QUOTE(do22 @ 2010 01 11, 23:56)
as tai naudoju tik Elvital sampuna geltona, man jis geriausias, kiek teko bandyti, nuo pakausio puses tai isvis neimanoma susisukuoti nuo saknu sepeti ikissu ir vsio, uzstringa kuculas as irgi pastoviai suristais vaikstau, nes neturiu nervu poto su jais kariauti
o jums pastoviai elektrinasi? nes man tai tik va kai saltukas paspaude, tai ir elektrinasi ir veltis pradejo, nes siaip kai nesielektrina, tai ir nesivelia
o jums pastoviai elektrinasi? nes man tai tik va kai saltukas paspaude, tai ir elektrinasi ir veltis pradejo, nes siaip kai nesielektrina, tai ir nesivelia
naudojau aš jį kažkada ir mano plaukai labai greit pripranta prie šampūno ,taigi kaitalioti tenka
man ir užstringa ,tam pirkau metalines šukas ,nes kitaip neiššukuočiau ...
QUOTE(Alinva @ 2010 01 12, 08:29)
Visada naudoju schwarzkopf purškiamus nenuplaunamus balzamus, tik reikia rinktis sausesniems plaukams ar pan. Yra dar ir L'Oreal vaikiškas kriaušių kvapo, skirtas specialiai iššukavimui plaukų. Purškiu kasdien, jei susivėlę, tai papurškiu, šiek tiek palaukiu ir tada šukuoju. Su mano beveik metru plaukų - padeda...
neperseniausiai baigiau ,bet man jie visi daug mažai panašūs
Labas rytas
buvo kažkada senai kalbėta apie šukas. Noriu dar kartą temą prikelti kokias šukas turit kokioms naudojatės? nes man tai čia aktualus klausimas neatrandu kas geriau ,gal bus foto pavyzdžių