Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Tema gyva drinks_cheers.gif

Tęsiam lėtai, bet užtikrintai smile.gif

1 tema 2 tema 3 tema 4 tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 birželio 2009 - 09:25
jau V tema bigsmile.gif simboliška, kad prieš tai buvusi pabaigta sveikinimais dar keliem (tiksliau - keliom) naujiems juostininkams. aš tikrai džiaugiuosi, kad analoginis procesas nemiršta, o randa vis naujų entuziastų.

O. - manau tau paliūdys kiekvienas, kad geriau vieną kartą pamatyti, nei perskaityti 200 lapų šios temos (kalbu apie ryškinimą). tai jei pribresi, geriau neskaityk ir nesusidaryk klaidingų nuostatų ir nekelk sumaišties galvoje, nes realiai tai nieko nėr sudėtingo, tik aprašant skamba baisiai. geriau tarkis su kuom jau ryškinančiu dėl pasidalinimo know how.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 06 10, 11:54)
jau V tema bigsmile.gif  simboliška, kad prieš tai buvusi pabaigta sveikinimais dar keliem  (tiksliau - keliom) naujiems juostininkams. aš tikrai džiaugiuosi, kad analoginis procesas nemiršta, o randa vis naujų entuziastų.

O. - manau tau paliūdys kiekvienas, kad geriau vieną kartą pamatyti, nei perskaityti 200 lapų šios temos (kalbu apie ryškinimą). tai jei pribresi, geriau neskaityk ir nesusidaryk klaidingų nuostatų ir nekelk sumaišties galvoje, nes realiai tai nieko nėr sudėtingo, tik aprašant skamba baisiai. geriau tarkis su kuom jau ryškinančiu dėl pasidalinimo know how.
biggrin.gif nu skamba tikrai sudetingai, bresti tikrai reikia prie sito zingsnio, ne tik man, bet ir vyrui, bijau kad viena grazia diena jo auksine kantrybe nebaigtusi biggrin.gif J
Jus man tik trumpai parasykit, kokia normalia juosta nupirkti kad ir j/b ir kur blush2.gif(nes turiu tokia nuojauta kad maximos fuji ir kodak gal nelabai geros g.gif ) Galvoju pradesiu nuo normalios juostos, kad nebutu po to noro plaukus sau israuti jei pavyks kazka gera pagauti. Ir pazadu daugiau tokiu kvailu klausimu neuzdavineti biggrin.gif (kol kas)
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 06 10, 07:43)
o tai manęs nė pusės nėr?  biggrin.gif

Deja, to kadro pusė, kuri likusi, tai neverta tavęs, todėl nerodoma:D Bet matau, kad Andriuskos pamoka veltui nenuėjo ir ekspozicija ten parinkta gerai biggrin.gif

Pupeliuk, O, sveikinu thumbup.gif Bus gražių nuotraukų clap.gif
Atsakyti
Oksana, važiuok į fototechniką Pamėnkalnio g., ten yra ilford hp5 puikios juostos arba Kodak Procentran, kur kodak'o visokio yra. sakyčiau, pradėk nuo 400 jautrumo, paskui atsirinksi, ar nori jautresnių, ar mažiau jautrių. yra dar juozapavičiaus gatvėj tas lobynas, kas moka papasakot, kaip nukakti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 10, 13:08)
Deja, to kadro pusė, kuri likusi, tai neverta tavęs, todėl nerodoma:D Bet matau, kad Andriuskos pamoka veltui nenuėjo ir ekspozicija ten parinkta gerai biggrin.gif

vis tiek rodyk. man brokas patinka biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 10, 13:16)
yra dar juozapavičiaus gatvėj tas lobynas, kas moka papasakot, kaip nukakti? biggrin.gif

nuo kalvariju g. važiuoji tiesiai, po kaire mokykla, po dešine - naujas pastatas. už to pastato toks kiemas (ten VMI yra). įvažiuoji į kiemą ir tiesiai prieš nosį antram aukšte foto prekės. reik laiptukais palipt. darbo laikas nuo 9 iki 17 val.
Atsakyti
Bite, nėr ten ką rodyti - rimtai biggrin.gif Nukirpta - viršugalviai, debesys, medžiai.. Čia ne TAS brokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 10, 13:28)
Bite, nėr ten ką rodyti - rimtai  biggrin.gif Nukirpta - viršugalviai, debesys, medžiai.. Čia ne TAS brokas  biggrin.gif

sakai ne TAS laugh.gif nu gerai patikėsiu.
Atsakyti
Sayo, Bite aciu 4u.gif niezti rankas kaip norisi jau isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
o man andriuska labai graziai atspausdino dvi did formato nuotraukas. kas nori - viena galiu padovanot lotuliukas.gif
aciu dar karta wink.gif

stai sitas:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 10 birželio 2009 - 13:26
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 10, 14:25)
o man andriuska labai graziai atspausdino dvi did formato nuotraukas. kas nori - viena galiu padovanot  lotuliukas.gif

tu čia rimtai? unsure.gif nes man ji jau seniai patinka ta pirma. o antros nebuvau mačius.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 06 10, 15:57)
tu čia rimtai?  unsure.gif nes man ji jau seniai patinka ta pirma. o antros nebuvau mačius.

rimciausiai smile.gif
Atsakyti