Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis maitinimas (1 tema)

Manau, tikrai nenusitraukinek. Nebent jau labai labai skauda.
Atsimenu, kai maitinau saviskius irgi prabusdavau slapia, kietom krutim, bet nenusitraukinejau; blogiausiu atveju gali ir miegancia dukryte svelniai priglaust prie kruties, ji pazis ir miegodama, ir tau bus geriau, ir ji pasisotins.
Be to, apie toki laika turetu jau pieno gamyba susinormalizuot, prisitaikyt prie vaikucio (aisku, jei tu nusitraukineji, tai smegenys "gauna" informacija, kad to pieno reikia daugiau, nei is tikruju, todel ir toliau jo gaminasi tas perteklius).
Man ta g-ba susinormalizavo apie 3-4 men.
Geros sekmes biggrin.gif
Atsakyti
manau, kad nenusitraukinės, nebent šiek tiek, kol palengvėja. Šilto dušo vonios labai padeda, atslūgsta, bet naktį negi eisi.. tongue.gif Tikrai turi susireguliuoti. Sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2005 01 31, 13:58)
Joooo, atrodo nakti issimiegoti dar greit neteks blink.gif Mano  2.gif nuo kokiu 6 ryto pradeda valgyti kas valanda. Gal pienelis labai liesas paryciais g.gif

Shiaip jau tokiu paros metu pieno gaminasi daugiausiai. Pasistenk, kad ishvalgytu viska ish vienos kruties - tuomet gaus ne tik lieso, bet ir riebaus. Tik kai ishtushtins viena, duok kita.

QUOTE(Salne @ 2005 01 31, 15:00)
Pavyzdziui mano dukryte (jai jau galima sakyti keturi menesiai)..ismiega beveik visa nakti..nuo 22 val iki 5 val ryto..pavalgo ir iki kokios 10val vel miega...ir as noreciau, kad ji atsikeltu naktimis  smile.gif nes pienuko susikaupia tiek, kad reikia nutraukineti, nes labai jau krutis tada tempia, jos prisipildo tiek pieno, kad sukieteja..ir kiek zinau kuo dazniau krutys buna kietos, gali sutrikti pieno gamyba..
Taigi mano klausimas (gal kas gales patarti)..kaip man elgtis sioje situacijoje?..Ar nutraukineti ar ne??..

Ilgainiui turetu susireguliuoti 'mechanizmas' ir nebeprisipildyti tiek, jei vaikas tuo metu negeria. Kol taip atsitiks, gali nusitraukti trupuchiuka, kad palengvetu. Kad nereiktu eiti i dusha, bet shilta kompresa uzhsidek - turetu truputi 'nuleisti'. Dzhiaukis ilgu miegu! smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus..Reikes bandyti nenusitraukineti..na nebent jau nebegalesiu tverti:)...Siaip viskas su maitinimu diena ciki..bet naktimis iki 5 ryto neistveriu:)..
Atsakyti
Joooo, atrodo nakti issimiegoti dar greit neteks blink.gif Mano  2.gif nuo kokiu 6 ryto pradeda valgyti kas valanda. Gal pienelis labai liesas paryciais g.gif

Kažkur tai skaičiau,kad pieno riebumas yra pas visas vienodas nepriklausomai ką ir kiek valgo ir koks paros metas.
Atsakyti

Mano elgiasi lygiai taip pat: 6 valanda ryto ir prasideda maitinimai kas valanda ar net gi dazniau. g.gif
Atsakyti
Musu naktiniai valgymai, kuriu budavo 2-3, baigesi pries savaite, nes nutraukiau maitinima (turiu gerti vaistus). Pati negaliu patiketi, kad viskas taip lengvai gavosi blink.gif Galvojau teks nesioti, liuliuoti ir visaip kitaip raminti. Pirmas dvi naktis dar prabusdavo apie 2 val., bet dabar ismiega nuo 22 iki 7-8 val. Tai matyt nelabai ir noredavo valgyti, pripratimas buvo ir tiek.
Atsakyti
Dar norejau paklausti, kurios pacios maitinat, ar savo 2.gif migdote lovytej ar salia saves? Sako, kad lovytej migdant ilgesni buna tarpai tarp maitinimu g.gif , atseit kai salia miega 2.gif jaucia mamos pieneli . Bet is kur gaut jegu kilnoti kas 1-2 val. 2.gif is lovos?
Atsakyti
As tik pirma menesi guldziau prie saves..nes atsibosdavo del kiekvieno krebzdesio keltis ir ziureti ar viskas gerai..Bet nuo antro menesio jau miega atskirai..
Atsakyti
Naktiniai valgymai mano visiems vaikams baigėsi tik tada, kai nujunkiau... Rezultatas- vaikų dantys išpuvę.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 02 06, 13:38)
Naktiniai valgymai mano visiems vaikams baigėsi tik tada, kai nujunkiau... Rezultatas- vaikų dantys išpuvę.

O tai kiek laiko buvo tavo vaikams, kai nujunkei???..
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 02 06, 13:38)

Tai tu nori pasakyt, kad vaiku dantys ispuvo del mamos pieno g.gif
Atsakyti