Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis maitinimas (1 tema)

QUOTE(smėliukė @ 2006 01 06, 16:12)
Vovere, na ca gal ne ta tema, bet... Kelis kartus valot dantis? Ir kodel isryto, prabudus? Nepusryciaujat?

Valom ryte ir vakare. O valau atsibudus, todėl, kad pusryčiai prasideda už poros valandų po prabudimo. Turbūt keista, kodėl iš karto nevalgom, bet čia turbūt genetiškai užkoduota, nes ir aš prabudusi nieko negaliu į burną įsikišti, nes tuoj pat pykina, užsimanau valgyti tik praėjus keletui valandėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veite @ 2006 01 06, 13:57)
Bet kiek jinai diena valgo doh.gif Jau rimtai mastau apie visiska nutraukima, nes baigia jinai mane "nutasyt" verysad.gif

Nu man irgi tas pats dar diena nieko o jau vakare nuo kokių 18h tai nenulipa nuo rankų doh.gif neatsitraukdama ką į rankas pasiima pavarto pažaidžia o jei ir ko labiau prireikia tai nulėkia žaislus pakeičia ir vėl pas mane įsitaiso doh.gif
Atsakyti
Mes uzmiegam 24 val, po to keliames 4 val ir tada tik 7.30 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna @ 2005 12 07, 12:36)
Na,iš visos istorijos---lengviau,tikiu,nepasidarė.Bet verta bandyti keisti režimą dėl pačios mamos geros savijautos,dar ypač dėl vaiko dantukų...Maniškių abiejų viršutiniai kandžiai nukentėjo kaip tik nuo nuolatinio valgymo naktimis.Ir dantukus anksti ėmėm valyti...Kas iš to,jei naktį paskui dar valgydavo dešimt kartų...
  Stiprybės ir daug kantrybės jums,mielosios wub.gif .

Paskaičiau ir išsigandau, kad nuo naktinio maitinimo genda vaikų dantys....sad.gif Mano 15 mėn. dukrai nutrupėjo pirkinių šoninių dantukų emalė. Ieškau priežasčių kodėl taip atsitiko, bet mintys vis dažniau krypsta, kad dėl naktinio maitinimo...
Galvoju apie rėžimo keitimą ir dėl naktinio maitinimo atsisakymo.Įdomu ar užteks ryžto tongue.gif , nes privargus dieną, labai sunku rasti jėgų naktinėms kovoms.O jų nusimato daug, nes dukra būna baisiai nepatenkinta ir pradeda taip rėkauti, kai laiku negauna pienuko, atsibudus naktį.
Bet kai matau pasekmes dantų sąskaita, tai jau siandien bandysiu kažką keist...
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2006 01 06, 18:07)
Anksčiau prieš kokia 15 metų, vaikus liepdavo maitinti ne kada jie  nori o tik nustatytomis valandomis ir naktį vaikui neduoti valgyti (nežinau nuo kelinto mėnesio, manau kad tikrai ne nuo gimimo, net pačiai įdomu pasidarė, reikės paklausti puskės, nes ji taip sakė). Ir sakė naktim vaikai nesikeldavo valgyti, bent jau jos.

Jo, ir vaikus suvystydavo kaip pagalius, kad kojos nebūtų kreivos. blink.gif Drįsčiau pasiginčyti, kad ta tvarka buvo gera. Jei būčiau klausiusi tai laikais kūdikius auginusių moterų, įtariu, kad pieno būčiau turėjusi gal porą savaičių, o ne pusantrų metų, kaip augindama pagal natūralaus maitinimo rekomendacijas. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merepopins: 09 sausio 2006 - 09:48
manoji taip veja 4.00 ryto pakele kruties reikalaudama, kad lotuliukas.gif Niekaip kitaip nepavyko nuramint rekimo, kaip tik duot pienelio verysad.gif Be reikalo, Zaiza, mums pavydi blush2.gif Matai, kokiu dalyku pasitaiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veite: 09 sausio 2006 - 16:37
O taigi jau gal daugiau nei savaitė nereikėjo o va šianakt prisireikė ane g.gif prisiminė doh.gif na linkiu kad čia tik šią nakt toks nesusipratimas būt buvęs mirksiukas.gif kad ir vėl pavydėti galėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2006 01 09, 17:03)
O taigi jau gal daugiau nei savaitė nereikėjo o va šianakt prisireikė ane g.gif prisiminė doh.gif na linkiu kad čia tik šią nakt toks nesusipratimas būt buvęs  mirksiukas.gif  kad ir vėl pavydėti galėčiau biggrin.gif

ką tu, ne savaitę, o jau visą mėnesį naktimis papo negavo thumbup.gif , tiesa, keletą kartų, kaip ir šįryt labai anksti užsimanė- 4.00 ryte, bet šitoj vietoj ir aš save guodžiu, kad 4.00 , tai jau nebe naktis, o bet kokiu atveju rytas, nors ir labai ankstyvas jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veite @ 2006 01 09, 17:20)
ką tu, ne savaitę, o jau visą mėnesį naktimis papo negavo thumbup.gif , tiesa, keletą kartų, kaip ir šįryt labai anksti užsimanė- 4.00 ryte, bet šitoj vietoj ir aš save guodžiu, kad 4.00 , tai jau nebe naktis, o bet kokiu atveju rytas, nors ir labai ankstyvas jau g.gif

nu jo matai kai mes einam gultis 1h tai man čia pati naktis o jei keliasi kokia 6-7h tai jau 4h gali sakyti rytas biggrin.gif (čia šeip kabinėjuosi mirksiukas.gif )
Atsakyti
O kiek kartų keliasi jūsų vaikiukai per naktį?Ar kaskart pradėjus zyzti,duodate papą?Manoji paskutiniu metu pradėjo vos ne kas valandą prasibudinėt doh.gif doh.gif doh.gif Jau taip pavargau verysad.gif
Atsakyti
Na mano net kartais neverkia prabudus o tiesiog sako niam-niam aš dar kartais ją paimdavau bandydavau prisiglausti nuraminti panešiojus tai riesdavos ir jau verkdavo ir vis niam-niam tai va taip pribunda 2 kartus apie 4h ir 9h keliasi 11:30-12h
Atsakyti
mano dukrytei po 1men. bus 2 metai.Nutrauiau maitinima pries 2men.ir pati netikiu, kad taip gana lengvai padariau.Nors jokie siulomi metodai netiko.Buvo tiesiogine prasme- prikibusi prie papuko tiek diena, tiek nakti.Ir kuo toliaui, tuo labiau. Jau paciai vaziavo stogas juodai. Na, bet viena pazistama pasiule toki varianta, kuris idealiai tiko. thumbup.gif As patepiau spenelius karcia pelyno arbata.Kadangi ji jau gana samoninga, dar be to gerai kalbanti, tai ka gi- "neskanus papukas" ir niekas cia nekaltas.Truputi paverke,bet tikrai galvojau, kad bus blogiau.Po to pati ilgai dar pamaciusi i savo prasyma"noriu papuko" atsakydavo-"neskanus papukas" ir viskas.Eme normaliai valgyti ir miegoti visa nakti, kas man leido atsigauti thumbup.gif pabandykit, tikrai pades(zinoma gal didesniems geriau tiks). smile.gif
Atsakyti