tai va merginos, naktiniai valgymai baigesi kai tik atjunkiau nuo papuko taip baigesi ir miegojimai pas mamyte lovoje
QUOTE(TauRe @ 2005 01 14, 22:58)
tai va merginos, naktiniai valgymai baigesi kai tik atjunkiau nuo papuko taip baigesi ir miegojimai pas mamyte lovoje
o jau kokio amžiaus buvo?
Mes 10 mėn, valgom 2 kartus per naktį. Kažkada bandžiau atpratinti nuo vieno maitinimo, bet tik valandos persislinko. Ir toliau naktipiečiavo
QUOTE(Kopa @ 2005 01 14, 16:01)
o jau kokio amžiaus buvo?
Mes 10 mėn, valgom 2 kartus per naktį. Kažkada bandžiau atpratinti nuo vieno maitinimo, bet tik valandos persislinko. Ir toliau naktipiečiavo
15 men. . dar tik savaite kaip atpratinau nuo kruties
Oi kaip laukiu, kol pati ta pati galesiu pasakyt... Bet mums dar anksti:) Gaila vaika virkdyt nakti, nors jau atsibodo ant sono miegot iki gyvo kaulo
ojojoj .. pradejau is as atpratinimo nuo naktinio valgymo akcija duodu tik vakare pries uzmiegant ir viskas....ir kol kas keliasi kas valanda ir virkauja, skundziasi..kai nekreipi demesio tai rekaut pradeda tai tenka nesiot kad kaimynu neprizadintu...o mano vyriukas tai toks nemenkas ...paryciu atsibunda ir gailiai praso - ma-ma, tada jau sirdis plysta ir duodu... gaunasi valgymas viena karta..
bet kai atpratinsiu nuo valgymo (visgi dar vilties nepraradau kad kada nors tai ivyks), teks tikriausiai atpratint nuo nesiojimu naktimis.. vandenuko negeria is butelio, o is puodelio apsimiegojes geria ir springsta
net ir nezinau ar gerai darau
o atpratint reikia,nes po menesio jau i darbeli zygiuosiu - tai tokio rezimo paprasciausiai nepavesiu
bet kai atpratinsiu nuo valgymo (visgi dar vilties nepraradau kad kada nors tai ivyks), teks tikriausiai atpratint nuo nesiojimu naktimis.. vandenuko negeria is butelio, o is puodelio apsimiegojes geria ir springsta
net ir nezinau ar gerai darau
o atpratint reikia,nes po menesio jau i darbeli zygiuosiu - tai tokio rezimo paprasciausiai nepavesiu
Mums 10 men. bus, bet nakti taip smagiai ziaumojam papuka . Nesuku as sau galvos , jeigu mazei gerai, tai ir man.
Maniskis nakti ciulpe papuka kelis kartus(tiek kartu kiek atsikeldavo) iki jam suejo metai.Paskui nusprendziau nebeduot nakti ir per menesi visai atpratinau nuo papuko.
Oho, kiek "naktibaldu" auga.. O as galvojau, kad cia mano vienintele tokia psiutus, kad nakti kas 2 val. valgo..Bandziau neduot, bet pakelia toki triuksma, kad - duodi.. Gaila vaiko O ir ciulpia ji taip godziai, kad nepasakyciau, kad ne alkana..
QUOTE(venzliukas @ 2005 01 24, 22:54)
Prieš tai rašiau,rašiau ir viskas dingo.Na ką, parašysiu dar kartą.
Tai va,mano "technika".Prieš atpratinimą nuo papuko,mano mažius valgė tikrai daug ir tiek kiek norėjo.Kai naktį pradėjau nebeduoti papuko,tai duodavau atsigert vandenuko iš puodelio arba paprasčiausiai duodavau soskytę,ant šoniuko ir miegučių.Pirmas naktis buvo sunkoka,nes vaikas buvo įpratęs naktį valgyti ir nemažai.Paskui po savaitės dieną duodavau papuką tik tris kartus,po kitos-du kartus,dar po kitos-vieną kartą,o dar po kitos iš viso nedaviau.Taip ir užsibaigė mūsų naktiniai ir dieniniai papuko valgymai.Po to kelias dienas vaikas vis pakeldavo mano drabužius,pažiūrėdavo,parodydavo"baba-nėra pienuko" ir viskas.
Tai ką.linkiu sėkmės.
Joooo, atrodo nakti issimiegoti dar greit neteks Mano nuo kokiu 6 ryto pradeda valgyti kas valanda. Gal pienelis labai liesas paryciais
Siaip gal nelabai i tema, bet naujos temos nenoriu atidarineti..
Pavyzdziui mano dukryte (jai jau galima sakyti keturi menesiai)..ismiega beveik visa nakti..nuo 22 val iki 5 val ryto..pavalgo ir iki kokios 10val vel miega...ir as noreciau, kad ji atsikeltu naktimis nes pienuko susikaupia tiek, kad reikia nutraukineti, nes labai jau krutis tada tempia, jos prisipildo tiek pieno, kad sukieteja..ir kiek zinau kuo dazniau krutys buna kietos, gali sutrikti pieno gamyba..
Taigi mano klausimas (gal kas gales patarti)..kaip man elgtis sioje situacijoje?..Ar nutraukineti ar ne??..
Pavyzdziui mano dukryte (jai jau galima sakyti keturi menesiai)..ismiega beveik visa nakti..nuo 22 val iki 5 val ryto..pavalgo ir iki kokios 10val vel miega...ir as noreciau, kad ji atsikeltu naktimis nes pienuko susikaupia tiek, kad reikia nutraukineti, nes labai jau krutis tada tempia, jos prisipildo tiek pieno, kad sukieteja..ir kiek zinau kuo dazniau krutys buna kietos, gali sutrikti pieno gamyba..
Taigi mano klausimas (gal kas gales patarti)..kaip man elgtis sioje situacijoje?..Ar nutraukineti ar ne??..