Įkraunama...
Įkraunama...

Pripučiami lauko baseinai

QUOTE(RyzaLape @ 2012 08 08, 20:20)
mes  pavasarį  radom  NAUJĄ smėlio  filtrą per  skelbimų portalą už  150lt.. plius  15 lt pristatymas į namus.
veikia kaip  bitė  atsidžiaugt negalim..  taigi nėra  jie tokie  brangūs.  tik reikia paieškot

labai gaila,kad jie nebeturi tų filtrų doh.gif reikės kitais metais ieškoti,o šiemet kažkaip apsieinam ir su tuo komplektacijoj kur buvo,karts nuo karto vis chloro tabletes panaudojam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apollo @ 2012 08 08, 20:31)
visas pripuciamas

Jei visas pripučiamas, tai dažniau plyšta negu tie su pripučiamu ratu.

QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2012 08 09, 08:49)

Neatsimenat kokios firmos baseinas su pripučiamu viršumi buvo, Intex ar kitos firmos? g.gif Aš vis neapsisprendžiu kurį iš šių dviejų baseinu pirkti didesniems vaikams ir man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 08 09, 11:47)
Jei visas pripučiamas, tai dažniau plyšta negu tie su pripučiamu ratu.
Neatsimenat kokios firmos baseinas su pripučiamu viršumi buvo, Intex ar kitos firmos?  g.gif Aš vis neapsisprendžiu kurį iš šių dviejų baseinu pirkti didesniems vaikams ir man  blush2.gif

Pirkite karkasini- jį lengviau išvalyti ir išdžiovinti.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 08 09, 12:47)

Neatsimenat kokios firmos baseinas su pripučiamu viršumi buvo, Intex ar kitos firmos?  g.gif Aš vis neapsisprendžiu kurį iš šių dviejų baseinu pirkti didesniems vaikams ir man  blush2.gif

Jie abu INTEX mirksiukas.gif bent jau mes tokius pirkom.

Rekomenduočiau TIK karkasinį, tą pirmąjį, nepripučiamą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(prekestolen @ 2012 08 09, 15:13)
Pirkite karkasini- jį lengviau išvalyti ir išdžiovinti.

pritariu drinks_cheers.gif

Be to, jie žymiai tvirtesni.
Atsakyti
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2012 08 09, 14:26)
Jie abu INTEX  mirksiukas.gif bent jau mes tokius pirkom.

Rekomenduočiau TIK karkasinį, tą pirmąjį, nepripučiamą  ax.gif
Papildyta:
pritariu  drinks_cheers.gif

Be to, jie žymiai tvirtesni.

Butu mygtukas patinka paspausciau. Dabar irgi sakau pritariu. Kas liecia valyma ir dziovinima tai super
Atsakyti
Sugalvojau dar vieną privalumą karkasiniam baseinui - į jį galima įpilti tiek vandens kiek norisi, tarkim nusiperki didesnį baseiną, o vaikas mažas, tai galima įpilt tik pusę ar dar mažiau vandens.
Mes pernai kai nusipirkom tą su viršum pripučiamu, pilną pripylėm (nes jis kitaip formos neįgauna) ir supratom, kad mūsų mažei jis per gilus, vandenį lauk išpylėm... Vėl važiavom kito baseino pirkt, nu ir išlaidos ir vandens gaila ir šiaip "abidna".

Ir šiemet karkasinį ne visai užpildėm, na bet kitmet jis bus jau pilnutėlis bigsmile.gif

Žodžiu čia toks dalykas "augantis" kartu su vaiku - kam aktualu.
Atsakyti
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2012 08 09, 14:37)
....
Mes pernai kai nusipirkom tą su viršum pripučiamu, pilną pripylėm (nes jis kitaip formos neįgauna) ir supratom, kad mūsų mažei jis per gilus, vandenį lauk išpylėm... Vėl važiavom kito baseino pirkt, nu ir išlaidos ir vandens gaila ir šiaip "abidna".
...

o perkant dydžio nematėt ane g.gif
kažkaip keistai skamba,skonio gali nežinoti,bet tokį daiktą perkant dydžiai surašyti ir maždaug įsivaizduoji
atsiprašau,bet man kažkaip keistai nuskambėjo,o gal...
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 08 09, 16:37)
o perkant dydžio nematėt ane  g.gif
kažkaip keistai skamba,skonio gali nežinoti,bet tokį daiktą perkant dydžiai surašyti ir maždaug įsivaizduoji
atsiprašau,bet man kažkaip keistai nuskambėjo,o gal...

Pirkdami labiau žiūrėjom į skersmenį, kad būtų plotas didesnis pasitaškymui. Apie aukštį ir negalvojau, be to, kaip jau ir minėjau, neplanavau pilno pripilt.

Gaila foto nespėjau prieš išmesdama padaryt, kaip "seksualiai" tas pripučiamu viršum baseinas atrodo, ypač kai nepilnas.
Atsakyti
Ačiū už nuomones 4u.gif
Pas mus dar ir katės laksto per sodus - tai bijau, kad pripučiamas ratas bus greitai prakiurdytas doh.gif Kolkas matau tik vieną pliusą baseino su pripučiamu ratu jame galima sukelti bangas lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...h?v=SuWqpMhANZ4

Atsakyti
mūsų karkasinis 4,9m skersmens, 122cm gylio. mokėjom per akciją su visa komplektacija 500lt. bet komplektacijos siurbliukas tai visiškas ššš, ypač tokiam kiekiui vandens, 19000ltr

o jūs galvojat kad karkasiniam baseine nesigauna bangos? gaunasi.. ir dar didesnės, nes bangos atsimuša į šonus ir grįžta. ilgai banguoja... gėris... tik vanduo laistosi ax.gif
beje.. vaikų gi neleidi vienų maudytis bet kuriuo atveju. tai mes iš karto prileidom pilną. tai dukrai dar 10 cm virš galvos buvo.. užtat nardyt ir plaukt išmoko tą pat vasarą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2012 08 09, 16:03)
Gaila foto nespėjau prieš išmesdama padaryt, kaip "seksualiai" tas pripučiamu viršum baseinas atrodo, ypač kai nepilnas.

turim ir labai gerai jis atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 08 09, 18:30)

lotuliukas.gif

QUOTE(RyzaLape @ 2012 08 09, 19:04)
beje..  vaikų  gi neleidi  vienų  maudytis  bet  kuriuo atveju.  tai mes iš  karto  prileidom  pilną. tai dukrai  dar  10 cm  virš  galvos  buvo.. užtat  nardyt ir plaukt išmoko tą pat  vasarą  thumbup.gif

aš palieku blush2.gif neturiu tiek laiko per dieną stovėt ir į juos žiūrėt. Žinoma gi vaikštau per terasą ištisai ir vis pasižiūriu, arba girdžiu kaip abu klykia iš džiaugsmo, tai žinau, kad viskas ok smile.gif

QUOTE(*Komilfo* @ 2012 08 09, 23:02)
turim ir labai gerai jis atrodo  mirksiukas.gif

aš gi minėjau, kad pas mus sklypas ne visai lygus mirksiukas.gif tiesiog dalinuosi patirtimi... pas kitus gali būti ta pati problema, tad ir pasakau iškart kaip gali būti.
Atsakyti