QUOTE(Aurea @ 2006 10 12, 21:35)
Na , Nelli , kai tavo leliukas dar toks mažytis , tai tikrai linkiu , kad pieno visada užtektų . O maniškis jau tuoj bus 1,5 metų ir jau sakyčiau jis - didelis vyras ir jam jau gana papą žįsti .
Aš jau norečiau , kad pienas pasibaigtų... Nes noriu ir aš išsimiegoti , ir kad mano vaikelio miegelis būtų ramesnis. Bet , kad tas pienas net nesiruošia baigtis... Iš vienos krūties maitinu , o iš kitos bėga...
Aš jau norečiau , kad pienas pasibaigtų... Nes noriu ir aš išsimiegoti , ir kad mano vaikelio miegelis būtų ramesnis. Bet , kad tas pienas net nesiruošia baigtis... Iš vienos krūties maitinu , o iš kitos bėga...
Ta naivi viltis, kad galėsi išsimiegoti, jei nutrauksi naktinį maitinimą... Mano mergina jau pusė metų, kaip naktimis pienuko negauna, o vis tiek keliasi ir būdrauja dalį nakties - maždaug nuo trečios iki ketvirtos ar ilgiau. O aš kartu su ja nemiegu, nes ji glosto, glaustosi, truputį pašnekina ir pan.
O pasaulinė sveikatos organizacija rekomenduoja vaikus krūtimi maitinti iki 2 metų ir ilgiau
Na, o jei vis tiek bandysi atsisakyti, tai linkiu jums abiem ramių naktų.