QUOTE(lijan @ 2010 08 18, 12:43)
Pasidalinsiu savo pastebėjimais apie baseino priemones. Taigi, paskaitinėjau apie įvairias priemones ir nusprendžiau užsisakyti iš poolservice algicidą ir šoką be chloro. Baseinas nuo liepos mėn. naudojamas labai intencyviai Kagi, krištolinio skaidrumo toli gražu nėra (gal pirmas 2-3 sav. ir buvo). Sienelės jau prieš mėnesį pasidarė slidžios, dugnas šiek tiek mažiau, mat aš kartais su tokiu šepečiu-dugno siurbliuku pravalau, tai keliom dienom gerai, bet po to vėl pradeda atsirasti slidumas. Vanduo pasidarė neskaidrus,kaip būtų pieno pripilta. Pliusai, kad nėra kvapo, nesausina ir nedirgina odos (daugiausia vaikai maudosi). Ar dar naudosiu tas pačias priemones, net nežinau. Pirktų priemonių už 130lt vos vos užtenka 10m3 baseinui vienam sezonui, jei normaliai, reiktų pirkti dvigubą pakuotę (apie 270lt). Bėja, filtras veikia nuolatos.
Kai pas mane pasidare tokia situacija kaip jusiske, iskarto uzdraudziau naudotis baseinu ir isleidau vandeni. Kazkaip labai bijau tu ligu, kurias sukelia tokios busenos vanduo.
siemet su baseinu mums nelabai pavyko, nes tiesa sakant prie baseino buves filtras musu nuomone persilpnas. ir nors ir priemoniu pyliau, reguliarai, neturejau galimybes siurbliuoti dugno, nieko tas filtras man ten nesutraukdavo..ko pasekoje baseino sieneles tapo slidzios, dugne is sunestu zoliu pradejo rastis dumblai..nu zodziu..kitamet gal bandysim pilti vel, bet pirminis azartas turet baseina kolkas yra gerokai nusluges.