Įkraunama...
Įkraunama...

Pripučiami lauko baseinai

Labai ačiū
ka tik užsisakiau rekomenduotą priemonę.
dabar jau belieka tikėtis, kad baseinas atlaikys maudynes,
ir dar bus pakankamai sauletu dienu.

ačiū ir patarimą.
Atsakyti
Prašom. Tokios čia ir rekomendacijos. Aš sakiau: naudoju tik dvi savaites. Kol kas gerai. Belieka tikėtis, kad taip bus ir toliau ... Gerų orų ir maudynių ...
Atsakyti
Sveiki,

Kaimynai pas mus irgi jau antra sezona ir nesiskundzia, sako tik geriau Intex karkasini imti, bet ne pripuciama smile.gif Nu mes nusipirkom, dar savaite tik, smagu o kaip bus veliau papasakosim kitais metais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kestukaz @ 2009 08 05, 12:25)
Sveiki,

Kaimynai pas mus irgi jau antra sezona ir nesiskundzia, sako tik geriau Intex karkasini imti, bet ne pripuciama smile.gif Nu mes nusipirkom, dar savaite tik, smagu o kaip bus veliau papasakosim kitais metais smile.gif

O gaut tai yra kur smile.gif Maximoje Akropolyje ispardavimas. Senukuose maciau isparduoda, o siaip batutai.lt uzsiema Intex baseinais. Bandziau dar kitur ieskoti tai be sansu
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 08 11, 16:16)
Vienkartiniai mirksiukas.gif T.y. vienam sezonui, suvyniosit ziemai-kitiemet nepanaudosit, nes per siules leis vandeni/ora.
Kasmet perkam intex baseinus, bet stengiames nepirkti brangiu, nes gaila pinigu buna. blush2.gif Ir saugojom, ir sandeliavom siltose patalpose-vis tiek tas pats doh.gif per sulenkimo siules leido vandeni doh.gif 
Jei turit atliekamu pinigu-geriau nusipirkit kubila-tai ir ziema malonumas, ir vasara kaip baseina naudoti galima 4u.gif (aisku, nepaplaukiosit, ale kokios cia pas mus vasaros irnesakyk.gif  )

user posted image
Jei kalba eina apie tokį baseiną,tai ketvirti metai naudojame.Jokių nusiskundymų. schmoll.gif Tik,kai pirkome nebuvo valymo filtro,bet pasistatėm tokį mini šiltnamį,tai ir šilta ir nieko neprikrenta. g.gif Ir kol kas niekas nepavagia,nes mes sodyboje nebūname,o išleisti 7 tonas vandens laiko reikia. mirksiukas.gif Žiemai suvyniojame ir į ūkinį padedame,niekas netrūkinėja,net per šaltį nesutrūkinėja. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 05 rugpjūčio 2009 - 11:34
Kazko apmire temuke, turbut niekas nesimaudo . Lugne, rutukas kaip jums sekasi ? Pas mus vandenukas iki siol skaidrus ir galiu teigti, kad priemones tikrai pasiteisino ir prieziura nera labai sudetinga, bet noretusi atrasti pigesniu budu.
Atsakyti
Taigi, kad maudomės. Todėl ir rašinėti nėra kada. Kaupiu patirtį ir baseino priežiūros įgūdžius. Sekasi gerai. Kai baigsis sezonas, viskuo pasidalinsiu. Būtinai aptarsim naudotas priemones ir jų kainas. Pasiskaičiuosim, kas pigiau, pažiūrėsim, kas geriau. Iki.
Atsakyti
sveikos, vandens mylėtojos, pasistatėm ir mes šią vasarą baseiną, mano vyras tai spjaudosi ugnim, vis negali atsitokėti kas tokią nesamonę užsimanė įsigyti doh.gif čia aš gavau nuo sesės dovanų, apie 9 kubus vandens, viskas prasidėjo, kad reikėjo baseiną statyti ant pievelės, tai brolis prigąsdino, kas bus likę iš pievelės, kai nuimsiu tą baseiną, toliau priežiūra, nusipirkau chlorą ir dar skaidrintoją, viskas kaip ir normaliai, bet kai buvo šaltas oras, nefitravom, o vėliau išvykom 2 sav atostogų, tai dabar išvis užrauginau doh.gif jau reiks man pabaigti šį sezoną su baseinu doh.gif iškilo keletas klausimų, kai statot baseiną ant kokio pagrindo jis, tik ant žemės? apie kokį siurblį dugnui kalbat? kur panaudojat vandenį iš baseino, aš ta prasme, ar galėsiu juo augalus palaistyti?
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2009 08 21, 21:30)
sveikos, vandens mylėtojos, pasistatėm ir mes šią vasarą baseiną, mano vyras tai spjaudosi ugnim, vis negali atsitokėti kas tokią nesamonę užsimanė įsigyti doh.gif čia aš gavau nuo sesės dovanų, apie 9 kubus vandens, viskas prasidėjo, kad reikėjo baseiną statyti ant pievelės, tai brolis prigąsdino, kas bus likę iš pievelės, kai nuimsiu tą baseiną, toliau priežiūra, nusipirkau chlorą ir dar skaidrintoją, viskas kaip ir normaliai, bet kai buvo šaltas oras, nefitravom, o vėliau išvykom 2 sav atostogų, tai dabar išvis užrauginau doh.gif jau reiks man pabaigti šį sezoną su baseinu doh.gif iškilo keletas klausimų, kai statot baseiną ant kokio pagrindo jis, tik ant žemės? apie kokį siurblį dugnui kalbat? kur panaudojat vandenį iš baseino, aš ta prasme, ar galėsiu juo augalus palaistyti?

lotaa, baseina ir uzrauginta galima isvalyti, bet reikia ydeti daug pastangu na ir aisku investiciju, o laistyti nepatarciau, nudzius augalai, as uzteko, kad filtrus isploviau ant dekoratyvines samanos ir ji nudziuvo, mes nutiesiam slanga toliau nuo dekoratyvines vejos ir nuleidziam i laukine pieva. Augalus laistyti galima tik su baseino vandeniu, kur nebuvo naudoti chemikalai 4u.gif Baseina mes statom ant vejos pakloje specialu paklota, pas mus buvo komplekte prie baseino, tokia kaip stora plevele, o pievai tai jau paskui toje vietoje amen, krastai dar kazkiek atzelia, o vidurys lieka plika zemele. Dugnui valyti naudojama speciali zarna su antgaliu, panasiai, kaip dulkiu siurblio, kuri montuojasi prie baseno filtravimo sistemos.
Papildyta:
As jau ir mastau isleisti vandenuka, nors seimyna dar priesinasi, bet kad jau kaip ir niekas nesimaudo, o priziuret vis vien reikia doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,turėjom tokius net du,jei turite daug laisvo laiko tai gal ir neblogas dalykas,bet nebenoriu prisiminti kiek juoko ,nervų buvo kaip turėjom tokius baseinus schmoll.gif
Papildyta:
Tai tie patys INTEX firmos baseinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2009 08 21, 22:30)
sveikos, vandens mylėtojos, pasistatėm ir mes šią vasarą baseiną, mano vyras tai spjaudosi ugnim, vis negali atsitokėti kas tokią nesamonę užsimanė įsigyti doh.gif

Na, kai maudomės, tai nepasakyčiau, kad tai nesąmonė. Kai rūpintis juo reikia .... irgi .... Juk ir pietus prieš valgant reikia pagaminti. Kuo daugiau pastangų įdėsi, tuo geresnį rezultatą gausi ir didesnį malonumą apturėsi. Jei tingi gaminti - eik į restoraną arba sėdėk alkanas. Tai ir čia - rūpinkis pats, pasisamdyk firmą arba atsisakyk baseino. Sakyčiau, didžiulis pasirinkimas ...
O jei rimtai - nematau aš didelio vargo. Svarbiausia, viską išsiaiškinti, daryti teisingai, naudoti tinkamas priemones. Tada ir nepersidirbi ir malonumą turi.
Atsakyti
ar pabaigėt sezoną? kaip išdžiovinat baseiną? aš jį išploviau, bet kaip išdžiovinti niekaip nedašunta doh.gif
Atsakyti
Žiūrint koks tas baseinas. Mano 4 kubų, tai pastačiau vidury pievos stalą, ant jo uždėjau baseino centrą, kraštus nuleidau ir po jais sukišau kėdes, suolus, kad žemės nesiektų. Pataikiau giedrą šiltą dieną ir išdžiūvo. Pernai džiovinau šiltnamy, pakabinus ant balkių. Kelias dienas varčiau nuo vieno šono ant kito. Kaimynė kabina ant skalbinių džiovyklės, nes turi aukštą. Čia jau, kaip suprantu, fantazijos reikia. Kaip kas sugalvoja, taip ir daro. Gal turi nenaudojamą palėpę. Užmesk ten. Sėkmės.
Aš savo jau užkonservavau ir pastačiau į laikino poilsio vietą. Maudynės baigtos.
Atsakyti