Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės Ilgaplaukės

Visas su blynu diena ir Vasario 16-aja!!!
Oi Arlete,sveikatos tau didziausios! 4u.gif Pabandyk pas kita ginekologe nueiti g.gif Juk tas daznas kraujavimas ir "isaukia"mazakraujyste.Zinau ka reiskia labai zenas hemoglobinas...koks pas tave jis yra?Mano zeniausias buvo,kai nustate ,tik 62,kai norma-120-150.Sveikatos!
Saulasare,kad visada po tyrimu einu pas gyd.,bet si karta taip "iskrito",kad atostogauja
Atsakyti
žemiau nei šimtas ( tiksliai dabar net nepasakysiu ) ,tai tų ginekologių aš jau nemažai aplankius ir keliuos miestuose.Išvada: prie nieko prikibti negalime doh.gif
Ačiū Vida ,malonu 4u.gif
Atsakyti
unsure.gif oi, mergytės, na ir ligos pas jumi unsure.gif jei tai nuo pergyvenimų ar kokių stresų, tai reikia kažkaip išmokt žiūrėt į viską kažkaip ramiau, nes kitaip visai sveikata dar sušlubuos unsure.gif Linkiu, kad kuo greičiau susitvarkytų viskas ir būtumėt sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2010 02 16, 19:41)
unsure.gif oi, mergytės, na ir ligos pas jumi unsure.gif jei tai nuo pergyvenimų ar kokių stresų, tai reikia kažkaip išmokt žiūrėt į viską kažkaip ramiau, nes kitaip visai sveikata dar sušlubuos unsure.gif Linkiu, kad kuo greičiau susitvarkytų viskas ir būtumėt sveikos 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  unsure.gif

sutinku su tavimi drinks_cheers.gif ale pasakyti ir man lengvą ,o kaip padaryti tai niekas nepasako biggrin.gif karštakošė esu ... ot čia bėda ,bandau tą požiūri keisti ir t.t. ale kad sunkiai ,sunkiai ,prigimimas ,suagimas savo daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2010 02 16, 18:41)
unsure.gif oi, mergytės, na ir ligos pas jumi unsure.gif  jei tai nuo pergyvenimų ar kokių stresų, tai reikia kažkaip išmokt žiūrėt į viską kažkaip ramiau, nes kitaip visai sveikata dar sušlubuos unsure.gif Linkiu, kad kuo greičiau susitvarkytų viskas ir būtumėt sveikos 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  unsure.gif

4u.gif Dekui
Man ,tai su skydliauke rado bedu,tai labai jau nuotaiku kaita didele ir siaip ivairus nemalonus pojuciai uzeina.Bet va,kad daug ligu nuo stresu,pergyvenimu,nervu ,tai tikrai,tik kartais sunkoka buna "saltai" i viska reaguoti..
Atsakyti
Vida o kaip tau skydliaukę tyrė? man ir kažkada tyrė ,tik jau senokai ,o tiek visko darė nepamenu nei kaip ten biggrin.gif ale tuokart man nieko blogo nerado g.gif gal pakartoti reiktų kada ... nežinau ... o kokie dar požymiai su skydliaukės problemom tau? unsure.gif užjaučiu tik laikykis 4u.gif ir sveik,gydykis ,žiūrėk savęs 4u.gif
Kaip kitos mergaitės laikotės? papasakokit ką nors ,o mes čia tik apie ligas biggrin.gif
Kaip mane jau nervuoja to sniego aikštelės pilnos nei praeiti neina ,pareini batai baisūs nuo druskų ...ehhh...
Atsakyti
Sveikos,kur prapuolusios visos bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
šaaaaaltaaaaa šįryt unsure.gif br.. Net nesimato, kad tas pavasaris pas mumis skubėtų g.gif

Na, bet vistiek visas su švente - tarptautine moters diena mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, uij tikrai labai šalta,sušalau baisiai... doh.gif
Visas Moteras su mūsų dieniuke 4u.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif išlyskit, pavasario pagaliau sulaukėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2010 03 26, 18:51)
4u.gif išlyskit, pavasario pagaliau sulaukėm smile.gif

biggrin.gif jau
Sveikos,
visos dingom,tyluma....
Kad pavasaris pagaliau atejo,tai dziugu,nes niuruma jau atsibodo.Faina,kad anksti ryte jau sviesu,bet va si savaitgali vel pasuksim laikrodzius ,tai vel koki men .tamsu bus(cia man taip,nes 5.30 i darba vaziuoju).
Na siaip nelabai kas naujo pas mane.Uzeina negalavimai visokie,tai kartais netikus pasijauciu....laiko trukumas nerialiai.
Va Velykos kt.savaitgali,tai reiks paieskoti dazu gal rasiu kur pirkti cia ,nes anglai,tai tik sokoladinius kiausiniu valgo,nera tokiu graziu tradiciju,kaip LT su kaisiniu ridenimu ir t.t.
kaip jus gyvenat visos?Ka skanaus ruosit Velyku stalui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 26 kovo 2010 - 22:46
labutis 4u.gif smile.gif Aš tai irgi ligom užversta doh.gif ir kaip Vida sako netikusi jaučiuosi ir gan dažnai jau blush2.gif Velykom ,gal tik kiaušinį kokį numarginsiu ,gal kokių sausainių įdomesnių iškepsiu... nes antrą velykų dieną į svečius važiuosim bigsmile.gif
Kažkaip šiais metais man tų velykų nelabai norisi švęsti ...
Greičiau pavasaris ateitų ,šilti orai ir ligos pasibaigtų ir nuotaikos kitos rolleyes.gif Laiko sukimas ir man nepatinka ,taip jau būdavo smagu atsikėlusi kas rytą 06:30 jau šviesu wub.gif priešais mano langus didžiulis parkas ,jau žmonės šunis vedžiojasi ,gražu spoksoti biggrin.gif
Atsakyti