Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 68 tema

Labas rytas auksarankes 4u.gif

Florestina, graziai atrodo, taip rysku 4u.gif thumbup.gif lauksim pabaigtuviu! mirksiukas.gif

prazuvusi siela, dailus darbelis ..o kaip pirmasis tai is viso saunus thumbup.gif tik ir man klausimelis kilo su kuo braizeisi medziagele? g.gif

ginta, OHO darbelis!@!!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif doh.gif man labai grazu irisai siuvineti wub.gif

Metija, saunuole ir tu, ir taviskis ... pas mus jau mes visi dideli ir i jokius ten kaimus praktiskai nebenorim schmoll.gif doh.gif
beje, kaip tau sie? g.gif

http://ble-k.gallery...eature=mainlist

Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 25, 20:13)
Rodausi baigtą ūgio matuoklę savo dukrytei. Apipavidalinti padėjo mano mama.

O jau ūgio matuoklė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(radvileee @ 2009 06 26, 08:54)
O jau ūgio matuoklė  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 26, 09:44)

nugi tiksliai, galvoju, kad kazka pamirsau doh.gif blush2.gif labai daili ugio matuokle!!!! wub.gif 4u.gif idomiai apipavidalinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 06 26, 08:43)
Metija, saunuole ir tu, ir taviskis ... pas mus jau mes visi dideli ir i jokius ten kaimus praktiskai nebenorim  schmoll.gif  doh.gif
beje, kaip tau sie?  g.gif

Ačiū už šias nuorodas 4u.gif Kiek gražių schemų su vaikais pas tą dalyvę radau!!!O jau paskutinis paveikslėlis tai be žodžių... Tokios gražios mergytės!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aš dėl to markerio,tai pirkau internete ,bet kurioj parduotuvėj tai tikrai nepamenu ,bet jis tokios gal ir turkio spalvos(nežinau tiksliai kokia ta turkio spalva ,bet kad ne mėlynas tai tikrai ,toks greičiau melsvai žalsvas),ir aš manau ,kad išdžiuvęs,nes jau tikrai labai neryškiai brėžia,nors paskui paryškėjo šiek tiek ,bet ne tiek kiek norėčiau ir būtųpatogu...aš netgi irgi galvojau tik taškučius sudėt ,bet tuomet iš viso nieko nematyčiau,tai ir brėžiau tą liniją..
Metija ,o siuvinėju tai klasikinį ,visiems jau gal atsibodusį,bet man labai mielą metrikiuką su meškučiu mėlynu kaspinu ir kūdikio siluetu...labai smagiia siuvinėjasi ,bet tikrai žinau ,kad antro tokio nesiuvinėsiu ,nes nemėgstu siuvinėt tą patį ,pasidaro nuobodu ,tų metrikų milijonas,ką nors kitą išsirinksiu,bet tokio pačio tikrai nesiuvinėsiu,va kad ir iš tos pačios serijos numačiusi savo krikšto dukrai išsiuvinėt kur kūdikis su dviem žaisliukais pataluose miega ,ta visa serija graži...
user posted image
nu o čia mano pintinė šiuo metu ,padėta į šoną iki baigsiu metriką...likę tik pusiniai kryželiai fone...
user posted image
Atsakyti
Kiek grožių. wub.gif

Kuriu naują temą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 06 25, 19:03)
Laba visoms  4u.gif

gal turėtumėt idėjų ką galima išsiuvinėti kaip dovaną vaikus globojančiai organizacijai? Man pačiai galvoje sukasi tik kažkas iš metrikų... padėka už tų žmonių pastangas vaikų labui. Gal turit idėjų?

Jei norėtu kokio Grand paveikslėlio - čia yra tokių galimų variantų:
http://www.cross-sti...romDefault=true

QUOTE(ginta3963 @ 2009 06 25, 19:08)
Sveikos merginos  4u.gif  Esu tyli jusu pokalbiu skaitytoja,is jusu darbu semiuosi energijos. Visu nuostabus darbeliai  wub.gif  Tai va ir as sukryziavojau savo pirmaji didesni darbeli, kuri siunciu jusu kritikai.  blush2.gif

Nieko sau thumbup.gif Wow koks grožis... tai jei čia vienas iš pirmų didesnių - tai ko galim tikė tis iš tavęs ateityje?

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 25, 20:13)
Siuvinėjau Anchor Multicolor Nr. 1335. Karoliukai paprasti, pirkti siuvimo reikmenų parduotuvėje.

Rodausi baigtą ūgio matuoklę savo dukrytei. Apipavidalinti padėjo mano mama. Rezultatu labai patenkinta. Blogojoje pusėje karštu lygintuvu priklijavom kažkokia spec. medžiagą pilką, ant kurios vienos pusės yra klijų. Šonus apsiuvom kantavimo juostele, iš tos pačios juostelės padarėm kilputės pagaliukams. Ir dar užkabinau kutosiukus viršuje.

Nu šauniai padirbėta - superinė idėja - puikus rezultatas drinks_cheers.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 06 26, 10:37)
,tų metrikų milijonas,ką nors kitą išsirinksiu,bet tokio pačio tikrai nesiuvinėsiu,va kad ir iš tos pačios serijos numačiusi savo krikšto dukrai išsiuvinėt kur kūdikis su dviem žaisliukais pataluose miega ,ta visa serija graži...
nu o čia mano pintinė šiuo metu ,padėta į šoną iki baigsiu metriką...likę tik pusiniai kryželiai fone...

Zundyte yra gi kitas metrikiukas su kiškučiu ir kontūriniu kūdikiu - aš irgi labai nemėgstu tą patį siuvinėti...
... o ta pintinė.... žinok, kai aš ją siuvinėjau tai galvojau, kad jau vargsiu su pusiniais fono, bet kaip patiko man jais siuvinėti, greitai rezultatas matosi ... tik paskui anytai padovanojau tai ji savaip ten įsirėmino.... paieškosiu foto jei įdomu... rolleyes.gif
Atsakyti
Nauji namučiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 06 26, 10:37)
aš dėl to markerio,tai pirkau internete ,bet kurioj parduotuvėj tai tikrai nepamenu ,bet jis tokios gal ir turkio spalvos(nežinau tiksliai kokia ta turkio spalva ,bet kad ne mėlynas tai tikrai ,toks greičiau melsvai žalsvas),
Metija ,o siuvinėju tai klasikinį ,visiems jau gal atsibodusį,bet man labai mielą metrikiuką su meškučiu mėlynu kaspinu ir kūdikio siluetu...labai smagiia siuvinėjasi

Turkio spalvą dar kitaip vadindavo elektrine smile.gif iš tiesų - tai ta spalva, kur matosi tavo nuotraukoj. O jei dar truputuką ne į temą - tai ta spalva daugiausia reiškia kūrybą ir technologijas. Mėgstantys šią spalvą pasižymi giliu jausminiu, emociniu pasauliu, dažnai turi talentą kalbėti užsienio kalbom.

Nu aš vis trigrašį įkišu apie spalvų reikšmes, bet kad mes visos sukamės tam spalvų pasauly ypač su savo siuvinėjimais wub.gif

O tą meškutį ir aš siuvinėjau. Nu ir šimtąjį kartą pasikartosiu, kad man tai pats gražiausias metrikas 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti