Įkraunama...
Įkraunama...

Pripučiami lauko baseinai

Tai va isitaisem ir mes smelio filtra ir po paros filtravimo baigesi tas gimarojus su neskaidriu vandeniu ir rudom gelezies nuosedom thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurys1: 13 liepos 2011 - 18:39
QUOTE(Aurys1 @ 2011 07 13, 19:39)
Tai va isitaisem ir mes smelio filtra ir po paros filtravimo baigesi tas gimarojus su neskaidriu vandeniu ir rudom gelezies nuosedom  thumbup.gif  biggrin.gif

Va va va. Visiems to filtro reiktu. Tik kaina didele. Bet verta
Atsakyti
Na mes apsieinam ir su paprastu filtru ir turim skaidrų vandenuką, nors siurbliuoju dugną tik kartą savaitėje, filtruoju gal pora kartų 4u.gif
Atsakyti
Labas visiems smile.gif Mes turim 20 kubu vandens baseina.Vandenuka skaidru turim antra menesi.Naudojame priemones Pristine Blue,filtruojam vandeni istisai su filtru kuris buvo prie baseino(isplaunu kas ryta,nes pilnas buna vabaliuku ir pazaliaves).Planuojam kitam sezonui pirkti smelio filtra.Manau,kad butu pigesne prieziura.Nes siam sezonui (tai 3 men.)isleidau smile.gif apie 700lt.
Atsakyti
QUOTE(meilaxxx @ 2011 07 16, 07:14)
Labas visiems  smile.gif Mes turim 20 kubu vandens baseina.Vandenuka skaidru turim antra menesi.Naudojame priemones Pristine Blue,filtruojam vandeni istisai su filtru kuris buvo prie baseino(isplaunu kas ryta,nes pilnas buna vabaliuku ir pazaliaves).Planuojam kitam sezonui pirkti smelio filtra.Manau,kad butu pigesne prieziura.Nes siam sezonui (tai 3 men.)isleidau  smile.gif apie 700lt.

Ne per brangiai cia Jums??? Pas mane 24 kubu, praejusia vasara pirkau visko uz kokius 500 lt tai sia vasara dar nieko pirkt nereikejo visko uztenka
Atsakyti
[quote=Kestukaz,2011 07 16, 06:36]
Ne per brangiai cia Jums??? Pas mane 24 kubu, praejusia vasara pirkau visko uz kokius 500 lt tai sia vasara dar nieko pirkt nereikejo visko uztenka
[/quote

Tikrai brangus islaikymas kitam sezonui neliks nei laso priemoniu.Pristine Blue chemija be chloro,tai nekenkia zolei ,nei tujoms(nes kaip maudosi vaikai labai prisitasko daug vandens aplinkui).

Papildyta:
Prasau papasakokit placiau kas naudoja smelio filtrus,kokius papildomus chemikalus reiktu naudoti smile.gif
Atsakyti
[quote=meilaxxx,2011 07 16, 09:44]
[quote=Kestukaz,2011 07 16, 06:36]
[/quote
Tikrai brangus islaikymas kitam sezonui neliks nei laso priemoniu.Pristine Blue chemija be chloro,tai nekenkia zolei ,nei tujoms(nes kaip maudosi vaikai labai prisitasko daug vandens aplinkui).

Papildyta:
Prasau papasakokit placiau kas naudoja smelio filtrus,kokius papildomus chemikalus reiktu naudoti smile.gif
[/quote]

Jo del prisitaskymo tai pritariu, pas mus tas pats. Ir nedraudziu. Bet, kad kazkuo kenktu dar nepastebejau. Nei dziuna nei vysta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kestukaz @ 2011 07 16, 09:48)
Jo del prisitaskymo tai pritariu, pas mus tas pats. Ir nedraudziu. Bet, kad kazkuo kenktu dar nepastebejau. Nei dziuna nei vysta. smile.gif

as naudoju tik ph minus, algicida ir chlora. smelio filtras zalia vandeni isskaidrino per nepilnas 24 valandas. Dziaugiames antras menuo skaidriu vandeniu.
Atsakyti
as ir naudoju tik ph minus, algicida ir aktyvu deguoni. smelio filtras psirupina skaidriu vandeniu.
Atsakyti
gal parodytumėt pakuočių foto,kad būtų lengviau orientuotis 4u.gif
Atsakyti
Kiek tankiai numusat ph.Nes numusus ph iki 7.6 ryta buna vis viena 8.2.Tai numusu tik pries pilant chemija.(kas dvi savaites)
Atsakyti
[quote=Kestukaz,2011 07 12, 15:42]
Na tada jeigu taip pradedat sakykite tiksliai baseino kubatura smile.gif Nes tonomis niekas neskaiciuoja... Pas mane baseinas 24 kubu 5,5 skersmuo 1.2 aukstis... Na tai as pagal savo baseina mazdaug ir primeciau, kad gausis mazdaug toks islaikymas. Man kainuoja apie 450 2 sezonams. Zinoma as perku ne po 1 kg o po 5 kg ipakavimus tada kaina kitokia. Na zinoma pirmas kartas brangesnis nes teko pirkti chlorkiu kibireli, testeri. Bet tas brangumas 100 Lt.
Pas Jus kazkur 10 kubu baseinas, norint tureti grazu baseina Jums reikes:

Testerio (jo kaina kazkur apie 50 Lt.)

Algicidas (nuo dumblių)( 1 L kaina 40 Lt. - 5 L - 130 L) Naujai užpildžius baseiną naudoti 200ml priemonės 10 kub m.
baseino vandens. (Priklausomai kokios firmos algicidas). O šiaip kartą per savaitę 100 ml priemonės 10 kub m. baseino vandens

Greitai tirpstantis chloras (granulemis arba tabletemis)(PASKIRTIS: Priemonė greitam baseino vandens dezinfekavimui) (5 kg - 150 Lt. ) KASDIENINIS NAUDOJIMAS: Jei nenaudojate lėto tirpimo chloro tablečių, naudokite 50 g priemonės 10 kub. m baseino vandens kas 2 dienas

PH minus (PASKIRTIS: Priemonė baseino vandens priežiūrai. Mažina baseino vandens pH. PH turi būti 7,0–7,4 ribose.) (2 kg - 40 Lt. ; 5 kg - 70 Lt.) DOZAVIMAS: Kad sumažintumėte pH lygį 0,2 dalimi, naudoti 150g priemonės 10 kub m baseino vandens.

SPA vandens skaidrintojas (PASKIRTIS: Priemonė SPA vonios vandens priežiūrai. Naudojama dumbliams, bakterijoms, kalkinėms nuosėdoms,
riebalų dėmėms naikinti ir vandeniui skaidrinti.) Įpatingai reikalingas jeigu nefiltruojamas vanduo. Jis viską nusodiną ant dugno

Na o toliau matematika, imkite ir pasiskaičiuokite. Manau tai ką aš surašiau, galima tikrai gan tiksliai apskaičiuoti kiek maždaug gausis per mėnesį. Žinoma dar labai priklauso kur Jūs viską pirksite, jeigu tai bus Didelės parduotuvės kurios perpardavinėja žinoma Jums kainuos brangiau.

Labai issami ir aiski informacija, perskaiciau visa foruma nuo pradziu ir pagaliau radau viska vienoje vietoje ir konkreciai. ACIU. Pabandymui pirkom 2600l be filtro baseineli. Antra savaite kol kas patenkinti vaikai o as jau atlikineju cheminius bandymus. Taigi supylus pagal rekomendacija150g priemonės 10 kub, m pH sumazinti man labai nusimuse ir dabar nezinau ar cia pats pakils ar cia ka jau daryti :hm . Per tuos bandymus visus testeriukus isnaudojau biggrin.gif Kol dar vanduo nepagadintas noriu taip ir islaikyti, taip patare pardavejai. smile.gif Nedaug kas paminejo, kad uzdengineja baseina, nejaugi nedengiate? As iskart pirkau nes pagalvojau, kad labai jau man nepatiks jei ten plaukios visokie vabaliokai biggrin.gif Tik galvojau, kad nepradetu šusti vanduo, bet ziuriu nieko yra skylutes ir kvepuoja sau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarr: 22 liepos 2011 - 21:36