QUOTE(1juraciukas @ 2010 07 19, 12:58)
Cia visas atrakcijonu parkas
O man ir vel pravalas. Iskuopiau, isvaliau savo INTEX , prileidom sviezio naujo vandenuko, ir palike silti isvaziavome is namu. Kazkaip net nepagaslvojome uzdengti, nes tylu, ramu, medziai toli ... Gryze radome audros nusiaubta kiema, isvartytas petunijas, plast. liemo stala su kedem ir pilna siuksliu baseina. Pagrinde is gan toli prinesta berzo seklu...Ko rezultate vanduo baltas it pieno pripyle kas butu . Nelauksiu kol prades rugti, keiciam vandeni vel nes eksperimentuoti, rizikuoti ir maudytis tokiame vandenyje as nenoriu
O man ir vel pravalas. Iskuopiau, isvaliau savo INTEX , prileidom sviezio naujo vandenuko, ir palike silti isvaziavome is namu. Kazkaip net nepagaslvojome uzdengti, nes tylu, ramu, medziai toli ... Gryze radome audros nusiaubta kiema, isvartytas petunijas, plast. liemo stala su kedem ir pilna siuksliu baseina. Pagrinde is gan toli prinesta berzo seklu...Ko rezultate vanduo baltas it pieno pripyle kas butu . Nelauksiu kol prades rugti, keiciam vandeni vel nes eksperimentuoti, rizikuoti ir maudytis tokiame vandenyje as nenoriu
o pas mane kieme berzai auga, tai lapu ir seklu kieviena diena is baseino kilogramais isnesu. Tai va, kariauju su savo vandeniu toliau. Pakeiciau firma, tai zmones man kur kas geriau padejo nei pries tai buvusi. Nuveziau jiems vandeni patyrineti, tai PH buvo virs 8. Tai dabar numusem PH, vel ipyliau koagulianto, nusedo vel visas brudas ant dugno. Siandien per kelis kartus isvalysiu it turetu but gerai. Parinko visa komplektuka chemijos, tai ziuresiu kas bus toliau. Kita karta jau tokiu klaidu nebedarysiu. Vos ipylus vandeni, numusinesiu PH ir pilsiu prepararus iskarto.