Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės Ilgaplaukės

labas dienas, kur dinge? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2010 01 21, 11:49)

darbe bent jau aš...
Atsakyti
Mergickos, biski pa'off-top'insiu as blush2.gif
Prabalsuokit cia uz sita nuotraukele:
http://www_eurokos_l.../gallerypage/11
Ten reikia su pele uzeiti ant tu rozyciu, kad visos "nusispalvintu" ir paspausti toj vietoj, tada uzsifiksuos balsavimas.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2010 01 22, 15:48)
Mergickos, biski pa'off-top'insiu as  blush2.gif
Ten reikia su pele uzeiti ant tu rozyciu, kad visos "nusispalvintu" ir paspausti toj vietoj, tada uzsifiksuos balsavimas.
Aciu  4u.gif

Įvygdyta smile.gif biggrin.gif 4u.gif
Sveikos,sesija baigiau cool.gif thumbup.gif vidurkiu patenkinta. Dabar iki pavasario vėl pailsėti galėsiu biggrin.gif
Atsakyti

prašom biggrin.gif
Atsakyti

sveikos wub.gif
šimtas metų.....

QUOTE(do22 @ 2010 01 21, 11:49)

blush2.gif taupom labai lotuliukas.gif kompą retai bejungiam, elektros sąskaitų bijom lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mergickos, biski pa'off-top'insiu as  blush2.gif
Aciu  4u.gif

pioneer.gif tongue.gif

QUOTE(Arletė @ 2010 01 22, 16:58)
Įvygdyta  smile.gif  biggrin.gif  4u.gif
Sveikos,sesija baigiau  cool.gif  thumbup.gif  vidurkiu patenkinta. Dabar iki pavasario vėl pailsėti galėsiu  biggrin.gif

Svarbu, kad pati patenkinta vidurkiu mirksiukas.gif
Parašyk ir man į až, kas tokia būsi mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2010 01 24, 18:07)
sveikos wub.gif
šimtas metų.....
blush2.gif taupom labai  lotuliukas.gif  kompą retai bejungiam, elektros sąskaitų bijom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pioneer.gif tongue.gif
Svarbu, kad pati patenkinta vidurkiu mirksiukas.gif
Parašyk ir man į až, kas tokia būsi  mirksiukas.gif  blush2.gif

Net šitaip? unsure.gif 4u.gif o tai daug išnaudojat elektros? 4u.gif \
smile.gif
EInu parašyt 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2010 01 22, 14:48)

prasymas ivykdytas biggrin.gif

QUOTE(Arletė @ 2010 01 24, 17:28)
Net šitaip?  unsure.gif  4u.gif  o tai daug išnaudojat elektros?  4u.gif \
smile.gif
EInu parašyt  4u.gif  smile.gif

As ,tai beveik pazinau,bet ir man i AZ parasyk ax.gif blush2.gif
Sveikutes,
paskutiniu metu paskaitineju,bet niekur nerasau... blush2.gif
Siaip nieko daug naujo neivyko,dirbu,bet labai sumazeje darbo.Praeita sav.paskutines 3 d.tai po 4 val dirbau unsure.gif Nors turiu nuolatini kontrakta,bet palieka dirbti tuos,kas dirba 10m+(pagrinde visi esantys anglai), o kt.-namo doh.gif Taigi,ateinancia sav.kazka spres,gal mazins zmones ir viena shifta darys unsure.gif Tai,jei liksiu dirbt,tai aisku valandos keisis,tai man ne i nauda,nes vaika nebus kam is mokyklos paimti,galvosukis nusimato... doh.gif
Kkaip jums sekasi?Shviesulka,dar ten pat dirbi?Vredna,gal jau ka nors radai?
LT salciai ,oi kaip as ju nepasilgstu schmoll.gif bet ir pas mus vel atsalima pranesa,brr..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 24 sausio 2010 - 19:06
Shwiesulka pries nepilna menesi pakeite darba ax.gif Bet laimes jis jai neatnese. Buvo tik 2 faktoriai, del kuriu pakeiciau, tai bandau apie juos galvoti, bet esu tikra, kad ilgai ir cia neuzsibusiu, jei tik likimas leis. cool.gif
Nu bet jau su tais salciais tai isdurnet galima, siandien buvau tiek susiplanavus visko padaryt mieste, tai viska teko atsaukti, nes sakiau, nesizudysiu, i lauka eidama doh.gif
Atsakyti
na del elektros tai tyliu, ar taupau, ar ne, vis tiek maziau 200kv nebuna doh.gif o butas dvieju kambariu, nepagaunu kas taip elektra ryja doh.gif

salciai tai jau nusibodo, bet lyg truputi mazesnius salcius pranesa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2010 01 24, 20:37)
Shwiesulka pries nepilna menesi pakeite darba ax.gif Bet laimes jis jai neatnese. Buvo tik 2 faktoriai, del kuriu pakeiciau, tai bandau apie juos galvoti, bet esu tikra, kad ilgai ir cia neuzsibusiu, jei tik likimas leis. cool.gif
Nu bet jau su tais salciais tai isdurnet galima, siandien buvau tiek susiplanavus visko padaryt mieste, tai viska teko atsaukti, nes sakiau, nesizudysiu, i lauka eidama doh.gif

Nu vat ,kaip ... gaila ,kad ir šis laimės neatnešė ,kaip sakai 4u.gif bet tikiuosi ,kad bus gerai ateityje rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2010 01 24, 19:37)
1.Shwiesulka pries nepilna menesi pakeite darba ax.gif Bet laimes jis jai neatnese. Buvo tik 2 faktoriai, del kuriu pakeiciau, tai bandau apie juos galvoti, bet esu tikra, kad ilgai ir cia neuzsibusiu, jei tik likimas leis. cool.gif
2.Nu bet jau su tais salciais tai isdurnet galima, siandien buvau tiek susiplanavus visko padaryt mieste, tai viska teko atsaukti, nes sakiau, nesizudysiu, i lauka eidama doh.gif

1.As ir linkiu ateityje susirasti toki,i kuri noresis eiti,kaip i svente 4u.gif
2.Eina sau,net siurpai pereina,kai prisimenu -30 salcio paskutine ziema LT ,kai gyvenau pries 4m wacko.gif
Do22,as pamatau tavo posta,tai stengiuosi greitai teksta perskaityti ir neziureti i avatara,nes man tokio vaizdai cool.gif Brrrr.... biggrin.gif
Atsakyti