Tavo Kaime ,mano grupiokės tėviškė
Pas mus ir šiandien vasara šilta
QUOTE(PUka @ 2009 06 21, 21:58)
o aš tortą pagaminau, niam ... tikras skanumėlis, ačiū už receptą
Produktai:
1 pakelis sausainių
75 g sviesto
2 pakeliai varškės
1 pakelis plakamos grietinėlės (200 ml)
125 ml jogurto (ėmiau vyšninį)
75 ml pieno
pakelis (18 g) želatinos
2 pakeliai skirtingų spalvų želė
100 g cukraus
vanilinio cukraus
Puošimui:
apelsino
1 pakelio apelsininės želė
Pirmiausia padariau želė. Kai sustingo, supjausčiau gabaliukais. (Aš tingiu vazotis, tai perku jau padarytą želė iš Maksimos )
Sausainius sutrupinau, sviestą išlydžiau ir sumaišiau su sausainiais. Į torto formą patiesiau kepimo popierių, kraštus patepiau aliejumi. Sudėjau sausainius ir padėjau į šaldytuvą sustingti.
Užmerkiau želatiną, kad išbrinktų. Tada varškę, cukrų, jogurtą išmaišiau mikseriu. Želatiną užkaitinau piene ir plakant mikseriu supyliau į varškės kremą. Išplakiau grietinėlę ir atsargiai įmaišiau į varškę. Sudėjau želės gabaliukus. Viską išmaišiau ir sukrėčiau į torto formą. Įdėjau į šaldytuvą.
Puošimui padariau apelsininę želę (ant pakuotės rašo 500 ml vandens, dėjau gal 300), supjausčiau apelsiną. Po kokios val. sudėliojau ant torto apelsinus ir užpyliau žele. Palikau per naktį šaldytuve, kad geriau sustingtų. (Rutulytės atveju, galima želė keisti į braškinę ir vietoj apelsino imti braškes )
skanaus!
Produktai:
1 pakelis sausainių
75 g sviesto
2 pakeliai varškės
1 pakelis plakamos grietinėlės (200 ml)
125 ml jogurto (ėmiau vyšninį)
75 ml pieno
pakelis (18 g) želatinos
2 pakeliai skirtingų spalvų želė
100 g cukraus
vanilinio cukraus
Puošimui:
apelsino
1 pakelio apelsininės želė
Pirmiausia padariau želė. Kai sustingo, supjausčiau gabaliukais. (Aš tingiu vazotis, tai perku jau padarytą želė iš Maksimos )
Sausainius sutrupinau, sviestą išlydžiau ir sumaišiau su sausainiais. Į torto formą patiesiau kepimo popierių, kraštus patepiau aliejumi. Sudėjau sausainius ir padėjau į šaldytuvą sustingti.
Užmerkiau želatiną, kad išbrinktų. Tada varškę, cukrų, jogurtą išmaišiau mikseriu. Želatiną užkaitinau piene ir plakant mikseriu supyliau į varškės kremą. Išplakiau grietinėlę ir atsargiai įmaišiau į varškę. Sudėjau želės gabaliukus. Viską išmaišiau ir sukrėčiau į torto formą. Įdėjau į šaldytuvą.
Puošimui padariau apelsininę želę (ant pakuotės rašo 500 ml vandens, dėjau gal 300), supjausčiau apelsiną. Po kokios val. sudėliojau ant torto apelsinus ir užpyliau žele. Palikau per naktį šaldytuve, kad geriau sustingtų. (Rutulytės atveju, galima želė keisti į braškinę ir vietoj apelsino imti braškes )
skanaus!
čia iš SM paėmiau
dabar braškių metas, tai nusipirkau ir ruošiu. šiuo metu pas mane bjauriausia dalis, niekaip želė nesuaušta ner ka daryt
va čia panašu kazkas
kai labai trumpi kirpčiai, gali būt ir dar trumpesni.
kai labai trumpi kirpčiai, gali būt ir dar trumpesni.
arba čia labai lengvučiai kirpčiukai, tikrai tnkiantys daugeliui bruožus švelnina
įstrizas kirpimas pas mane buvo panašiai kiap čia. tik ne iš tiek daug plaukų, o tik grynai iš kirpčių.
Papildyta:
va, o čia kazkas panašaus i lanku kirptus kirpčius.
beje visos foto žiūriu paėmiau iš 2009 m plaukų katalogo
Papildyta:
va, o čia kazkas panašaus i lanku kirptus kirpčius.
beje visos foto žiūriu paėmiau iš 2009 m plaukų katalogo
QUOTE(zbara @ 2009 06 23, 17:09)
čia iš SM paėmiau
dabar braškių metas, tai nusipirkau ir ruošiu. šiuo metu pas mane bjauriausia dalis, niekaip želė nesuaušta ner ka daryt
niam niam
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 06 23, 17:17)
Aš malkas po sniegu dariau savo gimtadieniui ,tai taip visiem patiko ,kad gavau užsakymą padaryti Oninėm .Gal ir šitokį ,kada reiktų pabandyti ,nes labai gražus
aš esu girdėjusi, kad tos "malkos" labai skanios, gal net receptuką kažkur mačiau, tik dabar nepamenu kur O tu gal irgi iš SMo receptuką turi? Ar šiaip mokėjai kept?
Nu va, Atėjūne, matai kiek visokių kirpčiukų modelių tik rinkis, kas labiausiai patinka
Papildyta:
Vida, šaunuole tu mūsų tikiu, kad greitai vėl įeisi į vėžes ir kad tau viskas bus gerai
Papildyta:
aaaaaaa............. vis klaidų pridarau, paskui užsiknisu betaisydama, nes palikt su klaidom kartais sąžinė neleidžia.........
niu dafai Atėjune kirpkis kirpčiukus ir mums pasirodyk
o mano buvo dvi paskutines kirpčių formos, tik aišku visai kitaip atrodė man kai ilgi plaukai.
o mano buvo dvi paskutines kirpčių formos, tik aišku visai kitaip atrodė man kai ilgi plaukai.