QUOTE(Metija @ 2009 06 25, 19:03)
Laba visoms
gal turėtumėt idėjų ką galima išsiuvinėti kaip dovaną vaikus globojančiai organizacijai? Man pačiai galvoje sukasi tik kažkas iš metrikų... padėka už tų žmonių pastangas vaikų labui. Gal turit idėjų?
Jei norėtu kokio Grand paveikslėlio - čia yra tokių galimų variantų:
http://www.cross-sti...romDefault=true
QUOTE(ginta3963 @ 2009 06 25, 19:08)
Sveikos merginos

Esu tyli jusu pokalbiu skaitytoja,is jusu darbu semiuosi energijos. Visu nuostabus darbeliai

Tai va ir as sukryziavojau savo pirmaji didesni darbeli, kuri siunciu jusu kritikai.
Nieko sau

Wow koks grožis... tai jei čia vienas iš pirmų didesnių - tai ko galim tikė tis iš tavęs ateityje?
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 25, 20:13)
Siuvinėjau Anchor Multicolor Nr. 1335. Karoliukai paprasti, pirkti siuvimo reikmenų parduotuvėje.
Rodausi baigtą ūgio matuoklę savo dukrytei. Apipavidalinti padėjo mano mama. Rezultatu labai patenkinta. Blogojoje pusėje karštu lygintuvu priklijavom kažkokia spec. medžiagą pilką, ant kurios vienos pusės yra klijų. Šonus apsiuvom kantavimo juostele, iš tos pačios juostelės padarėm kilputės pagaliukams. Ir dar užkabinau kutosiukus viršuje.
Nu šauniai padirbėta - superinė idėja - puikus rezultatas
QUOTE(zundyte @ 2009 06 26, 10:37)
,tų metrikų milijonas,ką nors kitą išsirinksiu,bet tokio pačio tikrai nesiuvinėsiu,va kad ir iš tos pačios serijos numačiusi savo krikšto dukrai išsiuvinėt kur kūdikis su dviem žaisliukais pataluose miega ,ta visa serija graži...
nu o čia mano pintinė šiuo metu ,padėta į šoną iki baigsiu metriką...likę tik pusiniai kryželiai fone...
Zundyte yra gi kitas metrikiukas su kiškučiu ir kontūriniu kūdikiu - aš irgi labai nemėgstu tą patį siuvinėti...
... o ta pintinė.... žinok, kai aš ją siuvinėjau tai galvojau, kad jau vargsiu su pusiniais fono, bet kaip patiko man jais siuvinėti, greitai rezultatas matosi ... tik paskui anytai padovanojau tai ji savaip ten įsirėmino.... paieškosiu foto jei įdomu...
Ką darai, jei pamatai savo EX visą kruviną, bėgiojantį tavo kieme ir šaukiantį pagalbos? Teisingas atsakymas:
Išlieki rami, užsitaisai ir šauni dar kartą...