Įkraunama...
Įkraunama...

Pripučiami lauko baseinai

Mano chebra šiandien jau išsimaudė smile.gif O priemonių nupikrt pamiršau, taigi šįvakar varysiu. Sakykit, o pvz Senukuose ką nors normalaus galima rasti? O gal kas esate Vilniuje ir parduodate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 birželio 2011 - 17:15
Sveiki. As jau antri metai statau naudoju Intex baseina. Praejusiais metais daug vargau su vandeniu. Is grezinio vanduo labai gelezingas ir rudas, pyliau daug chemijos, valiau dugna, buvo pilnas gemorojus. Siais metais nusipirkau Intex smelio filtra, kaina daug geresne negu profesionaliu baseinu filtru. Intex tik siais metais pradejo gaminti savo smelio filtru serija. Daigtas superinis. Pripyliau vandens, pajungiau filtra, padariau soka vandeniui, po 24 valandu vanduo tapo kaip kristolas. Tik va nedidele problemele, atsirado po ziemos mazyte skylute. Niekaip nerandu sandarinimo komplekto kuris klijuotu po vandeniu. Gal kas zinote kur Lietuvoje parsiduoda?
Atsakyti
O kur Jūs pirkot tą INTEX smelio filtrą ir kiek jis kainavo? Ir ar pakanka siurblio galios.
Atsakyti
QUOTE(fokker @ 2011 06 14, 18:24)
Sveiki. As jau antri metai statau naudoju Intex baseina. Praejusiais metais daug vargau su vandeniu. Is grezinio vanduo labai gelezingas ir rudas, pyliau daug chemijos, valiau dugna, buvo pilnas gemorojus. Siais metais nusipirkau Intex smelio filtra, kaina daug geresne negu profesionaliu baseinu filtru. Intex tik siais metais pradejo gaminti savo smelio filtru serija. Daigtas superinis. Pripyliau vandens, pajungiau filtra, padariau soka vandeniui, po 24 valandu vanduo tapo kaip kristolas. Tik va nedidele problemele, atsirado po ziemos mazyte skylute. Niekaip nerandu sandarinimo komplekto kuris klijuotu po vandeniu. Gal kas zinote kur Lietuvoje parsiduoda?

Pas mus irgi tokia pat bėda. Vanduo kaip krištolas po šoko, bet dugne nusėdo visos rūdys. Bandant siurbliuoti- jos susidrumščia ir sukyla. Bandnem leidžiant į baseiną leisti vandnenį per filtrus, bet norimo rezultato negavome.

QUOTE(Aurys1 @ 2011 06 15, 01:07)
O kur Jūs pirkot tą INTEX smelio filtrą ir kiek jis kainavo? Ir ar pakanka siurblio galios.

Aha, man irgi labai įdomu kur kiek ir kaip??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2011 06 15, 10:40)
Pas mus irgi tokia pat bėda. Vanduo kaip krištolas po šoko, bet dugne nusėdo visos rūdys. Bandant siurbliuoti- jos susidrumščia ir sukyla. Bandnem leidžiant į baseiną leisti vandnenį per filtrus, bet norimo rezultato negavome.
Aha, man irgi labai įdomu kur kiek ir kaip???  bigsmile.gif

Praejusiais metais as irgi vargau su tuo dugno valymu. Siais metais jokiu nuosedu neliko, smelio filtras viska isvale. Viskas ka padariau, tai sokiravau vandeni ir 24 valandas siurblys dirbo. Baseinas svarus kaip ledas. Siurbli pirkau rygoje, intex atstovybeje, mokejau 860Lt. Galios pakanka, siurbia 10 kubu per valanda. Po baseino isvalymo, man dabar pakanka juo filtruoti 2 valandas per para, nes mano baseinas apie 20 kubu. Smeli filtre reikia keisti kas 3-4 metus. Ant siurblio yra manometras, kai filtras uzsipildo brudu, manometras parodo sukilusi slegi, Perjungi vostuva, filtras pasidaro backwash t.y. pats prasiplauna ir galima filtruoti toliau. Man jis visas problemas isprende. superinis daigtas. smile.gif

Cia nuoroda i filmuka kaip ji montuoti. Pas mane toks pats.siurblys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fokker: 15 birželio 2011 - 18:03
QUOTE(fokker @ 2011 06 15, 19:01)
Praejusiais metais as irgi vargau su tuo dugno valymu. Siais metais jokiu nuosedu neliko, smelio filtras viska isvale. Viskas ka padariau, tai sokiravau vandeni ir 24 valandas siurblys dirbo. Baseinas svarus kaip ledas. Siurbli pirkau rygoje, intex atstovybeje, mokejau 860Lt. Galios pakanka, siurbia 10 kubu per valanda. Po baseino isvalymo, man dabar pakanka juo filtruoti 2 valandas per para, nes mano baseinas apie 20 kubu. Smeli filtre reikia keisti kas 3-4 metus. Ant siurblio yra manometras, kai filtras uzsipildo brudu, manometras parodo sukilusi slegi, Perjungi vostuva, filtras pasidaro backwash t.y. pats prasiplauna ir galima filtruoti toliau. Man jis visas problemas isprende. superinis daigtas. smile.gif

Cia nuoroda i filmuka kaip ji montuoti. Pas mane toks pats.siurblys

Viskas super -tik kaina truputi ups... rolleyes.gif Bet jei pakanka 2 val..tai thumbup.gif nes musu basienas 10 kubu. Ačiū labai už info. aciuks.gif
Atsakyti
Parduotuve Latvijoje Filtras Tai yra ir ne tokiu galingu. Musu baseinas irgi 10 - 13 kubu tai planuojam isigyti toki mazesni. Vakar pagooooglinom per nakt ir radom parduotuve Latvijoje tai mazesnis kainuoja 645 Lt., tik atvezimas dar plius 85 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurys1: 16 birželio 2011 - 10:10
Sveikutės baseinų mylėtojos

Skaičiau, skaičiau temukę, taip ir nesupratau kam konkrečiai yra reikalingas filtras. Ar vien tik jį naudojant be jokių chemijų kokį poveikį vandeniui turi ar ne vat mąstau ar verta pirkti ar ne. Nors ir radau po 25Lt, bet galvoju jei nereikalingas daiktas, tai gal neverta jį pirkti.

Ale dabar žiūriu baseinų kainos kad sukilo. Šiandien aplakstėm parduotuves tai jei vienoj toks pat baseinas kainuoja 150Lt, tai kitoj jau jis kainuoja 250, o trečioj 330Lt doh.gif
O mes prieš dvi savaites temokėjom 94Lt thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki visi!!! biggrin.gif Jeigu galima ir aš prisijungsiu prie maudynių. lotuliukas.gif Mūsų matmenys tokie:
366 76 smile.gif O talpa 5,377l. Tai va pirmas mūsų toks iš didesnių baseinėlių. Gal kas jau maudėtės, mums dar šaltoka, nes liva va vakar ir seniau. Kokias priemones naudojat, ką dedate po baseino apačia, gal kas kokias čiuožyklas naudojat (mačiau ankstesniuose psl.) kur pirkot kiek mokėjot? Na žodžiu aš tai nieko nesusimanauči . schmoll.gif Padėkit. rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimondziukiuke @ 2011 06 25, 15:46)
Sveiki visi!!! biggrin.gif Jeigu galima ir aš prisijungsiu prie maudynių. lotuliukas.gif  Mūsų matmenys tokie:
366 76  smile.gif  O talpa 5,377l. Tai va pirmas mūsų toks iš didesnių baseinėlių. Gal kas jau maudėtės, mums dar šaltoka, nes liva va vakar ir seniau. Kokias priemones naudojat, ką dedate po baseino apačia, gal kas kokias čiuožyklas naudojat (mačiau ankstesniuose psl.) kur pirkot kiek mokėjot? Na žodžiu aš tai nieko nesusimanauči . schmoll.gif  Padėkit. rolleyes.gif  4u.gif

labai daug info temoj,tik reikia ją perskaityti jei tema aktuali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 06 26, 21:01)
labai daug info temoj,tik reikia ją perskaityti jei tema aktuali  mirksiukas.gif

Ačiū pasiskaitėm sužinojom. 4u.gif O gal jau kas maudosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimondziukiuke @ 2011 06 27, 14:43)
Ačiū pasiskaitėm sužinojom. 4u.gif  O gal jau kas maudosi? ax.gif

Tai jau seniai maudomes- kai karščiai buvo užėję. Dabar paskutinėmis dienomis tai teturi 19 laipsnių baseino vanduo- kažkaip nesinori netgi vaikams lysti...
Atsakyti