Įkraunama...
Įkraunama...

Pripučiami lauko baseinai

QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2012 08 10, 08:02)
aš gi minėjau, kad pas mus sklypas ne visai lygus  mirksiukas.gif tiesiog dalinuosi patirtimi... pas kitus gali būti ta pati problema, tad ir pasakau iškart kaip gali būti.

drinks_cheers.gif dėl nelygumo,aš neparašiau iki galo,kad mūsų nepilnai pripiltas ir visai normaliai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2012 08 09, 09:49)
Mes tokį pirkom 3,66x76 m. Talpa 6500 litrų.
user posted image

Jis apie 500 lt kainuoja. Mes su nuolaida mokėjom 399 lt, dar pirkom kopetėles už 80 lt ir va dar filtro reikia.

Nėra didelis, bet mano vaikams (4 ir 6 m) tai roooojus  bigsmile.gif didesnio tokiems manau ir nereikia  schmoll.gif pavojinga...

Prieš tai pirkdavom arba pilnai pripučiamus arba tokį kur tik viršus:
user posted image
Niekam tikęs  schmoll.gif mūsų sklypas nelabai lygus, tai jis iškart formą praranda, pro šoną vanduo pradeda bėgt, o ir šiaip nelabai gražiai jis man teritorijoje žiūrisi ( ne taip kaip paveikslėlyje  doh.gif ) Per 2 savaites 3 vietose įtrūko, bandėm klijuot, po to kantrybė baigėsi...

Tai va tokia mūsų patirtis. Ir nors pas mus ežeras už 100 metrų, bet baseino vis tiek į nieką nekeisčiau  cool.gif

O, geras, gerai, kad paraset, kad jums pripuciamas ne kaip ziurejosi bigsmile.gif Nes dar viena priezastis, kodel pripuciama rinkomes, tai buvo ta, kad as maniau, jog jis zyyymiai grazesnis uz ta karkasini bus, nes pabijojau tu gelezu doh.gif Bet is tikro bent jau man tai visai negraziai pripuciamas atrode schmoll.gif Tai zodz galima imt karkasini ir nebesukt sau galvos. Tik kai tokia vasara, ko gero reikia pataupyt ir palaukt kitu metu smile.gif

QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2012 08 09, 16:03)
Pirkdami labiau žiūrėjom į skersmenį, kad būtų plotas didesnis pasitaškymui. Apie aukštį ir negalvojau, be to, kaip jau ir minėjau, neplanavau pilno pripilt.

Gaila foto nespėjau prieš išmesdama padaryt, kaip "seksualiai" tas pripučiamu viršum baseinas atrodo, ypač kai nepilnas.

drinks_cheers.gif is kitos puses as kad ir ziruejau, bet man vis tiek sunku isivaizduoti, kaip gyvai tokie dalykai atrodo ir kaip ten vaikui seksis pliushkentis rolleyes.gif , taip kad man tai keista, kai kas stebisi, kad nematot tokiu dalyku pries pirkdami doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2009 07 21, 10:38)
user posted image
user posted image
Truputis vaizdinės medžiagos, bet kasdienybė tokia: siurbliuoju, filtruoju, stebiu, jei matau pokyčius pilu priemones, bet rezultatas mane džiugina  smile.gif . Mūsų pripildytam baseinui jau trys su trupučiu savaitės  4u.gif

Na pacituosiu savo nuotrauką, kad suprastumėt apie ką kalba. Keista man skaityti, kad baseinai su pripučiamu ratu greitai plyšta. Šis baseinas mums tarnauja ketvirtą ar penktą sezoną. Naudojamas intensyviai, sulankstome jau rudenio gale, pradedame naudoti, kai vos tik atšyla, vaikai taip pat šokinėja per kraštus į baseiną, estetinis jo vaizdas mane net labai tenkina, aišku tenka paieškoti lygesnę vietą, papildomai palyginame pakišdami lenteles po šoniniais laikikliais baseiną pildydami. Nė karto nėra klijuotas. Žiemą laikome nešildomame garaže. Tai galvoju ar mums čia taip pasisekė ar kur kitur problema. Filtras aišku galėtų būti geresnis, bet mano nuomone kaina atitinka kokybę. Filtruojame tik savaitgaliais, vanduo skaidrut skaidrutėlis. Mano nuomone būtent tokio baseino pliusai kaina ir labai lengvas surinkimas (pastatymas) bei išrinkimas. Karkasinio neteko naudoti, bet būtent pirmąjį baseiną pirkčiau būtent tokį. Dabar laukiu, nesulaukiu kol šis taps nenaudojamas (na niekaip jo nedamušam biggrin.gif ) ir galėsim išbandyti kitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 17 rugpjūčio 2012 - 08:53
QUOTE(ostė @ 2012 08 17, 09:52)

pasidalinkit paruošimo žiemai instrukcija 4u.gif
nes jau artėja tas laikas kai reikės pilti lauk ir bijau net pagalvoti kaip jį iššluostyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2012 08 17, 09:52)
Na pacituosiu savo nuotrauką, kad suprastumėt apie ką kalba. Keista man skaityti, kad baseinai su pripučiamu ratu greitai plyšta.  Šis baseinas mums tarnauja ketvirtą ar penktą sezoną. Naudojamas intensyviai, sulankstome jau rudenio gale, pradedame naudoti, kai vos tik atšyla, vaikai taip pat šokinėja per kraštus į baseiną, estetinis jo vaizdas mane net labai tenkina, aišku tenka paieškoti lygesnę vietą, papildomai palyginame pakišdami lenteles po šoniniais laikikliais baseiną pildydami. Nė karto nėra klijuotas. Žiemą laikome nešildomame garaže. Tai galvoju ar mums čia taip pasisekė ar kur kitur problema. Filtras aišku galėtų būti geresnis, bet  mano nuomone kaina atitinka kokybę. Filtruojame tik savaitgaliais, vanduo skaidrut skaidrutėlis. Mano nuomone būtent tokio baseino pliusai kaina ir labai lengvas surinkimas (pastatymas) bei išrinkimas. Karkasinio neteko naudoti, bet būtent pirmąjį baseiną pirkčiau būtent tokį. Dabar laukiu, nesulaukiu kol šis taps nenaudojamas (na niekaip jo nedamušam  biggrin.gif )  ir galėsim išbandyti kitą.

Na bet tikrai nemanau, kad Jums jis tekainavo 300 Lt. Daznai zmones nusiperka pigiai ir nori, kad laikytu 20 metu. Taip nebus...
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 08 17, 14:33)
pasidalinkit paruošimo žiemai instrukcija  4u.gif
nes jau artėja tas laikas kai reikės pilti lauk ir bijau net pagalvoti kaip jį iššluostyti  unsure.gif

Išleidžiu vandenį (svarbu, kad būtų švarus), įsilipu į išleistą baseiną, išluostau didesnes balas (naudoju šluotą grindims plauti su šluoste) ir palieku dienai išlanstytą. Vakare supakuojam ir viskas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kestukaz @ 2012 08 17, 16:32)
Na bet tikrai nemanau, kad Jums jis tekainavo 300 Lt. Daznai zmones nusiperka pigiai ir nori, kad laikytu 20 metu. Taip nebus...

Na taip ne 300, bet kadangi kalba ėjo, kad su pripučiamu ratu baseinas blogai, o karkasinis gerai, tai karkasinis tikrai brangiau kainuoja nei mūsų baseinas. Bet va pabanžius vandens malonumus as jau karkasinio nenoriu, noriu normalus įkasamo baseino su rimta įranga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2012 08 17, 23:04)
Išleidžiu vandenį (svarbu, kad būtų švarus), įsilipu į išleistą baseiną, išluostau didesnes balas (naudoju šluotą grindims plauti su šluoste) ir palieku dienai išlanstytą. Vakare supakuojam ir viskas  4u.gif

na bandysim ir mes kažkaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2012 08 17, 23:04)
Išleidžiu vandenį (svarbu, kad būtų švarus), įsilipu į išleistą baseiną, išluostau didesnes balas (naudoju šluotą grindims plauti su šluoste) ir palieku dienai išlanstytą. Vakare supakuojam ir viskas  4u.gif
Papildyta:

Na taip ne 300, bet kadangi kalba ėjo, kad su pripučiamu ratu baseinas blogai, o karkasinis gerai, tai karkasinis tikrai brangiau kainuoja nei mūsų baseinas. Bet va pabanžius vandens malonumus as jau karkasinio nenoriu, noriu normalus įkasamo baseino su rimta įranga  biggrin.gif

Na tikrai tiesa del ikasamo baseino, mes irgi norim. Bet del mazu vaiku pastatomas mums labiau patinka
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2012 08 17, 10:52)
Na pacituosiu savo nuotrauką, kad suprastumėt apie ką kalba. Keista man skaityti, kad baseinai su pripučiamu ratu greitai plyšta.  Šis baseinas mums tarnauja ketvirtą ar penktą sezoną. Naudojamas intensyviai, sulankstome jau rudenio gale, pradedame naudoti, kai vos tik atšyla, vaikai taip pat šokinėja per kraštus į baseiną, estetinis jo vaizdas mane net labai tenkina, aišku tenka paieškoti lygesnę vietą, papildomai palyginame pakišdami lenteles po šoniniais laikikliais baseiną pildydami. Nė karto nėra klijuotas.

aš tai manau, kad kuo baseinas didesnis, tuo tvirtesnis ax.gif nes gi yra skirtumas kur vandens išlaikyt kokius 2 kūbus ir 15 ar 20 kūbų. Na tai gamintojas ir "pritaiko". Nuo to ir kaina priklauso.
Jūsų tikrai labai fainas baseinas 4u.gif

Bet mums jis netiktų, nes vaikai per maži. Kaip ir minėjau, baseiną "taikėm" jiems. Suprantu, kai vaikai paaugliukai ir jiems diiidelio reikia.

Sau taip pat norėčiau įkasamo, na bet 20,000 mokėt dar neesu pasiruošus cool.gif
Papildyta:
Dar apie tvirtumą ką prisimiau, kad to kur pirkom su pripučiamu viršum už 129 lt medžiaga gal kokius 5 kartus plonesnė negu dabartinio karkasinio už 400 lt bigsmile.gif

Atsakyti
Dar niekas baseino neišsitraukė šią vasarą? unsure.gif
Mes karkasinį nusipirkome, tai dabar skaityti teks viską apie valymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 06 11, 15:57)
Dar niekas baseino neišsitraukė šią vasarą?  unsure.gif
Mes karkasinį nusipirkome, tai dabar skaityti teks viską apie valymą  ax.gif

išsitraukėm,1,5 savaites vandenį leidau ir niekas nerodo noro jame maudytis doh.gif
o kol neturėjom tai pastoviai zyzdavo,kad būtų baseinas,arba varom į prūdą doh.gif

mūsų biški smėlio ant dugno yra,nes šulinio vanduo,o naudoju chlorą iš Thomas Philips,nieks neauga vandenį ir patiems nieko nesidaro nuo jo ax.gif
Atsakyti
kokio dydzio baseinas ir kas kiek laiko pilat ta chlora?
Atsakyti