Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės Ilgaplaukės

Man tu malku paduokit, prasom biggrin.gif
As paskutiniu metu visus receptus kaip su kempine traukiu biggrin.gif
Atsakyti
Prašau
http://www.supermama...?...174696&st=0
Atsakyti
Aciuuuu bigsmile.gif Vos seilem nepaspringau biggrin.gif
Man reikia orkaiteeeeees cry.gif
Atsakyti
sveika Mijaka smile.gif
O mane Zbaros daromas tortas sužavėjo wub.gif
Atsakyti
štai mano Joninės su tortu biggrin.gif laaabai skanus buvo, gaivus thumbup.gif
user posted image
tik puošėm mes kitaip. čia jau vaikai tuo užsiėmė, purškė grietinėlę, dėjo želė gabaliukais mirksiukas.gif
antras patiekalas SUŠI. gavom visko reikėjo. įdarą dėjom ka megstam patys-lašiša, kalmarai, agurkas ir avokadas thumbup.gif su sojos ir avokado padaziukais tuoj buvo suvalgyti biggrin.gif
user posted image
user posted image
va essen.gif
Atsakyti
Ojojoi, kaip skaniai tongue.gif Gundot čia kaip tik mane - nutariau mamos atseit "dietos" pasilaikyt, kur ji jau 20+ kg numetė.... niu ką, ir valgyt yra ką, ir svoris krenta thumbup.gif sunkiausia be kavos baltintos/saldintos...
O kačių temoje kitą tortuką davė smile.gif rodau tongue.gif
user posted image
O čia - receptukas
Atsakyti
Alinva, placiau apie ta "Valgau ir liekneju", jei galima hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2009 06 26, 18:24)
Alinva, placiau apie ta "Valgau ir liekneju", jei galima hihihi.gif

plačiau - čia vadinama "chazano" dieta, tik aš modifikuoju, bo mišrainių nevalgau... va čia originalus variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 06 26, 16:01)

antras patiekalas SUŠI.

va galiu paklaust kieno smile.gif
1.ryžius būtinai tuos specialius dėt ar paprastus galima?
2.ar būtina tept garstyčias ant ryžių?
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2009 06 26, 21:34)
va galiu paklaust kieno smile.gif
1.ryžius būtinai tuos specialius dėt ar paprastus galima?
2.ar būtina tept garstyčias ant ryžių?

Aš ne specialistė, bet brangiausiasis gamina, todėl atsakau: specialūs ryžiai geriau limpa... ne taip byra smile.gif O garstyčių kažkaip negirdėjau, kad teptų - tik japoniškus krienus valgom, bet padaže dedam...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 06 26, 21:41)
Aš ne specialistė, bet brangiausiasis gamina, todėl atsakau: specialūs ryžiai geriau limpa... ne taip byra smile.gif O garstyčių kažkaip negirdėjau, kad teptų - tik japoniškus krienus valgom, bet padaže dedam...

ai tai gal aš apie tuos krienus girdėjau... nu ačiū biggrin.gif bandysiu kurią dieną, bet mano kulinariniai sugebėjimai niekiniai tai jau finalą maždaug matau... Nu bet bandyt reikia vistiek biggrin.gif
Atsakyti
Alinva nu jau torto gražumas
O mano mamai Zbaros vaikų gražiausias biggrin.gif biggrin.gif
tokių tortų prisirijas tai nei į vienas kelnes neitų įlysti ...
Atsakyti