Man tu malku paduokit, prasom
As paskutiniu metu visus receptus kaip su kempine traukiu
Aciuuuu Vos seilem nepaspringau
Man reikia orkaiteeeeees
Man reikia orkaiteeeeees
štai mano Joninės su tortu laaabai skanus buvo, gaivus
tik puošėm mes kitaip. čia jau vaikai tuo užsiėmė, purškė grietinėlę, dėjo želė gabaliukais
antras patiekalas SUŠI. gavom visko reikėjo. įdarą dėjom ka megstam patys-lašiša, kalmarai, agurkas ir avokadas su sojos ir avokado padaziukais tuoj buvo suvalgyti
va
tik puošėm mes kitaip. čia jau vaikai tuo užsiėmė, purškė grietinėlę, dėjo želė gabaliukais
antras patiekalas SUŠI. gavom visko reikėjo. įdarą dėjom ka megstam patys-lašiša, kalmarai, agurkas ir avokadas su sojos ir avokado padaziukais tuoj buvo suvalgyti
va
Ojojoi, kaip skaniai Gundot čia kaip tik mane - nutariau mamos atseit "dietos" pasilaikyt, kur ji jau 20+ kg numetė.... niu ką, ir valgyt yra ką, ir svoris krenta sunkiausia be kavos baltintos/saldintos...
O kačių temoje kitą tortuką davė rodau
O čia - receptukas
O kačių temoje kitą tortuką davė rodau
O čia - receptukas
Alinva, placiau apie ta "Valgau ir liekneju", jei galima
QUOTE(shwiesulka @ 2009 06 26, 18:24)
Alinva, placiau apie ta "Valgau ir liekneju", jei galima
plačiau - čia vadinama "chazano" dieta, tik aš modifikuoju, bo mišrainių nevalgau... va čia originalus variantas
QUOTE(zbara @ 2009 06 26, 16:01)
va galiu paklaust kieno
1.ryžius būtinai tuos specialius dėt ar paprastus galima?
2.ar būtina tept garstyčias ant ryžių?
QUOTE(vredna @ 2009 06 26, 21:34)
va galiu paklaust kieno
1.ryžius būtinai tuos specialius dėt ar paprastus galima?
2.ar būtina tept garstyčias ant ryžių?
1.ryžius būtinai tuos specialius dėt ar paprastus galima?
2.ar būtina tept garstyčias ant ryžių?
Aš ne specialistė, bet brangiausiasis gamina, todėl atsakau: specialūs ryžiai geriau limpa... ne taip byra O garstyčių kažkaip negirdėjau, kad teptų - tik japoniškus krienus valgom, bet padaže dedam...
QUOTE(Alinva @ 2009 06 26, 21:41)
Aš ne specialistė, bet brangiausiasis gamina, todėl atsakau: specialūs ryžiai geriau limpa... ne taip byra O garstyčių kažkaip negirdėjau, kad teptų - tik japoniškus krienus valgom, bet padaže dedam...
ai tai gal aš apie tuos krienus girdėjau... nu ačiū bandysiu kurią dieną, bet mano kulinariniai sugebėjimai niekiniai tai jau finalą maždaug matau... Nu bet bandyt reikia vistiek