QUOTE(vredna @ 2009 06 26, 21:34)
va galiu paklaust kieno
1.ryžius būtinai tuos specialius dėt ar paprastus galima?
2.ar būtina tept garstyčias ant ryžių?
nu aš kulinariniais sugebėjimais nepasižymiu,(svarbu valgyt pagamint šeimai moku ) bet va kartais pabandzius smagu kai gaunasi
ryžius pirkau Skanėjos, ant pakelio bus nupieštas Suši
ir jie padėti buvo IKI pardėj ne krupų skyriuje, o prie padažų, ten ir dumblių lapai
tepti kad reiktų nesu nieko girdėjus. viską suvynioji be jokių skysčių, paskui tik merki i kokį nori padažą
QUOTE(vredna @ 2009 06 26, 22:10)
nu va pagal šitą aprašymą gal kas biški gausis... tikiuosi
My Webpage
bet ten ryžių žalių reikia 500g ar virtų?
turbūt virtų galvoju
virtų, aišku
gausis gausis
būtinai daryk, aš irgi galvoju kazin kas čia man išeis, bet kai pradėjau dėt viską, sukt, žiūriu kad nėra ką veikt
labai lengvai viskas pavyko
daryk, paskui mums pasigirsi
gerai kai mums į kūną neina jokie tortai.
bet kaip smagu kai gaunasi pirmas kartas
dabar jau žiauriai noriu dar kokį tortuką pastatyt