Vida- o nezadat i lituva grizti?
As mastau plauku nedazyti per vasara ,pakenteti ,o ant rudens nusidazyti kaip vel i mokslus reiks juk krize reik taupyt
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 06 20, 13:37)
,sukelusi i virsu lyg ir nieko ,ale jauciu baise silpnybe kirpciukam ir jau zmogus kuris turi kirpciukus nezino kaip as jam pavydziu,man kirpsiukai per visa kakta netinka ,ale per sona kazkada turejau buuvo visai nieko ,aij nezinau nei ka cia daryti ,nei kaip cia nesioti
o kodėl vėl nepasidarai kirpčiukų per šoną, jei tau tinka ir patinka?
Vida, niu kaaaaaipppp rezultatai????
O dėl vaiko, tai puikiai suprantu: jam ten nauji potyriai, daug erdvės ir veiklos buvo, užtat ir patiko. Na, o dėl katino tai juk parūpint tai ne problema, tik paskui jums jį prižiūėt reiks
Dėl plaukų dažymo, tai nieko neišmanau nedažiau nei karto dar
zbara, ką vyras sakė, kai grįžot?
Nu kazkaip da nemaciau panos, katrai kirpciai netiktu
Juolab kirpciai labai jaunina zmogu
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 06 22, 12:07)
tai jau nerimo skambinėjo
bet dziaugės kad ir aš atsipalaidavau
vakar smagiai prabuvom pas tėvus sode. išsivežėm pripučiama baseina, batuta, tai vaikai atsidūko
šiandien lyja, sėdim namie
QUOTE(shwiesulka @ 2009 06 22, 12:28)
Nu kazkaip da nemaciau panos, katrai kirpciai netiktu
nesutinku tikrai nevisiem jie tinka jeigu labai apvlus veidas ,o kirpciai ant visu akiu ,tai tik zandai lieka ir burna ,akys vos matyt nu negrazei
Gera kirpeja nukirps taip, kad tiks
Blogai, kad is anksto nusiteikineji neigiamai
žiūriu, diskutuojat tinka ar netinka kirpčiai mano nuomone, prie bet kokio veido galima pritaikyti kirpčių formą ir labai tiks o jei tau, Atėjūne, žiauriai labai jie patinka, kad net pavydi juos turinčioms, tai patarčiau tikrai nueit pas labai gerą kirpėją ir kirpčių formą pritaikys ir nukirps taip, kad vaikščiosi ir kaifuosi girdėjau, kad yra gi dabar kai kuriose kirpyklose net tokios komp. programos, kur pagal tavo veido formą gali ne tik kirčių formą, bet ir visą šukuoseną pritaikyti