniau zinai is ankstesnes savo close-up praktikos. Reik statyvo su trosu arba bent jau klauptis ant keliu ir remtis i zeme kuo daugiau galuniu smile.gif

QUOTE(andriuska @ 2009 06 18, 08:56)
pas mane ant dūšios daug gyvačių, toks jau aš žmogus...gyvatžmogis  lotuliukas.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 06 18, 08:56)
pas mane ant dūšios daug gyvačių, toks jau aš žmogus...gyvatžmogis  lotuliukas.gif )

aš kadangi visiška vizualė, man po šitų žodžių iškart akyse stojo iš multiko "Monsters, Inc." tokia veikėja, kuriai vietoj plaukų buvo gyvačiukės biggrin.gif
Atsakyti