Įkraunama...
Įkraunama...

Pripučiami lauko baseinai

kodel?
Atsakyti
QUOTE(gerdute50 @ 2010 06 29, 14:45)
is kur suzinoti kiek chlorkalkiu pilti i baseina 2000 litru.chlorkalkes pirkau vaistineje.gal kas man patartumete .ir kus tas chlorkalkes pilti tiesiai i baseina ar kaip ?mano baseinas panasus kaip 'flight' turi.

Na kiek pilti tai nežinau bet kaip pilti tai manyčiau turite tam tikrą kiekį chlorkalkių ištirpinti kibire vandens ir tolygiai paskleisti baseine. Bent jau taip man reikėjo savąsias priemones su bromu pradžioje supilti...

flight- o kodėl nuvylė Intex baseinas?
Atsakyti
Gal todėl, kad mūsų baseinukas stovi šešėlyje - vanduo nuolat šaltas, vaikai pasimaudo ir kosti, sloguoja. Pirkti brangių šildytuvų, kurie 10K brangesni už patį baseiną, nenoriu. Pačiai įlisti nelabai, nes gylio kaip ir nėra (mūsiškio aukštis 76 cm). Tai ir stovi jis toks, pusiau naudojamas, o pilti chemiją, filtruoti tai reikia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 06 29, 19:43)
Gal todėl, kad mūsų baseinukas stovi šešėlyje - vanduo nuolat šaltas, vaikai pasimaudo ir kosti, sloguoja. Pirkti brangių šildytuvų, kurie 10K brangesni už patį baseiną, nenoriu. Pačiai įlisti  nelabai, nes gylio kaip ir nėra (mūsiškio aukštis 76 cm). Tai ir stovi jis toks, pusiau naudojamas, o pilti chemiją, filtruoti tai reikia... doh.gif

Na taip, jei pavėsyje visada- tai nuo pačio oro vanduo neįšils..vistiek reikia kad saulutė užšviestų...Mūsiškis bebeik iki pavakario būna apšviestas saulės, tai vandenukas- arbatėlė...25 laipsniai , vakar nežiūrėjau, gal ir dar daugiau...
Atsakyti
Oho, kaip smagu thumbup.gif Mes neturim kieme jokios lygios vietos, kadangi visur didesnis ar mažesnis nuolydis, tai laikom terasoje, ten vienintelis lygus pagrindas biggrin.gif
Atsakyti
tai sakykit gal zinote is kur suzinoti kiek tu chlorkalkiu pilti ?? g.gif
Atsakyti
beto kaip as suprantu tai ten paprastos chloro granules .ar jos tikrai tinka baseinams ar tik bedos prisidarysiu?
Atsakyti
QUOTE(gerdute50 @ 2010 06 29, 13:45)
is kur suzinoti kiek chlorkalkiu pilti i baseina 2000 litru.chlorkalkes pirkau vaistineje.gal kas man patartumete .ir kus tas chlorkalkes pilti tiesiai i baseina ar kaip ?mano baseinas panasus kaip 'flight' turi.

Reikėjo perkant paklausti ar jos tinkamos baseinui ir kaip naudoti. Esu pirkusi senukuose skirtas baseinui tai buvo pridėta instrukcija kaip naudoti. Galeciau surasti paziurėti, bet as gal bijočiau pilti neiišsiaiskinus ar jos tinkamos baseinui g.gif

Mes saviškį baseiną pripildėme prieš keletą dienų, naudojau vėl Prestine priemones tai vaikai siandien turškėsi visą dieną thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2010 06 29, 18:43)
Gal todėl, kad mūsų baseinukas stovi šešėlyje - vanduo nuolat šaltas, vaikai pasimaudo ir kosti, sloguoja. Pirkti brangių šildytuvų, kurie 10K brangesni už patį baseiną, nenoriu. Pačiai įlisti  nelabai, nes gylio kaip ir nėra (mūsiškio aukštis 76 cm). Tai ir stovi jis toks, pusiau naudojamas, o pilti chemiją, filtruoti tai reikia... doh.gif

Neškite į saulutę, pavėsyje nieko gero nebus, jei nuolydis nedidelis nieko baisaus, esam išbandę, o jei ne paaukokite vietelę, pralyginkite, kai nuimsite baseiną atstatysite buvusią dangą ir užsėsite vėl žolytę, taip pat išbandyta, mėnesiukas ir beveik nesimatys, kad ten baseino stovėta smile.gif
Papildyta:
Šeimyna, kad tik pargryžo išsimaudę, prisiplaukioję, nerealu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2010 06 30, 23:42)

Neškite į saulutę, pavėsyje nieko gero nebus, jei nuolydis nedidelis nieko baisaus, esam išband

Paklausiau patarimo, pastaciau ant zoles, prileidau vandens, stovi kiek pasvires biggrin.gif , bet negriuna. Nusprendem nebepilti chemijos ir kas savaite vandenuka keisti ir tuo paciu palaistyti veja. Ziuresim, kaip seksis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdute50 @ 2010 06 30, 18:41)
tai sakykit gal zinote is kur suzinoti kiek tu chlorkalkiu pilti ?? g.gif

PRIEMONĖ BASEINUI (CHLORO GRANULĖS) 17385.
Greitai tirpstančios granulės, kurio sudėtyje yra apie 56% aktyvaus chloro. pH-neutralus. Visoms kieto vandens rūšims. Apsaugotos nuo skilimo veikiant saulei ar aukštai temperatūrai. Naudojimo instrukcija: ideali chloro reikšmė: 0.6-1.0ppm (mg/l) ideali pH reikšmė: 7.0-7.4. Dozavimas: sezono pradžioje: 10m3 reikia 50g greitai tirpstančių chloro granulių. Ilgalaikiam apdorojimui: 10m3 kas 3-6 dienas įdėkite 20g greitai tirpstančių chloro granulių. Naudojimas: Pirma, ištirpinkite granules kibire su vandeniu. Antra, lėtai išpilkite gautą skiedinį palei baseino sienelę. Nedėkite greitai tirpstančių chloro granulių į baseiną tiesiogiai. Įspėjimas: Nemaišykite su kitais chemikalais! Sumaišius su chemikalais, kurių sudėtyje yra chloro, gali įvykti pavojingos reakcijos ar sprogimas.
Nusipirkau pagaliau svarstykles tai mano saukstelis nubrauktas 5gr
Atsakyti
O jus dedate i baseina vaikams pvz ciuozykla? Ar pasiteisino, ar butina pirkti tik ta, prie kurios pasijungia zarna?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 07 01, 20:14)
O jus dedate i baseina vaikams pvz ciuozykla? Ar pasiteisino, ar butina pirkti tik ta, prie kurios pasijungia zarna?

Mes turim pripuciama čiuožyklą, kazkuriam temos psl yra vaizdinė medžiaga, tai nors prie jos ir tvirtinasi zarna, pajungę ją buvom tik kartą, nes vaikai saukė, kad saltas vanduo bėga smile.gif Vanduo reikalingas kad geriau slystų čiuožynės paviršius, bet kai vaikai duodasi jis ir taip aptyška arba tiesiog specialiai ją aptaško, kai ji neslidi tampa. Šiaip čiuožykla baseine superinis dalykėlis vaikams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 01 liepos 2010 - 22:45