Įkraunama...
Įkraunama...

Pripučiami lauko baseinai

QUOTE(Praksa @ 2010 06 15, 23:34)
o kaip veikia tas filtriukas? Įjungiau į srovę, ir nejaučiu,kad vanduo cirkuliuotų, ar aš kažko nesuprantu,  ax.gif

Turi jaustis ranką pridejus ties viena is angų vandens cirkuliacija, sutinku, kad sis filtras neypatingas, bet nemanau, kad siam baseinui reikalingas rimtesnis filtras, bereikalinga investicija 4u.gif
Papildyta:
Kiek pastebiu visos jau prisipildziusios baseiniukus dziaugiasi vandens malonumais, o aš dar tik šį savaitgalį ruošiuos pildyti, šalta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Praksa @ 2010 06 16, 00:34)
o kaip veikia tas filtriukas? Įjungiau į srovę, ir nejaučiu,kad vanduo cirkuliuotų, ar aš kažko nesuprantu,  ax.gif

Pas mus jaučiasi, vandenukas juda, taip lėėėtai lėėtai..geriausiai matosi, jei paviršiuje kas nors įkrenta, pvz, muselės biggrin.gif
Aš nenoriu pirkti rimtesnio, neverta, dėl tokio nedidelio baseino vaikų pramogai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2010 06 16, 10:31)
Kiek pastebiu visos jau prisipildziusios baseiniukus dziaugiasi vandens malonumais, o aš dar tik šį savaitgalį ruošiuos pildyti, šalta  doh.gif

Mes dar lauke neprisipilde, pernelyg salta, gaila bus vandens nenaudojamo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, dar turiu klausimuka gal pasirodysiu kaip kokia blondine , bet kaip dozuojat chloro granules, ten parasyta gramais tam tikram vandens kiekiui kaip pamatuoti kiek tu gr mazdaug galetu tilpti sauksteli ? ax.gif
Atsakyti
Aš tiesiog naudojuosi maistinėmis svarstyklėlėlmis.
Atsakyti
Dėl to filtriuko-girdžiu,kad birzgia elektra, bet vanduo nejuda - reiks kokia musę aukot-ant išbandymo.
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2010 06 17, 14:08)
Aš tiesiog naudojuosi maistinėmis svarstyklėlėlmis.

gal jus galetumet pasverti sauksteli granuliu blush2.gif baisu perdozuoti, as tokiu svarstykliu neturiu doh.gif
Atsakyti
Pasvėriau savo turimų chemikalų biriuosius miltelius- 1 arbatiniame šaukštelyje yra 12 gramų .
Atsakyti
sveiki, isigyjome pripuciam intex baseineli. bet po dienos vanduuo drumzlinas, zalsvos spalvos. Turime ta vidutini 3.66 skersmens, galvojam jog reiktu kaskokios priemones, bet ju tiek daug ir nzn kokia pirkti. gal kas patartu kokia tinkama siam baseinui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 06 29, 13:10)
sveiki, isigyjome pripuciam intex baseineli. bet po dienos vanduuo drumzlinas, zalsvos spalvos. Turime ta vidutini 3.66 skersmens, galvojam jog reiktu kaskokios priemones, bet ju tiek daug ir nzn kokia pirkti. gal kas patartu kokia tinkama siam baseinui?  blush2.gif

Paskaitykite kelis psl atgal..ir Oste patarinėjo apie reikiamas priemones, buvo ir mano keli patarimai.. Geriausią patarimą šiaip išgirsite iš priemonėmis prekiaujančių firmų vadybininkų. 4u.gif (kalbu iš patirties, skaičiau skaičiau čia, bet geriausia paskaita buvo iš baseino priemonių pardavėjo)
Atsakyti
is kur suzinoti kiek chlorkalkiu pilti i baseina 2000 litru.chlorkalkes pirkau vaistineje.gal kas man patartumete .ir kus tas chlorkalkes pilti tiesiai i baseina ar kaip ?mano baseinas panasus kaip 'flight' turi.
Atsakyti
O aš truputį nusivyliau mūųs Intex baseinu g.gif
Atsakyti