QUOTE(Lava @ 2005 02 17, 13:31)
Apie vyra, tai man patiko - reiks saviskiui parodyti, o tai jis sventai isitikines, kad tik jis vienas toks 'vargselis', kuris net su nuosava zmona susisneketi nebegali:P
O kaip ten su misinuko davimu, jei pieno yra daug
Mano vaikinas danties dygimo proga pora dienu maziau valge, tai is karto vienoje krutyje atsirado sukietejimas ir savaite kankinausi, kol 'isvalge' (o jau skausmas - maitindama net apsibliaudavau ). Tai vat ir galvoju, jei pradeti duot misinuka, tai ar papai susigaudys tokiam situacijos pasikeitime
O kaip tada su naktiniais valgymais Negi nakti irgi misinukas? (cia jau man butu per daug - lengviau papa paduoti)
O kaip ten su misinuko davimu, jei pieno yra daug
Mano vaikinas danties dygimo proga pora dienu maziau valge, tai is karto vienoje krutyje atsirado sukietejimas ir savaite kankinausi, kol 'isvalge' (o jau skausmas - maitindama net apsibliaudavau ). Tai vat ir galvoju, jei pradeti duot misinuka, tai ar papai susigaudys tokiam situacijos pasikeitime
O kaip tada su naktiniais valgymais Negi nakti irgi misinukas? (cia jau man butu per daug - lengviau papa paduoti)
Oi mano papai tai vakar buvo kaip Pamelos Anderson Skausmelis, tai oi oi, bet duodu biški pačiulpt, kokia minute ir vsio, po truputi atlėgsta, va šiandien standūs, kaip prieš gimdymą , bet nebeskauda. O naktį, tai stengiuosi visai nieko neduoti, kokią 12-tą val. paduodu mišinio, kurio pasidarau prieš einant miegoti, o tada kai atsibunda 3-čią - nieko neduodu. Pasipykstam, bet stengiuosi nenusileisti Va šiąnakt, tai tik kokias 15 min pazirzė ir užmigo, o 5-tą duodu papą (kolkas ) . Ir pastebėjau, kad ramiau miega. Vargstu, bet tikiuosi, kad greitai susitvarkysim, o tai be tėvo-vyro-meilužio-maitintojo nesinori likt