Visas su blynu diena ir Vasario 16-aja!!!
Oi Arlete,sveikatos tau didziausios! Pabandyk pas kita ginekologe nueiti Juk tas daznas kraujavimas ir "isaukia"mazakraujyste.Zinau ka reiskia labai zenas hemoglobinas...koks pas tave jis yra?Mano zeniausias buvo,kai nustate ,tik 62,kai norma-120-150.Sveikatos!
Saulasare,kad visada po tyrimu einu pas gyd.,bet si karta taip "iskrito",kad atostogauja
žemiau nei šimtas ( tiksliai dabar net nepasakysiu ) ,tai tų ginekologių aš jau nemažai aplankius ir keliuos miestuose.Išvada: prie nieko prikibti negalime
Ačiū Vida ,malonu
Ačiū Vida ,malonu
oi, mergytės, na ir ligos pas jumi jei tai nuo pergyvenimų ar kokių stresų, tai reikia kažkaip išmokt žiūrėt į viską kažkaip ramiau, nes kitaip visai sveikata dar sušlubuos Linkiu, kad kuo greičiau susitvarkytų viskas ir būtumėt sveikos
QUOTE(*saulašarė* @ 2010 02 16, 19:41)
oi, mergytės, na ir ligos pas jumi jei tai nuo pergyvenimų ar kokių stresų, tai reikia kažkaip išmokt žiūrėt į viską kažkaip ramiau, nes kitaip visai sveikata dar sušlubuos Linkiu, kad kuo greičiau susitvarkytų viskas ir būtumėt sveikos
sutinku su tavimi ale pasakyti ir man lengvą ,o kaip padaryti tai niekas nepasako karštakošė esu ... ot čia bėda ,bandau tą požiūri keisti ir t.t. ale kad sunkiai ,sunkiai ,prigimimas ,suagimas savo daro
QUOTE(*saulašarė* @ 2010 02 16, 18:41)
Dekui
Man ,tai su skydliauke rado bedu,tai labai jau nuotaiku kaita didele ir siaip ivairus nemalonus pojuciai uzeina.Bet va,kad daug ligu nuo stresu,pergyvenimu,nervu ,tai tikrai,tik kartais sunkoka buna "saltai" i viska reaguoti..
Vida o kaip tau skydliaukę tyrė? man ir kažkada tyrė ,tik jau senokai ,o tiek visko darė nepamenu nei kaip ten ale tuokart man nieko blogo nerado gal pakartoti reiktų kada ... nežinau ... o kokie dar požymiai su skydliaukės problemom tau? užjaučiu tik laikykis ir sveik,gydykis ,žiūrėk savęs
Kaip kitos mergaitės laikotės? papasakokit ką nors ,o mes čia tik apie ligas
Kaip mane jau nervuoja to sniego aikštelės pilnos nei praeiti neina ,pareini batai baisūs nuo druskų ...ehhh...
Kaip kitos mergaitės laikotės? papasakokit ką nors ,o mes čia tik apie ligas
Kaip mane jau nervuoja to sniego aikštelės pilnos nei praeiti neina ,pareini batai baisūs nuo druskų ...ehhh...
Sveikos,kur prapuolusios visos
šaaaaaltaaaaa šįryt br.. Net nesimato, kad tas pavasaris pas mumis skubėtų
Na, bet vistiek visas su švente - tarptautine moters diena
Na, bet vistiek visas su švente - tarptautine moters diena
išlyskit, pavasario pagaliau sulaukėm
QUOTE(*saulašarė* @ 2010 03 26, 18:51)
išlyskit, pavasario pagaliau sulaukėm
jau
Sveikos,
visos dingom,tyluma....
Kad pavasaris pagaliau atejo,tai dziugu,nes niuruma jau atsibodo.Faina,kad anksti ryte jau sviesu,bet va si savaitgali vel pasuksim laikrodzius ,tai vel koki men .tamsu bus(cia man taip,nes 5.30 i darba vaziuoju).
Na siaip nelabai kas naujo pas mane.Uzeina negalavimai visokie,tai kartais netikus pasijauciu....laiko trukumas nerialiai.
Va Velykos kt.savaitgali,tai reiks paieskoti dazu gal rasiu kur pirkti cia ,nes anglai,tai tik sokoladinius kiausiniu valgo,nera tokiu graziu tradiciju,kaip LT su kaisiniu ridenimu ir t.t.
kaip jus gyvenat visos?Ka skanaus ruosit Velyku stalui?
labutis Aš tai irgi ligom užversta ir kaip Vida sako netikusi jaučiuosi ir gan dažnai jau Velykom ,gal tik kiaušinį kokį numarginsiu ,gal kokių sausainių įdomesnių iškepsiu... nes antrą velykų dieną į svečius važiuosim
Kažkaip šiais metais man tų velykų nelabai norisi švęsti ...
Greičiau pavasaris ateitų ,šilti orai ir ligos pasibaigtų ir nuotaikos kitos Laiko sukimas ir man nepatinka ,taip jau būdavo smagu atsikėlusi kas rytą 06:30 jau šviesu priešais mano langus didžiulis parkas ,jau žmonės šunis vedžiojasi ,gražu spoksoti
Kažkaip šiais metais man tų velykų nelabai norisi švęsti ...
Greičiau pavasaris ateitų ,šilti orai ir ligos pasibaigtų ir nuotaikos kitos Laiko sukimas ir man nepatinka ,taip jau būdavo smagu atsikėlusi kas rytą 06:30 jau šviesu priešais mano langus didžiulis parkas ,jau žmonės šunis vedžiojasi ,gražu spoksoti