sveikos,
do22, smagu susipazinti
mes si savaitgali buvom Vichy parke niu kaip faina kai uz lango 10 salcio, o cia su maudymukais palakstyt
vakar kine zejom Isikunijima. nu ir ilgas, ir dar nera taip buve, kad iseje is kino praradom greita orientacija, lyg apsvaige grizom namo. norejosi tik krist i lova
cia turbut nuo 3D ir nuo 3 val ziurejimo
QUOTE(vredna @ 2010 01 10, 15:58)
senas faktas eilinį kartą pasitvirtino - į SM vistiek sugrįžtama
tu teisi,teisi,teisi ir dar kartą teisi tik neplanavau negrįžti
QUOTE(shwiesulka @ 2010 01 10, 16:51)
O cia kuri dabar?
Į AŽ rašyt einu ,jei kam neaišku per AŽ parašysiu
QUOTE(do22 @ 2010 01 11, 13:15)
su praejusiom sventem visas, norejau pasirodyti savo kudlas
gražu
nu rasyk i az ir man
Parasiau
aciu norejau pasiklausti, kaip kariaujat sukuodamos kasas? nes jau nervu nebeturiu, buna taip susivelia, ir elektrinasi, na cia taip tik saltuoju metu laiku kazkaip niekada nenaudojau jokiu papildomu priemoniu, nes nera tam reikalo, kartais jau galvoju tikrai, nuejus i kirpykla kaip resiu bet gaila
QUOTE(do22 @ 2010 01 11, 20:17)
aciu norejau pasiklausti, kaip kariaujat sukuodamos kasas? nes jau nervu nebeturiu, buna taip susivelia, ir elektrinasi, na cia taip tik saltuoju metu laiku kazkaip niekada nenaudojau jokiu papildomu priemoniu, nes nera tam reikalo, kartais jau galvoju tikrai, nuejus i kirpykla kaip resiu bet gaila
man tas pats
Aš naudoju lietuviškas priemones "Rasų: tiek veidui ,tiek plaukam man patinka taigi naudoju šampūna aišku ,vėliau purškiamą kondicionierių ir plaukų kremą ...Kažkiek pagerina padėti
supratau Arlete
veliasi, oi kaip veliasi man .... perku ir brangias ir pig ias, nu nifiga nieks nepadeda
tik kirpeja kai sutvarko, tada 3 dienas palaidais plaukais vaikstau ir nesusivelia man tai cia kazkoks stebuklas nes siaip paleistais plaukais nevaikstau, visada risu, segu ir tt. drauges sako, nerodai savo graziu, ilgu plauku
veliasi, oi kaip veliasi man .... perku ir brangias ir pig ias, nu nifiga nieks nepadeda
tik kirpeja kai sutvarko, tada 3 dienas palaidais plaukais vaikstau ir nesusivelia man tai cia kazkoks stebuklas nes siaip paleistais plaukais nevaikstau, visada risu, segu ir tt. drauges sako, nerodai savo graziu, ilgu plauku
QUOTE(zbara @ 2010 01 11, 21:02)
supratau Arlete
man ir taip
aš tai noriu tų palaidų ,bet kada vien per tą vėlimasi ir elektrinimasi... nervuoja...
Zbara, kada Vichy buvot? Nes sekmadieniais po pietu ten durdomas
As poryt zadu i Avatara eit, jei pigiu bilietu gausiu
as tai naudoju tik Elvital sampuna geltona, man jis geriausias, kiek teko bandyti, nuo pakausio puses tai isvis neimanoma susisukuoti nuo saknu sepeti ikissu ir vsio, uzstringa kuculas as irgi pastoviai suristais vaikstau, nes neturiu nervu poto su jais kariauti
o jums pastoviai elektrinasi? nes man tai tik va kai saltukas paspaude, tai ir elektrinasi ir veltis pradejo, nes siaip kai nesielektrina, tai ir nesivelia
o jums pastoviai elektrinasi? nes man tai tik va kai saltukas paspaude, tai ir elektrinasi ir veltis pradejo, nes siaip kai nesielektrina, tai ir nesivelia
Visada naudoju schwarzkopf purškiamus nenuplaunamus balzamus, tik reikia rinktis sausesniems plaukams ar pan. Yra dar ir L'Oreal vaikiškas kriaušių kvapo, skirtas specialiai iššukavimui plaukų. Purškiu kasdien, jei susivėlę, tai papurškiu, šiek tiek palaukiu ir tada šukuoju. Su mano beveik metru plaukų - padeda...
QUOTE(shwiesulka @ 2010 01 11, 23:41)
Zbara, kada Vichy buvot? Nes sekmadieniais po pietu ten durdomas
nu mes buvom sestad po pietu, tai irgi durdomas prastovejom eilej, pries mus 200 zmoniu buvo. bet greit eina, kaip tik spejom restorane uzkast. bet i dzakudzi tai tik trumpam buvom kojas ikele, nes trintis uzpakaliais su kitais - fe nors kitiem ten dzin, lipa ant galvos ir kisa subines :
i dzakudzi geriau einam savam mieste, ir kai buna mazai zmoniu
geras Avataras. tik va pas mus to tikro 3D nera, bet vistiuek vaizdas geras