Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė darželyje....

Eilę metų, kai vyresnysis sūnus ėjo į darželį būdavo rudenėlio šventės, mamos darydavo visokius darbelius, dariau ir aš...dabar eina mažasis į darželį, o minčių jokių...gal kas turit kokių nuotraukyčių, pasiūlymų?
Ir ką gi man šį kartą padaryti?
Atsakyti
Nugis tikrai- juk turite prisidare is pernai foto kas nors- ta svente vyksta metai is metu, taip kad maloniai prasom reprezentuoti!
Atsakyti
Šiaip tai žiauriai nervina mane tie "izdevonai" iš daržovių, kurias turi pirkti ar kitokiu būdu gauti, kad paskui suktum galvą, ką iš jos a la nuostabaus padaryti. Bet vaikui to nepasakysi. Tad ir gaminame neva abi kartu... Kartą iš morkų pagaminome seklį Morką ir jo šunį, vedamą ant virvelės. Nuotraukos to grožio, deja, neužfiksavo. Vaizduotėje (o gal ir paveikslėlis kažkur yra, galėčiau jį nuskenuoti, bet tai jau nebus mano pagamintos daržovės demonstravimas) dar yra išlikęs iš ilgo agurko arba cukinijos pagamintas laivas su burėmis. Tad šįmet bandysim su merguče tokį gaminti.
O šiaip tai būtų visai nieko, jei tai rudenėlio šventei vaikai sugebėtų atsinešti rudens gėrybių ir kartu su auklėtoja visi tą dieną ką nors originalaus pagamintų.
Atsakyti
sveikutes, radau kelis tinklapius su nuotraukomis, geru ideju yra rudenelio sventei, galite pasinaudoti:
http://www.eiguliai....ges/PIC_288.JPG
http://www.sauleteki...ls.php?album=15
http://www.mama.lt/m....php/t2788.html

maciau graziai padaryta kaktusiuka, i maza vazoneli ideti zemiu, istatyti agurka, virsuneleje kokia gelyte ismaikti, ir susmakstyti antu krapstukus, grazus kaktusas, mano suneliui bus po 2 savaiciu, galesiu ideti nuotrauku, kokie musu darbeliai gausis. 4u.gif
Atsakyti
Vakar su vyru iki vidurnakchio gaminom Milzhino Karolius doh.gif
dukte vos pakele nuo zhemes cool.gif
[attachmentid=33626]
Atsakyti
mano pati nemėgiamiausia šventė doh.gif sūnus septintokas, tai jau, ačiū Dievui, nebešvenčia, bet va dukrai dariau tik ką - čipoliną iš svogūno. Kūnelį padariau iš morkos, rankas ir kojas iš plastilino, į ranką įgrūdau džiovintą gėlytę ir gavosi "Čipolinas eina į pasimatymą" ax.gif
Atsakyti
gaila nepafotografavau ax.gif , bet mes šiais metais padarėm urvelį iš samanų ir iš kankorėžių dvi pelytes smile.gif . Iš lapeliu ausytes, iš šermukšnių akytes. Žodžiu visai neblogai gavosi. O urvelis iš viso lengvai pasidarė. nuėjau į mišką ir išsiplėšiau gerą gabalą samanų ( dabar jaučiu žalieji mane gun_bandana.gif ). Paėmiau ant pagrindo priklijavau is kartono padarytą triubelę ( na kaip siemkėm kad turguj darydavo iš laikraščio biggrin.gif ). Tada uždengiau samanom ir praplėšiau jose skylę. Va ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 03 spalio 2005 - 13:42
Mamos padėkit, kaip man per vakara suregzt kokio nors paukštuko kostiumą merginai, kad bus šventė šį penktadienį - suzinojau tik vakar, net naktį nemiegojau sukdama galvą, kaip iš vaiko paukštį padaryt? Gal kas kokių idėjų turite?
Atsakyti
nu va niekas ir nepadejo unsure.gif
tai kaip ta svente praejo?ka sugalvojote? 4u.gif
Atsakyti
Aš tokį laivą dariau 4u.gif
user posted image
Ir rudens puokštę biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Gaila nesimato gal kokiu idėjų turit mes šiemet švesim 1 metus dar tą dieną sunaus gimtadienis tai nežinau kaip išeis .
Atsakyti
Oi merginos tikrai!!! Gi vėl kažką reikia naujo sugalvoti 4u.gif radau dar temą tokią pat

Rudenėlio šventės įdėjos
Atsakyti