QUOTE(fokker @ 2010 07 14, 11:19)
nu jau mano baseinukas po truputi igauna bendra vaizda, bent dugnas matosi Po pirmo valymo keikiausi kai patrakes, nes daug rudziu iskilo. Taciau palaukus ir dar karta prasiurbus dugna, situacija pagerejo. Manau dar po poros kartu turetu buti geriau. Vandeni is baseino pilu lauk, neleidziu per filtra, paskui dapilsiu naujo, tik kadangi si karta reikes nedaug, tai ivarysiu filtruota, kad vel neprisipilt rudo. Rytoj gal jau ir tabletukiu ivarysiu. Ir dar klausimas, o kaip per lietu, ar dengiat baseina, ar turi itakos lietaus vanduo baseino vandeniui?
Mano pastebėjimu lietus turi įtakos baseino vandeniui. Dengti mes nedengiam, nes man tai ykyrus darbas , nuo lietaus neapsaugo, nes uždangalas su skylutėmis ir neiisitempia jis taip kad vanduo nubėgtų, vis vien jis subėga į baseiną, o vabaliukus sukritusius nusiurbiu Jei uždangalas apsaugotų nuo lietaus-dengčiau Na dar kai kur išvykstam keliom dienom tai uždengiu.
Papildyta:
Niekada nebūčiau pagalvojus, kad tokių problemų gali kilti dėl rūdžių, suprantu, kad vandens kokybei tai nekenkia, bet man vanduo turi būti krištolo skaidrumo. Gerai, kad pas mane tokios problemos nėra tikrai būtų pasibaigusi kantrybė