QUOTE(Vitalija_Kas @ 2007 01 18, 15:41)
Aš nieko prieš naktinį maitinimą. Nesunku man atsikelti ir du, ir tris, kartus, bet mane jau siutinti pradėjo Emilytės nenoras miegoti savo lovoje. Juolab, kad ji iki 3,5 mėn. puikiausiai miegodavo savo lovelėje. Buvo pasigavusi slogytę, ta mano mama patarė guldytis šalia, kad nereikėtų sušilusios iš lovos kelti. Ir prasidėjo... Dabar lovytė reikalinga tik dieną ir tik žaidimams, nes dieną iš viso nemiega, na, nebent į lauką išeiname. Gal kas bandėt atpratinti miegoti kartu? Patarkit.
Mano panelytei greitai 1m ir 3 men. bus. Maitinu tik vakare pries miega ir nakti, mano irgi tokia pat nuostata, keliuosi kiek reikia, nors ryte i darba kaip zombis einu. Bet nieko kazkada visa tai pasibaigs.
Dukrele taip pat uzmiega savo loveleje, o nakti ar paryciais isipraso pas mus i lova. Kartais uztenka ikisti ciulptuka ir toliau sau miega, o kartais tenka po kelis kartus paimti ant ranku ir paguldyti i lovyte. Kai atsibosta taip zaisti, pasiguldau pas save. Kartais buna, kad tik paryciais pas mus atsigula, o kartais ir 1-2 val. nakties.
Reikia tik gelezines musu kantrybes, kad atpratintume vaikus nuo miegojimo kartu, o gal atpras savaime. Juk dabar jiems reikia saugumo, o kur saugiau, ramiau, jei ne su teveliais......