Tema gyva
Tęsiam lėtai, bet užtikrintai
1 tema 2 tema 3 tema 4 tema
jau V tema simboliška, kad prieš tai buvusi pabaigta sveikinimais dar keliem (tiksliau - keliom) naujiems juostininkams. aš tikrai džiaugiuosi, kad analoginis procesas nemiršta, o randa vis naujų entuziastų.
O. - manau tau paliūdys kiekvienas, kad geriau vieną kartą pamatyti, nei perskaityti 200 lapų šios temos (kalbu apie ryškinimą). tai jei pribresi, geriau neskaityk ir nesusidaryk klaidingų nuostatų ir nekelk sumaišties galvoje, nes realiai tai nieko nėr sudėtingo, tik aprašant skamba baisiai. geriau tarkis su kuom jau ryškinančiu dėl pasidalinimo know how.
O. - manau tau paliūdys kiekvienas, kad geriau vieną kartą pamatyti, nei perskaityti 200 lapų šios temos (kalbu apie ryškinimą). tai jei pribresi, geriau neskaityk ir nesusidaryk klaidingų nuostatų ir nekelk sumaišties galvoje, nes realiai tai nieko nėr sudėtingo, tik aprašant skamba baisiai. geriau tarkis su kuom jau ryškinančiu dėl pasidalinimo know how.
QUOTE(andriuska @ 2009 06 10, 11:54)
jau V tema simboliška, kad prieš tai buvusi pabaigta sveikinimais dar keliem (tiksliau - keliom) naujiems juostininkams. aš tikrai džiaugiuosi, kad analoginis procesas nemiršta, o randa vis naujų entuziastų.
nu skamba tikrai sudetingai, bresti tikrai reikia prie sito zingsnio, ne tik man, bet ir vyrui, bijau kad viena grazia diena jo auksine kantrybe nebaigtusi JO. - manau tau paliūdys kiekvienas, kad geriau vieną kartą pamatyti, nei perskaityti 200 lapų šios temos (kalbu apie ryškinimą). tai jei pribresi, geriau neskaityk ir nesusidaryk klaidingų nuostatų ir nekelk sumaišties galvoje, nes realiai tai nieko nėr sudėtingo, tik aprašant skamba baisiai. geriau tarkis su kuom jau ryškinančiu dėl pasidalinimo know how.
Jus man tik trumpai parasykit, kokia normalia juosta nupirkti kad ir j/b ir kur (nes turiu tokia nuojauta kad maximos fuji ir kodak gal nelabai geros ) Galvoju pradesiu nuo normalios juostos, kad nebutu po to noro plaukus sau israuti jei pavyks kazka gera pagauti. Ir pazadu daugiau tokiu kvailu klausimu neuzdavineti (kol kas)
QUOTE(bite maja @ 2009 06 10, 07:43)
Deja, to kadro pusė, kuri likusi, tai neverta tavęs, todėl nerodoma:D Bet matau, kad Andriuskos pamoka veltui nenuėjo ir ekspozicija ten parinkta gerai
Pupeliuk, O, sveikinu Bus gražių nuotraukų
Oksana, važiuok į fototechniką Pamėnkalnio g., ten yra ilford hp5 puikios juostos arba Kodak Procentran, kur kodak'o visokio yra. sakyčiau, pradėk nuo 400 jautrumo, paskui atsirinksi, ar nori jautresnių, ar mažiau jautrių. yra dar juozapavičiaus gatvėj tas lobynas, kas moka papasakot, kaip nukakti?
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 10, 13:08)
Deja, to kadro pusė, kuri likusi, tai neverta tavęs, todėl nerodoma:D Bet matau, kad Andriuskos pamoka veltui nenuėjo ir ekspozicija ten parinkta gerai
vis tiek rodyk. man brokas patinka
QUOTE(sayonara @ 2009 06 10, 13:16)
yra dar juozapavičiaus gatvėj tas lobynas, kas moka papasakot, kaip nukakti?
nuo kalvariju g. važiuoji tiesiai, po kaire mokykla, po dešine - naujas pastatas. už to pastato toks kiemas (ten VMI yra). įvažiuoji į kiemą ir tiesiai prieš nosį antram aukšte foto prekės. reik laiptukais palipt. darbo laikas nuo 9 iki 17 val.
Bite, nėr ten ką rodyti - rimtai Nukirpta - viršugalviai, debesys, medžiai.. Čia ne TAS brokas
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 10, 13:28)
Bite, nėr ten ką rodyti - rimtai Nukirpta - viršugalviai, debesys, medžiai.. Čia ne TAS brokas
sakai ne TAS nu gerai patikėsiu.
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 10, 14:25)
o man andriuska labai graziai atspausdino dvi did formato nuotraukas. kas nori - viena galiu padovanot
tu čia rimtai? nes man ji jau seniai patinka ta pirma. o antros nebuvau mačius.
QUOTE(bite maja @ 2009 06 10, 15:57)
tu čia rimtai? nes man ji jau seniai patinka ta pirma. o antros nebuvau mačius.
rimciausiai