QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2012 08 09, 09:49)
Mes tokį pirkom 3,66x76 m. Talpa 6500 litrų.
Jis apie 500 lt kainuoja. Mes su nuolaida mokėjom 399 lt, dar pirkom kopetėles už 80 lt ir va dar filtro reikia.
Nėra didelis, bet mano vaikams (4 ir 6 m) tai roooojus
didesnio tokiems manau ir nereikia
pavojinga...
Prieš tai pirkdavom arba pilnai pripučiamus arba tokį kur tik viršus:
Niekam tikęs
mūsų sklypas nelabai lygus, tai jis iškart formą praranda, pro šoną vanduo pradeda bėgt, o ir šiaip nelabai gražiai jis man teritorijoje žiūrisi ( ne taip kaip paveikslėlyje
) Per 2 savaites 3 vietose įtrūko, bandėm klijuot, po to kantrybė baigėsi...
Tai va tokia mūsų patirtis. Ir nors pas mus ežeras už 100 metrų, bet baseino vis tiek į nieką nekeisčiau
O, geras, gerai, kad paraset, kad jums pripuciamas ne kaip ziurejosi
Nes dar viena priezastis, kodel pripuciama rinkomes, tai buvo ta, kad as maniau, jog jis zyyymiai grazesnis uz ta karkasini bus, nes pabijojau tu gelezu
Bet is tikro bent jau man tai visai negraziai pripuciamas atrode
Tai zodz galima imt karkasini ir nebesukt sau galvos. Tik kai tokia vasara, ko gero reikia pataupyt ir palaukt kitu metu
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2012 08 09, 16:03)
Pirkdami labiau žiūrėjom į skersmenį, kad būtų plotas didesnis pasitaškymui. Apie aukštį ir negalvojau, be to, kaip jau ir minėjau, neplanavau pilno pripilt.
Gaila foto nespėjau prieš išmesdama padaryt, kaip "seksualiai" tas pripučiamu viršum baseinas atrodo, ypač kai nepilnas.
is kitos puses as kad ir ziruejau, bet man vis tiek sunku isivaizduoti, kaip gyvai tokie dalykai atrodo ir kaip ten vaikui seksis pliushkentis
, taip kad man tai keista, kai kas stebisi, kad nematot tokiu dalyku pries pirkdami