Noriu, mamytes su jumis pasitarti
Cia visada galima gauti vertinga pastaba, nuomone ar patarima, todel ir si kart pasitikiu jusu patirtimi.
Pirmiausia pabandysiu pristatyti savo situacija: mano mergytei
jau 7,5 men. mergaite druta (sveria 8,5 kg.), sveikute, viena gydytoja sake, jog ji neva antsvorio turi
Tik va valgo galima sakyti tik mano MP. Viso kito (ko tik as nesiuliau
) tik kelis saukstelius... Valgo daznai ir po nedaug.
O dabar mano problema: ta mano druckute keliasi valgyti GERIAUSIU atveju 3 kart (tik tai buna laaaabai retai), o dazniausiai 4-5 kart
buna ir daugiau....
Tai pati esu pavargusi, neissimiegojusi
Tiesa sakant jau pavargau nuo to dazno kelimosi...
O dabar noriu pristatyti toki buda (ji man pasiule drauge), kaip atpratinti vaikuti nuo dazno kelimosi valgyti.
Ta mano drauge turi 2 vaikucius: mergyte 4 m. ir berniuka 9 men. Su pastaruoju vaiku situacija visiskai analogiska kaip mano. Tai ji savo dukrele ir sunu jau atpratino nuo to kelinejimosi naktimis, kuris is esmes yra ne alkanumas, o IPROTIS KELTIS IR ZYSTI. Ji tiesiog pasiryzo ir nedave savo vaikui nakti valgyti: pirma naktis klaiki, nes vaikas verkia kol pavargsta ir uzmiega, po to vel keliasi ir viskas is naujo... Taip 3 dienas! Ir to pakanka
Vaikas eme nebesikelti, valgyti kita maista dienomis, yra linksmas ir guvus, o mama issimiegojusi. Pirma nakti ji atlaike pati, o po to jai pagelbejo vyras: kitas 2 naktis jis aukojosi
nesiojo ir migde vaikeli.
Taigi, vis mastau
ar ir man ryztis.... Juk is esmes tas kelinejimasis nera gerai nei mamai nei vaikui:
naktimis vistiek kazkada teks nebevalgyt,
valgymas naktimis didina vaikelio svori
nera gero poilsio (nes nera gilaus miego) nei vaikui nei mamai.
Na o tas 3 dienu "kankinimas" - man didziausias klausimas
Ar neims manes vaikas laikyti mama ragana
GAL KURI GALITE PASIDALINTI SAVO NUOMONE KAIP JUMS SIS BUDAS
GAL TEKO JUMS TAIP SAVO VAIKELI ATPRATINTI NUO MP? KAIP SEKESI?
GAL ZINOTE KITA KOKI, GERESNI???
Papildyta:Oi, kiek daug prirasiau
Gal neatsibos skaityti....