Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 68 tema

Registruojuosi ir aš į naujus namučius.
Būna kartais, kad tinginys užpuola. Po šiokios tokios pertraukos net greičiau siuvinėjasi mirksiukas.gif Na man tai po kiekvineno darbelio norisi pertrauką padaryti, bet tuo metu ką nors kita veikiu, nes mane ne tik siuvinėjimas traukia. Beje, šitas forumas greitai sugrąžina norą siuvinėt mirksiukas.gif Tagi blizguti laukiam kada vėl įkvėpimas pagaus 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 09 birželio 2009 - 08:32
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 08, 20:18)
Adata, kuri skirta karoliukams verti, nes kitos netelpa i mazu karoliuku skylute.
Siulas buna toks permatomas siulas specialiai karoliukams.
As radau kazkoki Madeiros bespalvi siula, i zilka panasus  unsure.gif Toks

o va šitas siūlas kaip suprantu neskaidrus? g.gif matysis prisiuvus?
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 06 08, 14:41)
pasigirsiu ir as savo darbeliu 4u.gif ka tik baigiau savo pirmaji blyna ant juodos kanvos smile.gif

nu tikra saunuole! 4u.gif mane stebina, kai merginos pirmus blynus tokius iskepa!! thumbup.gif bigsmile.gif taigi, kaip pirmam kartui, tikrai nelengva uzduotis, o susitvarkyta puikiai! thumbup.gif wub.gif

QUOTE(IgLi @ 2009 06 08, 16:38)
Dekui visoms 4u.gif labai malonu, kad patiko, bet as, kaip ir cia pasisakiusiai forumietei viskas_svarbu, matau trukumu, bet is ju mokysiuos siuvinedama kitus darbelius.  ax.gif

butent is klaidu mokomes ir su kiekvienu darbu tobulejam ... drinks_cheers.gif nors man klaidu nesimate ... atrodo liuks thumbup.gif
Atsakyti
As dabar siuvineju ant tos subraizytos kanvos g.gif net nukaitau kazkaip kai jus apie ja pradejot kalbeti, o jei ji man neissiplaus doh.gif ale galeju pries dirbdama koki kampuka pabandyti g.gif o siuvineju dideli paveiksliuka be fono, tai kai reikes ta visa plota padengti fonu tai gala gausiu doh.gif doh.gif

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 06 08, 23:19)
Koke aš negera  schmoll.gif  Net nebesiuvinėju jau kuri laika tik ta katina prisiverciau nes zinojau kad ji greit pabaiksiu, o jau medziaga siulus susipirkau mociutes gimtadienio dovanai o net nepradejau oi bloga esu  doh.gif  O dar suo ne visiskai pabaiktas tik puse tepadaryta  doh.gif  Nu zodziu tinginiu tingine palikau tik prei kompo sedziu iki isnaktu ir nieko daugiau nematau  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Oi zodziu mane tik must kad nedirbu  doh.gif

nu tas kompas tai gero neduoda, as jau pradejau save valdyti, kelis kartus per diena atsisedu trumpam ir veju save doh.gif nes praseciau parom, liktu ir seima be valgio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekava: 09 birželio 2009 - 08:45
Nekava,manau kad išsiplaus ta subraižyta kanva ,nu negali gi DMC savo reputacijos gadint lotuliukas.gif ,tik va ją labiau apsimoka pirkt internete,čia aukščiau nuoroda į puslapį buvo ,nes ten kaina 17.40lt už gabaliuką 45x35cm(čia iš atminties rašau),o vakar GA mačiau už 23 lt tą patį gabaliuką galima nupirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki. Po ilgos pertraukos ir as vel pradejau siuvineti smile.gif . Cia mano 3 savaiciu darbas:

user posted image

Tik kazkaip man nelabai patinka veido spalva prie plauku. Gal kas siuvinejote si paveiksla, ar taip pat gavosi?
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2009 06 09, 08:44)

nu tas kompas tai gero neduoda, as jau pradejau save valdyti, kelis kartus per diena atsisedu trumpam ir veju save  doh.gif  nes praseciau parom, liktu ir seima be valgio  biggrin.gif

O aš pe youtube pasileidžiu multikus tarybinius dėl fono ir pirmyn su rankdarbiais. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Izida @ 2009 06 09, 11:22)
Sveiki. Po ilgos pertraukos ir as vel pradejau siuvineti smile.gif . Cia mano 3 savaiciu darbas:

Labai gražus, tikra ispanų gražuolė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2009 06 09, 11:22)

Izida i sia tema uzsuka retai, bet jau kai pasirodo, tai su superiniais darbais thumbup.gif
kokio dydzio bus baigtas darbelis?
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2009 06 09, 13:36)
Izida i sia tema uzsuka retai, bet jau kai pasirodo, tai su superiniais darbais  thumbup.gif
kokio dydzio bus baigtas darbelis?

Taip, retai smile.gif . Laiko trukumas doh.gif . Baigtas darbas bus 30 x 30 cm. Cia tik ketvirti issiuvinejau, tai darbo dar visai vasarai uzteks smile.gif .
Atsakyti
Tikekimes greit grysiu prei darbu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes moterytes smile.gif

Prasau jusu pagalbos..gal kas zinote, kokie siulai yra su numeriais 3956, 3957, 3950, 3006, 3958 ? visur bandziau ieskot, neradau, tikrai zinau kad cia turbut ne DMC ir Anchor...
Atsakyti
va, tie projektai. Vienas jau iškeliavo į Vilnių, antrasis liks Kaune, mažos, šviežiai gimusios mergytės kambary
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti